Gdzieś już było to wspomniane ale spróbuję określić mą wizję; Obecnie za 5pkt dodatniej reputacji przy poście pojawia się złota gwiazdka-wartościowy post. Może rozdzielić to na kilka kategorii:
-interesujący post-5pkt (brązowa gwiazdka)
-wartościowy post10pkt (srebrna gwiazdka)
-genialny post 15pkt (złota gwiazdka)
Gwiazdki wciąż mogły by być przyznawane z automatu.
2. Zwiększenie ilości rodzajów użytkowników.
Mam na myśli głównie użytkowników+. Po napisaniu 250 postów zalicza się użytkownika do tej grupy. Jednak niektórzy mają prawie 10krotnie więcej postów. Jest to szalona przepaść i można by to rozdzielić. Sam niedługo dobije do tysiąca...

3. Zasłużeni użytkownicy.
Chyba od lat nie było żadnego ruchu w tej kwestii. W śród tego szacownego grona nie widziałem nikogo kto by się stanowczo sprzeciwiał oficjalnym przekazom. Sami sceptycy...
Może dodalibyście kogoś z alternatywnym spojrzeniem na niektóre sprawy i zagadnienia? Mam na myśli dwóch kandydatów: Mefistofeles i Nexus6. Działają na forum bardzo długo, napisali mnóstwo postów. Wnieśli sporo do forum. Ostatnio nie widać ich ale... Chyba warnów nie łapali-więc chyba zasłużyli...
Zauważyłem ze nawet zasłużonym udaje się dostać ostrzeżenie...
4. Oznaczenie reputacji w oknie użytkownika.
Może dodać więcej gwiazdek? Z pięciu na 6 lub 7? Też jest wielka przepaść między osobami mającymi reputacje znakomitą. Można reaktywować pomysł z reputacją negatywną i gwiazdkami czerwonymi odpowiadającymi negatywnej reputacji.