Skocz do zawartości

Zdjęcie

Giordano i Pająk "TRAKTAT"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

Kubus.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na szczęście istota ludzka ma prawo wyboru i nikt nam (tobie) nie każe czytać bełkotu którym przepełnione jest VRP etc. - wedle twej teorii :)

Nie musisz przedstawiac mi przeczy oczywistych _^_' szczerze mowiac traktuje to forum jako substytut ciekawego horroru/ powiesci SF na dobranoc :> plus mozna sie posmiac podczas czytania tematu o tym jak to nastolatek "sila umyslu" przesuwa meble

Btw co do Twojej sygnaturki Odwieczny dylemat : "Nie rozumiem tego, więc tego nie ma" bardziej chyba pasuje "Odwieczny dylemat : "Nie rozumiem tego, więc musi to byc a) duch zmarlego pociotka b) znak od Jezusa c)dowod na istnienie pozaziemskich form zycia"" ;x

dj_cinex : Yhy... ale teraz powróćmy do tematu. Jakby co na stronie głównej (po prawej) masz napisane na kogo owe forum jest przede wszystkim nakierowane ;)
  • 0

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Może by ktoś mógł z kilku tych tematów zacytowac coś ? i podac w którym fragmencie jest podana bzdura ?

Asef, kazdy oceni sam swoim rozsadkiem, czy to bzdura, czy nie. Dla mnie to sa poprostu czyste fantazje z serii "nie da sie udowodnic ani ich istnienia ani nieistnienia".
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Swego czasu zaczytywałem się w utworach dr Spider'a, przeczytałem tą stronkę "od deski do deski" więc myślę, że mam podstawę sądzić, że to niezłe s-f. A przynajmniej 90% tego co tam pisze.
  • 0

above.
  • Tematów: 46
  • Artykułów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

sceptykiem nie jestem ale twórczości pana Pająka wydają się być totalna fantazją, mimo to czasem lubie pozytac jego texty ; )

we wszystkim można znaleźć ziarnko prawdy, więc uważam że im wiecej czyta sie nawet takie historyjki które wydają sie nieprawdopodbne, ma sie wieksze rozeznanie i można wyciagać coraz bardziej ciekawsze wnioski ; ) dlatego Polecam czytac nawet takie jak to niektórzy określają 'kocopały' :crazy:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych