@Khan
Zasada jest jedna i należy się jej trzymać.
Wybacz, że ci ją przedstawię na forum publicznym ale tak zaczęliśmy rozmowę i tak ją skończymy - aż tak mnie ten temat nie interesuje, żebym się skusił na PW do ciebie.
Zasada ta brzmi:
Jesteś napity - nie podchodź do klawiatury*. Bo na drugi dzień będziesz miał podwójnego kwasa w gębie.
Jedyny wyjątek, to taki, że masz mocny łeb. Ty, niestety nie masz - i to widać po tym co piszesz.
enyłejs...
Zadałem ci dwa, wydawałoby się proste pytania.
Jedno w temacie - drugie z czystej ciekawości.
Na żadne nie musisz odpowiadać. ale nie pisz mi proszę, że cię poniżam (lub próbuję poniżać). No chyba, że masz dowód w postaci moich wczesniejszych wpisów skierowanych do ciebie. Ale w takim przypadku, proszę żebys poparł to twierdzenie odpowiednimi cytatami.
Nie sugeruj też co myślę na twój temat, bo tego nie wiesz. Staram sie z tobą rozmawiac grzecznie i oczekuję takich samych oodpowiedzi. Nie zmienia to faktu, że jesli widzę, że w twojej wypowiedzi coś mi "skrzeczy", to próbuję o to dopytac.
Wszystko w temacie.
A wracajac do meritum.
Skoro napisałeś, że piramidy nie były grobowcami, to liczyłem na jakieś bardziej sensowne uzasadnienie, niż tylko: moja odpowiedź brzmi: Nie wiem co to było. A czy uważacie, że ktoś sobie te kamienie na ozdobę położył? stań przy takiej piramidzie, nie wiesz jakie to uczucie. Nie można myśleć, że był to tylko pochówek...
Jak mówię - to wątek poboczny jest dyskusji, wiec nie będe szat rozdzierał jak nie odpowiesz bardziej składnie.
Nadal jednak nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie zadanie w temacie - i nadal o nią proszę.
Ma sens ta teoria spiskowa związana z HAARP, czy nie ma? Bo raz piszesz tak jakby miała, a zaraz po tym sam ją dyskredytujesz..
*Żeby nie było - odnoszę się do tego fragmentu wpisu Khana, z dzisiejszego wieczoru:
cyt. Przepraszam, już późno, a trochę jeszcze wypiłem... klik