Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wielkie Przebudzenie Ludzkośći

ufo prawda kosmos szatan lucyfer anioły elohim federacja galaktyczna

• Please log in to reply
1 reply to this topic

Q Anon Świat.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Walne prosto z mostu,

Żyjemy w czasach biblijnych i ostatecznych, na Ziemi było i jest dobro i zło, Ziemia dąży do wielkiego przebudzenia i prawdy są wypowiadane tym którzy byli gotowi je usłyszeć. Stworzyłem film aby ludziom dokładnie to wszystko wytłumaczyć, wszystkie odpowiedzi na wasze pytania są w tym filmie, wszystko jest dokładnie wytłumaczone.

https://rumble.com/v...-na-wiecie.html

• 0

Patryk889.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Biały Dom wrzucił 4 maja na X i na Truth Social zdjęcie Trumpa jako kosmicznego wojownika, z napisem " W galaktyce, która wymaga siły – Ameryka jest gotowa..." wyjaśnienie - Trump współpracuje z Galaktyczną Federacją, Galaktyczna Federacja jest najsilniejsza w kosmosie, oni czasem wjeżdżają i niszczą siłą jakiś reżim jeśli tylko tak można uratować jakąś planete, u nas jedyny sposób na uratowanie planety jest siła(wojsko), słowa i prośby nie pomogą, na Ziemi jest wiele zła. Gdy zgarniali Manduro z Wenezueli ich systemy obronne nie zadziałały, te systemy obronne zostały wyłączone przez kosmitów, manipulacja naszą elektroniką jest dla nich prosta, oni to robią za pomocą umysłu. Oni potrafią znikać i pojawiać się kiedy chcą wszystko robią za pomocą umysłu. Oni potrafią robić rzeczy które my nazwalibyśmy "magią". Nie można teraz powiedzieć ludziom prawdy ponieważ nikt w to nie uwierzy, dlatego są te drobne, drobnostki od Trumpa i jego ekipy i dlatego jestem ja. Wszystko dokładnie wytłumaczyłem w tym filmie, trzeba obejrzeć całość aby zrozumieć, dodam że ja widziałem cuda i rzeczy nadprzyrodzone, widziałem kosmitów, chyba u nas w kraju wiem o nich najwięcej i o tym co się dzieje na świecie. W końcu kosmici dali mi do zrozumienia abym nakręcił film i o tym wszystkim opowiedział. To jest ten film, on jest najważniejszy, go trzeba pokazywać ludziom, przez wiele lat "obcowania" z kosmitami miałem możliwości pytać i dostawać odpowiedzi, ja wieże że wszystko co usłyszycie jest prawdą. Wiem że jeśli ja tego nie zrobię to nikt inny tego nie zrobi , czyli nie opowie / nie wytłumaczy ludziom tego co się teraz faktycznie dzieje na świecie....... Obejrzyj , udostępnij.... dołóż swoją cegiełke do upadku starego systemu.

https://rumble.com/v...-na-wiecie.html

Trump jako Jezus, wyjaśnienie - Trump został wybrany do walki z kabałą i oczyszczenie świata z wszelakiego zła. Jezus przybył na Ziemie wysłany przez te same istoty które teraz mianowały Trumpa przywódcą globalnego sojuszu dobra, te istoty były wielokrotnie opisywane jako Anioły lub Syn Człowieczy. Trump najpierw w wiadomości o papieżu napisał "że robi dokładnie to do czego został wybrany" i następnie wrzucił swoje zdjęcie w którym wygląda jak Jezus. Na Ziemi wkrótce zło zostanie zakończone i prawdy zostaną ujawnione, to wszystko jest tak wstrząsające że zderzenie z prawdą dla zwykłych ludzi było by zbyt mocne, dlatego dzieją się teraz ujawnienia takie jak to, które mają powoli i subtelnie przyszykować na to ludzkość aby to zderzenie nie było takie twarde. Wszystko jest dokładnie opisane w tym filmie, trzeba obejrzeć całość aby zrozumieć. O Trumpie i o tym że został wybrany przez Anioły jest w 21 minucie, film dokładnie wyjaśnia czym jest Kabała.

platforma RUMBLE, tytuł (bez cudzysłowia) - "Całość, wersja poprawiona (Oglądając ten dokument zrozumiesz wydarzenia na świecie)"
  • 0

Also tagged with one or more of these keywords: ufo, prawda, kosmos, szatan, lucyfer, anioły, elohim, federacja galaktyczna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych