UPDATE: Wstawiłem film z polskimi napisami
Najpierw najważniejsze: oficjalnie nie było misji Apollo 20. Została ona anulowana, krótko po tym, jak pierwszy Amerykanin postawił stopę na powierzchni księżyca.
4 stycznia 1970 roku, NASA ogłosiła, że Apollo 20 anulowano, ponieważ rakieta Saturn V, była potrzebna przy stacji Skylab, a korporacja dysponowała tylko 15 takimi rakietami.
Jednak, ja wierzę w wersję oficjalną i tą nieoficjalną. Rząd USA chciał w pełni wykorzystać potencjał inwestorów, dlatego też, opinia publiczna była niedoinformowana.
Publika dostała to, za co zapłaciła. Widzieli historyczne lądowanie, i te samą głupią misję, z astronautami skaczącymi po powierzchni i jeżdżącymi księżycowym buggy. Dla publiczności, tylko to się liczyło.
Powiedzmy więc, że film jest prawdziwy, przedstawia on zbliżanie się do księżyca, w celu lądowania, pod statkiem widać drugi, obcy statek. Kamera automatycznie ustawiła jakość obrazu, ukazując coś, co wygląda jak starożytny statek Obcych.
Jest kilka niejasności. Jak na przykład, dlaczego nikt nic nie mówi? W jaki sposób załoga może okrążać statek?
Znakomite nagranie, trudne do podrobienia, jeśli to jest to, o czym myślę.
John
AlienGrey
Dla: www.paranormalne.pl
Na podstawie: ufo.whipnet.org
Tekst po angielsku:
Vandenberg twenty. Tiros are good sound is one live
twenty Vandenberg, sound is two five
I'v feed is five five
Vandenberg twenty, i fix the cam... on the .... bar
Vandenberg twenty, we passed over Tsiolkovsky and we are over Fermi now
Vandenberg twenty, Delporte is visible with it's Y shaped central peak
and belew os Lutke on the left lower side
Izsak whould be visible begind the lem thristers, for a few seconds
Izsak is visible on the upper left side of the window, i put the cam off the T bar the
Twenty bar denberg, set the aperture to one point eight
Vandenberg Twenty, roger i'm focusing on telephoto lens now
Twenty Vandenberg, which is the magazin used one point eight
Vandenberg Twenty, alexei is taking some metrix shots with me hasselblad frame count is 1019
Vandenberg Twenty, we have a fantastic view over the ship the lens are stuck on the windows i hope you...
Vandenberg Twenty, i'm ready to transmit the marks for the CSM DSKY
GO
Vandenberg Twenty, nose is one seven point three South one one seven point six two East
cockpit is one seven point two five South one one seven point six two East
the base is one seven point two zero South one one seven point six two East and the base is burried
we can see meteor impacts on the body, the surface is crusted and covered with some dust, it's huge
in the shadow below the ship we can see something like a landing gear ..... three parts .... barrels
on the landing site, there are many pieces of metal, shiny parts look like gold or mylar
the ship is in bad condition. is must be here .... Bilions of years
..... "landing site" .....
Vandenberg Twenty the shop will be out of view it should be hidden behinds the porch
Tekst po polsku (mniej więcej):
Vandenberg twenty. Nowicjusze mają się dobrze
twenty Vandenberg, dźwięk jest 2 5
Poprawiłem do 5 5
Vandenberg twenty, naprawiłem kamerę... na .... oknie
Vandenberg twenty, przelatujemy nad Tsiolkovsky, jesteśmy teraz nad Fermi
Vandenberg twenty, Delporte jest widoczny, wraz z jego kształtem litery Y po środku
pod nami jest Lutke, na dole po lewej
Izsak powinien być zaraz widoczny za lem thristers[nie wiem co to..], za parę sekund
Izsak jest widoczny, na górze po lewej, zdjąłem kamerę z siatki T
Twenty bar denberg, ustawiam aparaturę na 1.8
Vandenberg Twenty, zrozumiałem, ustawiam ostrość teleobiektywu
Twenty Vandenberg, który magazyn użyty jest na 1.8
Vandenberg Twenty, alexei mówi coś o matrycach, przy których hasselblad jest na 1019 kratce
Vandenberg Twenty, mamy wspaniały widok z za okna, mam nadzieje, że...
Vandenberg Twenty, jestem gotowy do nadawania znaków dla CSM DSKY
START
Vandenberg Twenty, nos jest na 17.3 Południe 117.62 Wschód
kokpit jest na 17.25 Południe i 117.62 Wschód
baza jest na 17.20 Południe 117.62 Wschód i jest zasypana
nie widzimy tu efektu uderzenia meteorytu, powierzchnia jest twarda i pokryta pyłem, jest wielki
na cieniu statku widzimy coś w rodzaju podwozia ..... trzy części .... dużo
w koło jest mnóstwo metalowych odłamków, błyszczą, wyglądają jak złoto albo folia
statek nie wygląda dobrze. musiał leżeć tu .... miliardy lat
..... "miejsce lądowania" .....
Vandenberg Twenty za chwilę stracimy statek z widoku, ktoś powinien go ukryć