Napisano 03.08.2015 - 09:43
Napisano 03.08.2015 - 10:06
Napisano 03.08.2015 - 10:09
Bo większość postów krytycznych tyczy się trollowania i wkręcania innych, którzy są tu, aby poczytać i podyskutować poważnie a nie wdawać się w rozmowy z kimś, kto z założenia ściemnia => tak tytułem wyjaśnienia.
A jak z nią rozmawiałaś "w realu" to nie było takiej reakcji? Bez jaj.
Napisano 03.08.2015 - 11:28
Napisano 03.08.2015 - 19:14
radzę zadzwonić do wróża maćieja i porównać głosy a być może on będzie wiedział coś więcej w tym temacie:)a tak poważnie to może mamy przypadek z wampirem energetycznym tylko że przez telefon:)taka wersja przez łącza:)
Napisano 03.08.2015 - 19:48
Skoro to koleżanka, to nie prościej byłoby z nią porozmawiać na ten temat i ewentualnie poprosić o mały eksperyment polegający na zmianie sposobu rozmowy (zmiana tembru głosu, sposobu wypowiadania słów, szybkości, głośności i takich tam?).
Mogłabyś wtedy sprawdzić, czy problemem jest sama koleżanka, czy tylko sposób w jaki mówi.
Napisano 03.08.2015 - 21:02
Pamiętam, był taki jeden, co miał nawet swój program w TVP reżimowej. Jak zaczynał liczyć: adin, dwa, tri, czietyri, piat... to połowa usypiała przed telewizorem, a drugiej połowie rany z wojny się otwierały. Kaszpirowski mu było. Może to jakaś rodzina, skoro talent do gadanego ma. Spróbuj ją nagrać i sprawdź, czy działa tak samo z nagrania jak na żywo.
Napisano 03.08.2015 - 21:17
Nie czytałem przedmówców ale po prostu tej osoby nie trawisz. Mam podobnie jak gada ktoś z kim nie chce mi sie gadać włączam tryb odpoczynku.
Napisano 05.08.2015 - 22:23
Sądzę, że to może mieć związek z tym , jak koleżanka zachowuje się podczas rozmów, nie tylko telefonicznych. Napisałaś, że lubi się przechwalać. Takie osoby często używają zdań, odpowiedzi sarkastycznych. Możliwe, że podczas rozmowy telefonicznej podświadomie nie chcesz rozwijać tematów i zdań, by uniknąć jakiejś irytującej i sarkastycznej odpowiedzi, a raczej odzywki. Tym bardziej, że napisałaś, że nie możesz o niej złego słowa powiedzieć - no to już jest widoczna ta "blokada".
Tak w ogóle to czemu to opublikowałaś na forum o tematyce paranormalnej. Takie tematy to bardziej psychologia, typowa psychologia.
0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych