a autor sam powinien umieć obronić swój temat
![]()
Chciałbym przypomnieć, że jak pisałaś swoje teorie, to od nas wymagałaś udowodnienia ich nieprawdziwości. Piękny przykład hipokryzji.

Edward
Użytkownik Edward. edytował ten post 29.10.2016 - 22:25
Napisano 29.10.2016 - 20:30
Pojechałam po bandzie i leżąc w łóżku, w nocy przy zgaszonym świetle, mówiłam coś w tym stylu "Szatanie jeśli istniejesz, to przyjdź do mnie i daj znak". (...) Aż tu nagle pociemniało mi w oczach i usłyszałam silny wiatr, jakby za oknem zerwał się huragan. Wyjrzałam za firankę, a tam krzaki stoją i w ogóle się nie ruszają. Cały czas słyszałam ten odgłos wiatru. Po prawie minucie przeszło. (...) Jednak to wydarzenie w ogóle nie było spowodowane moimi intencjami, bo nigdy w życiu nie skojarzyłabym szatana z wiatrem, mega szumem, więc nie mogło to być moją wyobraźnią, bo tego nie przewidziałam.
Autentyczne zjawisko. Wydarzyło się naprawdę.
Uwierz mi, ja potrafię szczekać, potrafię miauczeć i mruczeć gardłem jak kot. To jest sprawdzone bo na każde miauknięcie, mój kot, odpowiadał mi miauknięciem. potrafił zamiauczeć dokładnie tyle razy ile ja, więc komunikacja była 100%.
(...)
Wasza mentalność na pewno nie zaakceptowałaby tego, że naśladując mysz - mysz ci odpowie. Widzisz, ja tak zrobiłam i złamałam barierę - dowiedziałam się, że jest to możliwe.
Wyższa szkoła jazdy, co nie? Twoja logika, przy tym wysiada? To masz oglądnij sobie. Można? Można. Zjawisko realne.
Z tych dwóch wpisów wynika nie mniej ni więcej tylko to, że:
- potrafisz się w 100% komunikować z kotami
- myszy odpowiadają ci kiedy je naśladujesz- jesteś w stanie wezwać szatana leżąc w swoim własnym łóżku
Jeśli ktoś potrafi naśladować zwierzę , to zwierzę mu odpowie, proste.
To co mnie dopadło, jest realnym zjawiskiem. Można tłumaczyć to na rózne sposoby, ale Lirianie? Kto ich wiedział? Dawać mi tu foteczki i filmiki.
No, co nie ma? Ale pech. Tak mi przykro. Naiwność nie zna granic. I wy nazywacie się sceptykami? Shock.
Nawet jeśli wrzuca jakiś artykuł, bo swoją tematyką pasuje do profilu tego forum?
Takie wklejanie głupot, tylko przyciąga trolle. ![]()
Nagle postanowiłaś zacząć punktować tych, którzy do tej pory punktowali ciebie - taka obrona przez atak.
A co mnie można, a was nie? Jak się nie zgadzam to zapodaję punkta ujemnego- proste.
Kronikarz pokazał mi jak to się robi wlepiając mi 16 ujemnych punktów. Tylko , że on wlepił mi je bo dostał napadu szału, kiedy zobaczył, że ktoś popiera mnie, a nie jego.
Ja taka nie jestem i nie kieruję się paranoiczną zawiścią. Mam stabilną psychikę. ![]()
Żeby to robić skutecznie, musiałabyś mieć jakiekolwiek argumenty, a wszystko, co posiadasz, to twój kilkumiesięczny "dorobek literacki" na tym forum.
No i dzięki wam stałam się sławna.
Chociaż, wolałabym zadawać się normalnymi ludźmi, którzy zachowują się na poziomie, a nie jak baby na targowisku... kosztem tej sławy. Bronicie Kronikarza, czy waszej wiary w Lirianów?
, bo trochę się pogubiłam. Kronikarz sam nie umie się bronić? ![]()
@Szczyglis
Prawdopodobnie chipowanie stanie się obowiązkiem prędzej czy później. Jednak ludzie którzy tworzą New World Order, nie są jaszczurami z kosmosu, tylko ludźmi, którym władza nad jednym państwem nie wystarcza i marzy im się rządzenie całym globem. Proste.
Ja nie mam nic do obcych, z wiadomych względów, ale nikt żadnego kontaktu nie nawiązał, a jak nie ma kontaktu, to nie ma wiedzy, nazwy i przekazu. Proste.
Offtop + obraza. Odpoczynek.

Edward
Napisano 29.10.2016 - 20:47
Ale przecież są ludzie, którzy twierdzą, że mają kontakty z kosmitami, telepatyczne, tzw. channelingi.
https://czasprzebudz...kwy-channeling/
http://2012allabout....zie-masowe.html
Mnóstwo ludzi też twierdzi, że wiedziało ufo, kosmitów.
Napisano 29.10.2016 - 20:48
@Endinajla,
Wiem, wiem, wszystko jest proste. Fizyka kwantowa jest prosta, hologramy są proste, rozmawianie ze zwierzętami jest proste...
Jednak ludzie którzy tworzą New World Order, nie są jaszczurami z kosmosu, tylko ludźmi, którym władza nad jednym państwem nie wystarcza i marzy im się rządzenie całym globem. Proste.
Nieprawda. George W. Bush jest jaszczurem, tak samo George Soros, ogólnie wszyscy Georgewie to jaszczury. Generalnie prawie cały panteon z 7.14 to jaszczurki - i są na to dowody, bo widziałem na filmach z żółtymi napisami na YT. Oni się jedynie kamuflują, wystarczy zmienić powłokę. Proste.
Ja nie mam nic do obcych, z wiadomych względów, ale nikt żadnego kontaktu nie nawiązał, a jak nie ma kontaktu, to nie ma wiedzy, nazwy i przekazu. Proste.
Są, są przekazy i kontakty. Lirianie wysłali swój przekaz i za pomocą channelingu ktoś go tutaj odebrał. W wyniku tego przekazu odbiorca otrzymał wiedzę, która następnie została przelana na papier, udostępniona w serwisie Olaboga, a następnie przeklejona tutaj. Tak było. Proste.
Widzę że dobrze się bawicie.

Edward
Użytkownik Edward. edytował ten post 29.10.2016 - 22:46
Napisano 29.10.2016 - 21:06
Ej. Zamieniliśmy się rolami czy jak? To wy jesteście sceptykami,a nie ja.
Bush to nie jaszczur i przestańcie go obrażać. Najlepiej zróbcie z normalnych ludzi jaszczurki, bo tak wam wygodnie, nie?
Nasze podobieństwo do reptilian , kończy się na pniu mózgu, starym mózgu - mózgu gadzim. Kropka. Nie wierzcie w takie bajery.
Zaraz to ja uwierzę, ale w... masową hipnozę, normalnie. wszechświat jest tak skonstruowany, że nie nawiążemy kontaktu z tak samo rozwiniętą cywilizacją. This is mission impossibe. Naprawdę uwierzcie mi. Obcych nie ma na Ziemi, to bujda na resorach. A nawet jakby istnieli gdzieś tam w lutni, to nie nawiązaliby z wami kontaktu, widząc jak toczycie wojny i doprowadzacie do rozlewu krwi z błahych powodów. No ja gdybym była obcym, nigdy, ale to przenigdy bym się do tego nie przyznała. Wolałabym udawać człowieka i nie ryzykować.
Szczyglis, to udowodnij, że to piszesz to prawda.
Użytkownik Endinajla edytował ten post 29.10.2016 - 21:08
Napisano 29.10.2016 - 21:21
Endinajla, ależ oczywiście, że Bush to reptilianin i nie tylko on. W dodatku dlaczego miałbym go nie obrażać? Ma tyle za uszami, że łagodnie mówiąc nie lubię tego jaszczura. Również i dużo gwiazd z showbiznesu to jaszczurki. Nawet Angelina Jolie (co mnie troszkę szczerze mówiąc zaskoczyło) jest jaszczurką. Udowodnić Ci? Proszę bardzo:
Moim zdaniem Lirianie (podobnie jak reptilianie) mogliby mieć podobne możliwości jeśli chodzi o zmienianie wyglądu. Biorąc pod uwagę fakt, że potrafią wpływać na swoje DNA jest to w sumie bardzo prawdopodobne.
Użytkownik szczyglis edytował ten post 29.10.2016 - 21:22
Napisano 29.10.2016 - 21:35
Endinajla, ależ oczywiście, że Bush to reptilianin i nie tylko on. W dodatku dlaczego miałbym go nie obrażać? Ma tyle za uszami, że łagodnie mówiąc nie lubię tego jaszczura. Również i dużo gwiazd z showbiznesu to jaszczurki. Nawet Angelina Jolie (co mnie troszkę szczerze mówiąc zaskoczyło) jest jaszczurką. Udowodnić Ci? Proszę bardzo:
Moim zdaniem Lirianie (podobnie jak reptilianie) mogliby mieć podobne możliwości jeśli chodzi o zmienianie wyglądu. Biorąc pod uwagę fakt, że potrafią wpływać na swoje DNA jest to w sumie bardzo prawdopodobne.
Fejk fejk fejk....Fejk. To są fejki. Nie macie dowodów na istnienie obcych. Nie macie dowodów na istnienie, ani Reptilian, ani Lirian
Napisano 29.10.2016 - 21:59
Ale my nie musimy udowadniać, że jest inaczej. Tak jest i już. Możesz się z tym zgodzić, albo nie. Twoje prawo.
Tutaj zaś:
Popieram Blancika. To są istne głupoty. Nie ma żadnych Lirian...
A to ciekawe, w innym temacie postulujesz istnienie cywilizacji pozaziemskich.
A tak nawiasem, z New Age ten tekst ma tyle wspólnego, ile ja z biskupem....
Czytaj uważnie.
Nie ma żadnych Lirian, są za to różne odłamy New Age - ruchu który tak potępiasz. Jednak nawet oni, nie pisali by takich bajeczek.
No a co ja napisałem? Czytaj uważnie. Ty wspomniałaś o New Age bez powodu, bo tekst tematu się do tego nie odnosi.
Nawala znowu logika. Ale to u Ciebie norma, więc tego...
Nawet jeśli wrzuca jakiś artykuł, bo swoją tematyką pasuje do profilu tego forum?
Takie wklejanie głupot, tylko przyciąga trolle.
Święte słowa. Dlaczego? Dlatego:
Pojechałam po bandzie i leżąc w łóżku, w nocy przy zgaszonym świetle, mówiłam coś w tym stylu "Szatanie jeśli istniejesz, to przyjdź do mnie i daj znak". (...) Aż tu nagle pociemniało mi w oczach i usłyszałam silny wiatr, jakby za oknem zerwał się huragan. Wyjrzałam za firankę, a tam krzaki stoją i w ogóle się nie ruszają. Cały czas słyszałam ten odgłos wiatru. Po prawie minucie przeszło. (...) Jednak to wydarzenie w ogóle nie było spowodowane moimi intencjami, bo nigdy w życiu nie skojarzyłabym szatana z wiatrem, mega szumem, więc nie mogło to być moją wyobraźnią, bo tego nie przewidziałam.
Autentyczne zjawisko. Wydarzyło się naprawdę.
Słów mi zabrakło normalnie. Szok!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych