Po pierwsze, dla waszej informacji. Nie byłem gwałcony. Ale całe moje życie to życie z rodziną która codziennie nadużywa alkoholu w brutalnych ilościach. Nie jestem maltretowany fizycznie, i nigdy nie byłem, ale byłem brutalnie maltretowany psychicznie. Jestem osobą umiarkowanie niepełnosprawną. Poniżany i odrzucany w szkole, poniżany i w poczuciu ciągłego zagrożenia w domu. Bez przyjaciół, kolegów, szans na przyszłość. I choć, powiedz mi adminie kronikarzu czy jak ci Tam - powiedz mi w twarz to że bronie moralnośći tej cwyilizacji jest wykroczeniem na tym forum . To przerażające, że osoba na marginesie broni ludzkiej moralności, dostaje za to upomnienie a ludzie którzy piszą jak mordercy są niewinni. OK, cytaty:
"Byłbym raczej za odcięciem narządu i wrzuceniem pedofila do odpowiednich kolegów w celi. Już oni by się nim zajęli."
"Ten sprany ryj to trochę mało. Oprócz solidnego obicia przydałoby się przepchać mu zad powiedzmy bejsbolem lub podobnym narzędziem zagłady. W mamrze by mu poprawili i to nie raz. To tyle na dzień dobry."
"Co ja bym zrobił? Podobnie i wątpię aby gość przeżył a z jego makówki wyciekłby mózg"
"Jak go zatłukę to już nie będzie gwałcił. Swoją drogą ciekawe, pedofila fetyszem..."
Regulamin forum:
7.3 Zabronione jest publikowanie treści sprzecznych z dobrymi obyczajami tj. obraźliwych, wulgarnych.
7.4 Zabronione jest stosowanie wulgarnego języka
7.7 Zabronione jest wywieranie presji na innych Użytkownikach, w tym wszelkiego rodzaju groźby, zastraszanie itp.
7.9 Zabronione są wypowiedzi nawołujące do przemocy i naruszające cudzą prywatność.
Zlamaliście 4 podstawowe zasady tego forum. kto dostał warna? JA..
Kronikarzu, rozpocząłeś wątek stricte polityczny(kara śmierci, legislitacja), prowadząc do złamania prawa. Takie cytaty, nieważne do czego się odnoszące, powinna ujrzeć prokuratura. Złamałeś kodeks forum, odnosząc się do polityki. Złamałeś też prawo zachęcając ludzi do wyrażenia tak brutalnych myśli- czynów na innym człowieku, który jest ciężko chory i nigdy nie będąc leczony, dąży do takich czynów. Dałeś mi warna w swoim topicu za nazwanie tych cytatów bandyckimi. A wyraźnie są one bandyckie, nie ważne co i kto je wzbudza, tego typu uczucia, wyrażane na publicznym forum, to po prostu łamanie prawa. Niech przeczyta ten wpis 10 letnie dziecko. Co je bardziej skrzywdzi, ten wpis , zbita twarz czy może sama sprawa?

Raz: żaden z powyższych punktów Regulaminu nie został złamany w zdaniach, które cytujesz.
Dwa: Kronikarz nie rozpoczął wątku stricte politycznego. Nie rozpoczął wątku politycznego w ogóle.
Trzy: Już na pewno nie poprowadził do złamania prawa. To tak jakby powiedzieć, że twórca małych zabawek z jajko niespodzianki jest odpowiedzialny za ewentualną śmierć dziecka z powodu zadławienia się zabawką...
Cztery: jeśli kolejnym postem będzie komentowanie postawy/osoby Kronikarza otrzymasz warna za offtop.
Pięć: warn nadany przez Moderatora był słuszny.
/Czujny jak zawsze Connor