Skocz do zawartości

Zdjęcie

Reputacja - zażalenia

• Zamknięty Temat jest zamknięty
202 replies to this topic

+......

Wędrowiec

• Tematów: 125
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

[...] Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że nie podawałem żadnego okresu, w jakim będę starał się usuwać bezpodstawne punkty reputacji. Zgłoszenia rozpatrywane są w możliwie najkrótszym terminie.

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

darokrol. Gdy dostajesz minusa to się bardzo łatwo domyślić za co go masz. :D Przynajmniej dla mnie wytłumaczenie jest zbędne. :)
Przecież dobrze o tym wiesz, a tutaj tylko kokietujesz moderacje. :D

no ja się akurat domyślam, ale nie każdy będzie szukał mojego jedynego posta w danym temacie, stawiał się rolę katola z pierwszej ławki w kościele, RM na uszach i kombinował co mu by się mogło nie spodobać :) nie ma uzasadnienia i dla mnie sprawa jest jasna

Argentum.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie każdy katolik ma różaniec w kieszeni, RM w uszach i cytaty z PŚ na każdą okazje...stereotypów się trzymasz?

Edit: admin
Nawet jeśli minus był uzasadniony, to brak powodu jego przyznania dyskwalifikuje go. Darokrol ma rację

Dołączona grafika

darokrol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie kłóćmy się tutaj, mój pomysł jest taki że kiedy administrator skasuje mi ten punkt ujemnego to mi wstawisz z jakimś uzasadnieniem i po sprawie

Dołączona grafika

Panda1.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a mi usuncie minusa od Steela bo mi pisze ze jestem prymitywem z niski IQ a tu sie nie ocenia IQ tylko posty.

Edit: admin
Usunięto 3 punkty reputacji od użytkowników: Darken, Steel, GPNS - brak konkretnego uzasadnienia odebrania punktu reputacji.

Edit [09.08.2008]: +.....
5.4 Awatar nie może łamać powszechnej netykiety; prezentować treści obscenicznych, wulgarnych, rasistowskich itp.
Dołączona grafika

P!k!eL.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a mi usuncie minusa od Steela bo mi pisze ze jestem prymitywem z niski IQ a tu sie nie ocenia IQ tylko posty.

Jak to przeczytałem to myślałem że padnę :D

a tak do tematu to nie wiem o co się tak wyzywacie. Że go nazwał szarlatanem... ja bym przymrużył na to oko. Można napisać, że się nie życzy takich rzeczy, no ale żeby od razu punkty odejmować. No nie widzicie, że jest mu teraz smutno ;)

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

znaczy to tyle,że jest z 10 postów ,,to jakiś samobujca'' jest dalsza dyskusja a ty nagle: to jakiś samobujca!!! super to było!!! wszyscy to czytali i wiedzą o tym!!!poza tym człowiek chciałby iść dalej a ty wracasz do drógiego postu w temacie!!! i prosze o uwzględnienie mojego poprzedniego zażalenia!!!

Ok. Nawet jeśli moja wypowiedź jest podobna do innych to znaczy, że nie mogę mieć takiego samego zdania jak inni? Czy to znaczy że trzeba dać minus każdemu kto tylko wspomniał w swojej wypowiedzi o samobójcy?, nie rozumiem cię. I korzystaj ze słownika. Nadal podtrzymuje prośbę.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wszystkie powyższe wnioski zostały rozpatrzone

Argentum.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aha darokrol dał mi minusa za...no właśnie nie wiem za co. Zresztą sam to napisał "spam, głupota, nie wiem" ;)
Nie doszukuję się spamu z mojej strony w temacie "gościu". Dziękuję.

P.S. Rozumiem darokrola i Administrację , nie dopisałem uzasadnienia za minusa, moja wina. Więcej sie to nie powtórzy.

Żbik.
  • Tematów: 24
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wyluzujcie z tymi reputkami co? :P Bo to wygląda śmiesznie. Jak dzieci w piaskownicy. Napisz raz, Eury usunie bądź nie i nie róbcie wiochy :P .

Argentum.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W sumie racja Kam'eleon

Dołączona grafika

Cumulonimbus.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Prosze o skasowanie minusow:

no i jestes juz teraz podjarany????????????????

NASZA LEGIA TO POTEGA!!!!!!!!!!!!!!

JESTES SKURWYSYNU WIEDZIALEM ZE CIE KIEDYS DORWE

Jaka walka z jaszczurami? Smieszne uzasadnienie. LUDZIE MAMY XXI wiek!

Za bezpodstawne obrażanie. Żeby pokazać jak trzeba walczyć z jaszczurami. Albo my albo oni...

Ten akurat jest wg. mnie nabardziej "kontrowersyjny". User dal mi go za wyrazanie wlasnej opinii na temat muzyki, ktorej slucham. Niestety wystawiajacy nie ma zadnej wiedzy na jej temat.

Za bycie kretynem;)

Nie rozumiem tresci, bezpodstawny minus, lub zle uzasadnienie. Jakimi k$#@mi ?! x|

nie mysli za bardzo i rzuca "k$#@mi" bez potrzeby

darokrol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

prosze o skasowanie minusa

od uerrill

Użytkownik ten jest popierdo...y, apogeum jego głupoty to popieranie działań zbrojnych które
miałyby doprowadzic do III wojny światowej.

Strzel sobie w łeb jak ci tu źle a nie wygaduj bzdur.

Wszechobecna nietolerancja i trolowisko na forum.

uerrill.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

prosze o skasowanie minusa

prosze o nie-kasowanie tego minusa.

To, że darotroll jet DN'em to wszyscy wiedzą, poniosło mnie trochę i może faktycznie to jedno niecenzuralne słowo zostało użyte niepotrzebnie.
(zresztą nie napisałem go w całości....,
pan darotroll wypisywał znacznie gorsze rzeczy na forum.)

Nie zmienia to faktu iż jego chore wizje na temat III wojny,
brak tolerancji i jakichkolwiek moralnych hamulców zmusiło mnie do wystawienie punktu ujemnego.

teraz do darotrolla:
jak domagasz sie usunięcia punktu to odpisz dlaczego ?
- czyżbyś zapomniał jak równasz z błotem m.in. mieszkanców innych regionów polski niż ty, katolików, itd. długo by tu wypisywać... szkoda czasu.

parę osób słusznie napisało ci otwarcie, że jesteś zwyczajnym trollem wiec przyjmij to do wiadomosci.

A teraz wewal mi należnego minusa, już nie moge sie doczekać jak bede miał -2.

do pięt nie dorastasz ateistom takim jak - moze tak moze nie, musisz dużo czytac i sie uczyć
bo jak narazie to kompromitacja na maxa.

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proszę o anulowanie ujemnego punktu od użytkownika uerill

brednie, spam, wypisywanie głupot

Dziękuje.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych