Witam, Jestem Przemek. Skończyłem 18 lat 2 tygodnie temu. Nie wiedziałem gdzie spytać o pomoc wiec spróbuje tutaj.
Od 4 dni mam tak straszne koszmary na jawie ze nie potrafie juz sobie z tym poradzic.
A dokladniej :Zasypiam, i nagle sie budze, nie moge sie ruszyc, nie moge wydusic z siebie praktycznie nic. I nagle jakis demon lub cholera wie co zaczyna rzucac mna po pokoju, kolega z ktorym mieszkam, chcialem krzyknac SEBA zeby sie obudzil i mi jakos pomogl a on zaczol sie odzywac jak w tych filmach o egzorcyzmach itp. Ale ostatnia noc byla tak straszna ze nie potrafie tego ogarnac. Lezalem w łóżku i nagle cos mnie unioslo, wypadlem z okna, widzialem siebie jak doslownie bylem zlamany w pół na podłodze, wydaje mi sie ze te meczarnie trwaly ponad 5 godzin, póżniej gdy troche sie uspokoilo, moj ziomek lezal na moich nogach a ja probowalem krzyknac do niego SEBA zeby mi pomogl ale nie potrafilem nic powiedziec. Zasnelismy tak... (lol) Obudzilem sie o 12 caly mokry i boje sie co bedzie jutro... Prosze pomozcie mi bo ja juz nwm, udac sie do psychiatry czy co  . Z góry dziekuje za zainteresowanie.
. Z góry dziekuje za zainteresowanie.

gdzieś już go wrzucałam na tym portalu, więc nie będę się powtarzać, jak chcesz, mogę wysłać Ci link prywatnie...
 gdzieś już go wrzucałam na tym portalu, więc nie będę się powtarzać, jak chcesz, mogę wysłać Ci link prywatnie...

. Byl okres kiedy palilem po 2-3 razy dziennie. A pozniej odstawilem na 4 miesiace. A ogolem to nie pale juz od 2-3 miesiecy i mysle ze znowu zaczne popalac. No a propo Sabiny. Ja razem z kolega wynajmujemy razem mieszkanie po tym jak matka mnie wyrzucila z domu. A Sabina niedlugo sie znajdzie
. Byl okres kiedy palilem po 2-3 razy dziennie. A pozniej odstawilem na 4 miesiace. A ogolem to nie pale juz od 2-3 miesiecy i mysle ze znowu zaczne popalac. No a propo Sabiny. Ja razem z kolega wynajmujemy razem mieszkanie po tym jak matka mnie wyrzucila z domu. A Sabina niedlugo sie znajdzie