Napisano 02.08.2007 - 14:52
Napisano 02.08.2007 - 15:01
jaka ksiazke?
Właśnie tąChyba Gwiezdny Wędrowieć 2 prawdę przekazuje. :cafe:
Patryczek, to nie jest temat o naszej nietolerancji czy nienawiści do Niemców, lecz o tabletkach gwałtu. Załóż osobny topic i tam wylewaj swoje żaleCzy te pigułki wynaleźli Niemcy? Nie zdziwiłbym się. Oj nie wiem tutaj nie ma imprez techno.
Napisano 02.08.2007 - 15:13
Cóż takiej patologii jak na imprezach techno raczej nie ma.Patryczek czy wszystko co złe to według Ciebie wymyśl Niemców?
Daj spokoj. Nie tylko na imprezach techno ci tego dosypia. Nawet na tych twoich zlotach "wrogów niemieckich" czy czymś jest to możliwe.
Wiem o tym. Popatrzcie ze wszystkie przykłady przytoczone są z imprez typu dyskoteka, techno itp.Patryczek, to nie jest temat o naszej nietolerancji czy nienawiści do Niemców, lecz o tabletkach gwałtu. Załóż osobny topic i tam wylewaj swoje żale
To samo tyczy się techno. O ile mnie pamięć nie myli, gdzieś już był temat o tym gatunku muzycznym..
Napisano 02.08.2007 - 15:24
Napisano 02.08.2007 - 15:34
Ponieważ w dyskotekach jest najwięcej potencjalnych ofiar, ze względu na dużą ilość ludzi, którzy przychodzą się tam pobawić. Inna sprawa to taka, że w tego typu miejscach, łatwo o nieuwagę ofiary.Popatrzcie ze wszystkie przykłady przytoczone są z imprez typu dyskoteka, techno itp.
Skoro wiesz, dosyć o technoWiem o tym.
Napisano 02.08.2007 - 20:10
Bo o tych w zaciszach domowych się nie mówi z prostej przyczyny. Taka ofiara zasypia i budzi się w łóżku znajomego i za nic nie może sobie przypomnieć dlaczego jest naga. Nie błąka się przez to po ulicy w negliżu nieświadoma swojego zachowania. I zapewniam Cię, że nie chwali się koleżankom co robiła nocą.Cóż takiej patologii jak na imprezach techno raczej nie ma.
Wiem o tym. Popatrzcie ze wszystkie przykłady przytoczone są z imprez typu dyskoteka, techno itp.
Napisano 02.08.2007 - 20:56
taki obrazeczek, ktory przyuwazylem na innym forum:To się jednak leczy w inny sposób
az mi sie smutno zrobilo jak sobie przypomnialem pewna sytuacje. zbyt osobista by opowiadac, ale wystarczy, ze potwierdze fakt, ze nawet najlepszym znajomym/przyjaciolom nie mozna ufac w 100% (oczywiscie nie kazdemu, ale nie wiesz ktory to ten niewlasciwy).Okazać się może że to nasi koledzy i dobrze nam znane osoby.
jemu chodzilo nie o sama dyskoteke, jako miejsce do zabawy, ale o dyskoteke w sensie techno party. i racja, najczesciej sie slyszy o czyms nieporzadanym, co sie wydarzylo na imprezach techno, ale to nie o tym jest ten temat, jak juz ktos wczesniej wspomnial.Ponieważ w dyskotekach jest najwięcej potencjalnych ofiar, ze względu na dużą ilość ludzi, którzy przychodzą się tam pobawić. Inna sprawa to taka, że w tego typu miejscach, łatwo o nieuwagę ofiary.
Nie wiem dlaczego tak uczepiłeś się tego techno. Z tego co wiem, w dyskotekach puszcza się różną muzykę
Napisano 02.08.2007 - 21:06
Napisano 12.08.2007 - 01:04
Napisano 12.08.2007 - 09:29
Bo to wszystko przez kobiety
Niektorym osobnikom plci zenskiej nalezy sie takie cos
Napisano 12.08.2007 - 12:27
Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego co napisałeś?
Nikomu nie życzę takiego przeżycia, nawet największemu wrogowi, czy to kobiecie czy mężczyźnie. Choć może jakbyś sam osobiście przeżył gwałt po tej tabletce - paru nagrzanych facetów przewaliło Twoje dupsko - zrozumiałbyś i nie pisał takich bzdur :mlotek:
Radzę się następnym razem zastanowić 100 razy zanim cokolwiek napiszesz! Za taką wypowiedź należy Ci s,ę porządny warn!
Napisano 12.08.2007 - 12:36
Napisano 12.08.2007 - 12:56
Nie uogólniaj, niektóre nie maja wyboru.Cóż ich wybór, świadczy o prymitywności tej kobiety.
Zgodzę się, że niektóre osoby na to zasługują. Ale te można policzyć na palcach jednej rękiWypowiadam swoje zdanie i tyle, a swojego zdania w tym temacie nie zmieniam, poniewaz jest ono przemyslane, wiekszosci kobiet tego nie zycze, ale niektore moim zdaniem zaslugiwalyby na takie cos, (nieliczne ale jednak) moze by to je czegos nauczylo.
Cóż, każdy ma prawo do swojego zdania, a to że się z cudzym poglądem czasem nie zgadzamy... Cóż, życieCzy Ty zdajesz sobie sprawę z tego co napisałeś?
Napisano 12.08.2007 - 15:58
Miałam koleżankę bardzo porządną, dobrze się uczyła i w ogóle. Rodzice jednak nie puszczali jej na żadne imprezy. Bardzo to przeżywała, ale pewnego razu dali się ubłagać. Na imprezę jechali wszyscy jej znajomi, do tej pory żałuję, że ja tam nie pojechałam. Ania była naprawdę świetną dziewczyną, była ufna i dla wszystkich życzliwa. Na dysce nie piła nawet alkoholu, tylko sok i to właśnie do niego wlał jej tę tabletkę jakiś szmaciarz, gwałcił ją kilka razy razem z kolegami.
Napisano 12.08.2007 - 16:05
Nie uogólniaj, niektóre nie maja wyboru.
Zgodzę się, że niektóre osoby na to zasługują. Ale te można policzyć na palcach jednej ręki wink1.gif
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych