Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co was prześladuje ??

• Please log in to reply
27 replies to this topic

vcore.
  • Tematów: 26
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sny tez sie licza ? ja mam takie cos ze co noc gdy zasypiam , taki stan miedzy snem a realnosci , zapewne ktos zna hehe to widze Kobiete z dzieckiem w pudełku to taki jakby sen na jawie ktory przesladuje mnie od ... hohoo czasuu :) :crazy:
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Takie małe pytanko do autora. Co ten temat ma wspólnego z parapsychologią ?

Jak na moje oko to nie ten dział
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mnie prześladują rodzice, jeśli chodzi o sprawę kościoła :-/
Poza tym, prześladują mnie źłe wspomnienia i sytuacje których już nie będe mógł zmienić :/
A najgorsze co może mnie prześladywać to pech jeśli chodzi o miłość...

Serio...
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mnie z kolei prześladują ludzie,których nie mam zamiaru widzieć a jednak ich spotykam.
  • 0

Maru.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Marek271, no wkońcu znalazłem osobę która ma podobnie mnie własnie cały dzień prześladuja godziny np 12:12 itd ... czesto mnie to denerwuje ale z tego co mi znajoma mówiła to ponoć świadczy że ktoś się w tobie podkochuje :>

mhm i tez ją kocham ;)

[ Dodano: 2006-10-24, 20:01 ]

Takie małe pytanko do autora. Co ten temat ma wspólnego z parapsychologią ?

Jak na moje oko to nie ten dział

W obronie :D owszem ma wiele wspólnego :D takie zadarzenia dla niektórych nieświadome dla innych, tych którzy je zauwarzą stają sie czymś w rodzaju prześladowania albo presji psychicznej, napewno każdy przeżył deja-vu (czy jak to sie pisze...) i to niby nic szczególnego.. ale jeśli ktoś przeżywa to codziennie? to nie jest normalne i podchodzi pod psychologie, a nawet parapsychologie, bo duchy..... no nie wiem czy sie wybroniłem :P
i był temat w którym było tylko o liczbie 69, umieszczony został w tym samym dziale co ten, o ile się nie myle, ;)
  • 0

core.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przesladuja mnie lancuszki na gg...
a tak calkiem serio:

przesladuje mnie pech...alb to lamie rece, albo nogi. w tym roku mialem: operacje kolana, zlamana reka w 3 miesjca + 2 kosci, przestawione chrząstki w nosie...
  • 0

Kudłaty.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

core, to naprawde masz pecha, że hohoho.... ja nigdy niemiałem nic złamanego ani wybitego...
  • 0

Patryczek.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie co przesladuje to dziwne uczucie, że co dotkne to zepsuje.... wiem że jestem chaotyczny ale ąz do tego stopnia? czy tego nie czy chce próbując komuś pomóc np: w pracach domowych to cos zepsuje np: robie ciasto niszcze mixer, wierce wiertarką przepala się wiertło, kopie łopatą .... łamie się... jade taczkami wjeżdżam na gwóźdź... czy tego cze czy nie juz nie pomagam w pracach tego typu zamiast zrobic cos dobrego to wszystko NISZCZE !
  • 0

Arsen.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przepala się wiertło

Przepraszam, co robi?
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

yyy, mnie prześladuje godzina 21:37, codziennie albo sam albo jak ktoś mnie pyta o godzinę wieczorem to jest właśnie ta. ale nawet mi się to podoba :D

a, no i prześladuje mnie skrajny kretynizm, bo codziennie w klasie się z takowym spotykam :]

patryczek, wiertło się przepala? :P dużo kasy musisz mieć skoro za każdym razem przy robieniu ciasta rozwalasz mikser :P chyba że tylko wkręcasz żeby pokazać znowu że jesteś inny i zły i mroczny :P ale to takie moje wrażenie :) nic do głowy
  • 0

Patryczek.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patryczek napisał/a:  
przepala się wiertło  

Przepraszam, co robi?

Gdy wierce wiertarką to wiertło jest tak rozgrzane że albo sie łamie albo odkształca sie i jest do niczego...

dużo kasy musisz mieć skoro za każdym razem przy robieniu ciasta rozwalasz mikser :P

Dlatego nie robie ciasta ;] nie no nie psuje mixer doszczętnie, albo łopatki sie łamią, albo sie silnik przepala ;]

patryczek, wiertło się przepala? :P

Wytłumaczyłem już wyżej

chyba że tylko wkręcasz żeby pokazać znowu że jesteś inny i zły i mroczny

Po co miałbym wkręcac jazde? To jest bez sensu... jazde to mają moi koledzy z klasy nie wiadomo z czego... Zły i mroczny?

mnie prześladuje godzina 21:37

W moim przypadku jeśli można tak to okreslic przesladuje mnie godziny wybuchu i zakonczen wojn swiatowych:
19.14. 19.18. 19.20 19.39 19.44 jak spojrze na zegarek to najczesciej tak mam a no i jeszcze 21.50 ;] nie wiem czemu ;]
  • 0

Maru.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

(...)a no i jeszcze 21.50 ;] nie wiem czemu ;]

losowanie lotto ;) a możliwe że przyczyna tego że "czego nie zepsuje to dotkne" może być samo przekonanie o tym ;) czyli no tak ma byc i koniec, a wcale nie musi...
  • 0

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mysleni poprostu myslenie nad wszystkim, jak bym tak niemyslał nad zyciem tylko zył
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych