Skocz do zawartości

Zdjęcie

Reputacja - zażalenia

• Zamknięty Temat jest zamknięty
202 replies to this topic

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Odnosze się do twojego plusa, i zabiegam by ci go utrzymać w mocy. :) To jest moje zadanie tutaj. Widać, że nie umiesz się powstrzymać przed obrażaniem innych.
Jak śmiesz mówić o regulaminie, gdy złamałeś podstawową zasade tego forum w tym poście.

Wiesz że używanie wielu pytajników i wykrzykników wskazuje na problemy z samokontrolą?

więc nie myśl......
masz rację, głupi byłeś, jesteś i pozostaniesz

Kto się przezywa ten się tak sam nazywa. :P :brlp:

Dalej ubiegam się o to by nikt usunął mu plusa. To bardzo wartościowy człowiek, tylko smutno mu z powodu tych minusów. Chce go nawrócić, i polepszyć humor. :)

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uerill :lol3:

Dołączona grafika

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Albo zakonczycie klotnie w tym temacie, albo zaczna sie warny sypac. Wrzaski to na PW/gg, a nie na publicznym forum.
To jest temat zalozony do reklamacji nieslusznie przyznanych reputkow, a nie do dyskusji nad tym, kto dostal sprawiedliwego reputka, a kto nie.

Moon101.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałbym aby admini dodali mi 2 punkty reputacji które został mi niesłusznie odjęte

Za użytkownika Kaszub który zamiast dać wyrazić mi własne zdanie i moje przemyślenia o ufo (nie narzucałem nic nikomu)zabrał mi rep.

I użytkownika omgwt który nie wierzy w parapsychologie zaczą się śmiać z mojego tematu i odjął mi pkt. rep.

Cumulonimbus.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

prosze o usuniecie pkt

za odjęcie mi punktu z byle powodu którego nie podałeś zabierając mi punk reputacji

oko za oko to zalosne uzasadnienie :|

Bartriq.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja chciałbym zgłosić zażalenie na użytkowników: Kalahan i Piotor92 którzy wykazali się chamstwem i brakiem szacunku do innych wyzywając mnie od debili i idiotów dając minusy do reputacji. Takie zachowanie nie powinno być tolerowane bo to po prostu jest skandaliczne. Ja osobiście dałbym im bana od zaraz. Chciałbym jeszcze dodać, że użytkownik Alpha lyr dał mi minusa bez żadnego komentarza i w sumie nie wiem za co go otrzymałem.

Podsumowując: wnioskuje o usunięcie mi trzech minusów z reputacji i dodatkowo o zbanowanie użytkowników: Kalahan i Piotor92.

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Podsumowując: wnioskuje o usunięcie mi trzech minusów z reputacji i dodatkowo o zbanowanie użytkowników: Kalahan i Piotor92.

I może jeszcze pizze na wynos ? [przepraszam, musiałem :P ]

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A moze frytki do tego? :P

Spokojnie, Piotor92 ma wszelkie predyspozycje do zbananowania, wiec byc moze wkrotce ktorys z moderatorow zbawi to forum i go zbananuje.

Darken.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Proszę o kasacje mojego minusa którego dal mi użytkownik Panda1. Dal on mi tego minusa ponieważ skrytykowałem jego posty w których opisywał ze chce 3 wojny światowej bo lubi śmierć i jest to ogółem ok :/ Obecnie ten użytkownik jest zbanowany, ale minus pozostał więc proszę o usunięcie go.

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

123xyz - minus od użytkownika Cumulonimbus. TO ma być UZASADNIENIE? Żenada. Proszę o usunięcie.

Edit: admin
Rozpatrzono pozytywnie

Cumulonimbus.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

123xyz - minus od użytkownika Cumulonimbus. TO ma być UZASADNIENIE? Żenada. Proszę o usunięcie.

Mango jestes zalosna, korona z glowy ci spadla po tym minusie? Uwazam, iz jestes rozwydrzona gowniara, pewnie jedynaczka. Jeszcze ta smieszna krolowa mango w sygnaturze.
Dobrze wiesz za co ten minus, nie chcialo mi sie pisac uzasadnienia na pol strony.

I tak tych minusow nie usuwaja, bo jakos od tygodnia swoje mam.

Coz, zycze powodzenia, mam nadzieje, ze dostaniesz jeszcze po dupie od zycia i to nie raz.

To kiedy zostana usuniety te minusy?

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Yaw.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Proszę o usunięcie minusa od użytkownika Cher, za pomówienie, że rzekomo pedofilów przyrównałem do homo.

Chodzi o słowa "ręce precz od dzieci", które odnosiły się do wcześniejszych postów ODNOŚNIE KWESTII ADOPCJI (tak wogóle to temat: http://www.paranorma...mp;#entry300652 ). Wydaje się oczywistym, że chciałem się odnieść do tego, iż każde dziecko powinno mieć matkę i ojca, a nie matkę i matkę, bądź ojca i ojca.

Cher.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Wydaje się oczywistym, że chciałem się odnieść do tego, iż każde dziecko powinno mieć matkę i ojca, a nie matkę i matkę, bądź ojca i ojca."

Nie nie wydaje się.Twoja wypowiedz była dwuznaczna."ręce precz od dzieci"....hmmmm tak od razu każdy wie że chodzi o rodzicielstwo. x|

Yaw.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jeśli nie jest debilem, lub nie traktuje z góry innych jak debili, to tak - wie.

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cher, Yawgmoth nigdzie nie nazwał homoseksualistów pedofilami.
Doszukiwanie się w tej wypowiedzi określenia "pedofil" to nadinterpretacja.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych