Napisano 16.06.2018 - 18:41
Napisano 16.06.2018 - 19:55
Proponuję skasować informacje które masz na swoim fejsie jeśli go używasz lub na innych portalach tego typu (ewentualnie blogach itp.) Czyjąś przeszłość można poznać w standardowy sposób również dowiadując się niektórych rzeczy od znajomych czy rodziny. Metoda silvy to pic na wode.
Napisano 16.06.2018 - 20:05
Jeżeli ktoś chce Cię skrzywdzić bez Twojej zgody to zawsze proponuję to samo, proszę zgłosić się na policję. Obojętnie jakie są intencje szarlatana grzebiącego w umyśle, jeśli nie wyrażasz na coś zgody to nikt nie ma prawa zmuszać Cię do rzeczy na które nie masz ochoty bądź nad którymi się wahasz. Przestań też opowiadać o sobie i przeszłości, pozamykaj stare etapy i nie wracaj do tego bo kto jak kto ale to ty sama otworzyłaś furtkę do starych wspomnień.
Napisano 16.06.2018 - 20:22
Jeśli chce poznać to niech sobie pozna, " Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce". Zatem i w twojej głowie nie ma nic takiego szczególnego. Policja zaprowadzi cie do psychiatry.
Napisano 16.06.2018 - 22:38
Pewien człowiek chce poznac moją przeszłość poslugując sie metodą Silvy. Podążyć za tym co robiłam, odkryć to czego sama nie chce juz pamiętać. Zapowiedział, że to zrobi, to bardzo brutalne i nie chce na to pozwolić
Twój nowy chłopak zapytał się o to ilu miałaś przed nim? Powiedz mu tylko półprawdy jak większość kobiet
Napisano 20.07.2018 - 17:58
No proszę cię, ta metoda Silvy to pic na wodę, czego ty się boisz.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych