Napisano 20.03.2013 - 09:45
Napisano 20.03.2013 - 13:50
Facet chyba nie przemyślał swojej wypowiedzi albo słabo zna historie, bo kompletnie pomylił mu się ateizm z religią."Sceptycyzm, a tak naprawdę ateizm jest największym błędem ludzkości, jest czymś za co ludzkość płaci tysiącami grobów"
Użytkownik Cannabinol edytował ten post 20.03.2013 - 14:05
Napisano 20.03.2013 - 14:35
Wartościowy Post
23 procent sięgnął jedynie podatek VAT. Styczeń w każdej gospodarce jest względnie spokojny, bo to checha gospodarek europejskich. Finansowego trzęsienia ziemi też jakoś nie zauważyłem, ani krachu na giełdach...Styczeń w polskiej gospodarce będzie względnie spokojny. W lutym dojdzie do finansowego trzęsienia ziemi. Nastąpi wielki krach na giełdzie. W ciągu następnych dwóch miesięcy sytuacja się pogorszy i dojdzie do załamania gospodarczego. Ceny wzrosną o jedną trzecią, a bezrobocie sięgnie 23 procent.
Jakoś nie staliśmy się totalnym bankrutami. UK i IRL nie wystapiły z Unii, co prawda UK przebąkiwała o tym pod koniec roku, ale sprawa jest odłożona na lat kilka i zapewne rozmyje się jak zawsze....W pierwszej połowie roku z Unii Europejskiej wystąpi Wielka Brytania i Irlandia. W drugiej połowie Polska, Węgry i Grecja będą totalnymi bankrutami.
Hmmm... wystarczy pójść na stację benzynową, aby uwiarygodnić tę przepowiednię. Najwyższe ceny paliwa nie przekroczyły 6 zł, po czym spadły (a był to wakacyjny wzrost sezonowy, jak co roku).Sytuacja na świecie spowoduje, że ceny paliw drastycznie wzrosną. W drugiej połowie roku cena paliwa do diesla sięgnie 7,20 zł, benzyny 6,80 zł.
Rząd przetrwał. Ale do tego nie trzeba być jasnowidzem. PiS z Kaczyńskim mają się całkiem dobrze. SP z Ziobrą... ktoś jeszcze o nich pamieta? No i ciekawe kto przegrał w meczu Miller - KaliszMimo fatalnej sytuacji polityczno-gospodarczej polski rząd przetrwa ten rok. Nie uda się to natomiast PiS-owi. Jarosław Kaczyński nie będzie się liczył w polityce. Jego elektorat przejmie Solidarna Polska ze Zbigniewem Ziobrą na czele. Leszek Miller przegra partyjne wybory w SLD z Ryszardem Kaliszem.
ChciałbymOjciec dyrektor Tadeusz Rydzyk przestanie szefować Radiu Maryja i TV Trwam.
Pozostawię to bez komentarza....Podczas mistrzostw EURO 2012 polska reprezentacja nie wyjdzie nawet z grupy
To chyba jakaś cenzura jest na wiadomości z tamtych regionów, bo nie słyszałem o jakimś katastrofalnym trzęsieniu ziemi w USA. Wojny z Iranem tez nie mamy....Stany Zjednoczone ucierpią w wyniku trzęsienia ziemi w skali dotychczas niespotykanej. USA uwikłają się także w kolejny konflikt zbrojny. Amerykańskie wojska wejdą do Iranu.
ja tam widze co innego... 2013 - grozba wojny w Korei, cypryjskie machlojki, abdykacja papieża... dosc dużo jak na trzy miesiące "wolnego roku"- Jaki będzie ten nadchodzący rok?(2012)
- Dużo złego w nim będzie. Jakiś dramat na świecie. 2012 będzie rokiem kluczowym. 2013 będzie już inny, wolny. 2012 to wrzód, który ma pęknąć.
W jednym z krajów europejskich zacznie się totalna rewolucja.
- W Grecji?
- Nie, nie w Grecji. We Francji lub kraju ościennym, gdzieś obok Francji. To będzie jak zamach stanu.
Napisano 20.03.2013 - 15:04
Napisano 20.03.2013 - 15:26
Napisano 20.03.2013 - 15:27
Napisano 20.03.2013 - 15:54
Napisano 20.03.2013 - 15:57
Napisano 20.03.2013 - 16:03
Napisano 20.03.2013 - 16:07
Użytkownik C.G.B.Spender edytował ten post 20.03.2013 - 18:48
Napisano 21.03.2013 - 14:39
Cytat za Gazeta.pl, podkreślenia moje.Dr Bednarski już na zakończenie spotkania opowiedział, jak kilkanaście lat temu sam skorzystał z jego pomocy.
- Nie było innego wyjścia. Wszystkie inne tropy zawiodły, to, co oferuje nauka, okazało się niewystarczające. Skontaktowałem się więc z panem Jackowskim, przesłałem mu zdjęcie zaginionej kobiety i poprosiłem o pomoc - opowiadał.
Wspominał, że chodziło o sprawę z Brzegu, gdzie zaginęła matka czteroletniej córeczki. Wychodząc z domu, kobieta powiedziała córce: "Pamiętaj, że mamusia cię kocha". Policjanci nie mogli kobiety znaleźć, nie wiadomo było, co mogło się z nią stać.
Jasnowidz dwa razy próbował rozwiązać sprawę. Za pierwszym razem, podczas wizji lokalnej w Brzegu, pomylił się. Z jego pomocy nic nie wyszło. Ale policja postanowiła wtedy spróbować jeszcze raz.
- Za drugim razem pan Jackowski wskazał miejsce na jednym z zalewów. Nie można było jednak wtedy szukać zwłok, bo była zima, dużo śniegu, trzcinowisko i jezioro było pokryte śniegiem i skute lodem. Zaczekaliśmy do pierwszych roztopów. Poszliśmy na wskazane miejsce i znaleźliśmy ciało kobiety. Jeszcze kilka miesięcy od jej zaginięcia dało się wykryć w jej ciele 0,6 promila alkoholu. Obok leżała butelka - wspominał dr Bednarski.
Dodał również, że potem odbył dyskusję z jasnowidzem, który przekonywał, że kobieta została zamordowana.
- Nie było jednak żadnych śladów, które by na to wskazywały. Dlatego sprawę zamknięto, uznając śmierć kobiety za samobójstwo - stwierdził.
Napisano 21.03.2013 - 16:21
Napisano 21.03.2013 - 16:50
Napisano 21.03.2013 - 17:00
Poza tym - jakiś czas temu armia USA wydała wiele milionów dolarów i spędziła sporo czasu na badanie czy tego typu "moce" faktycznie istnieją i są w jakimkolwiek stopniu przydatne. I wiesz co? To tych miesiącach (czy nawet latach) badań i po wydaniu milionów dolarów zarzucono projekt badawczy, bo wszystkie badania nie wykazały żadnej przydatności "jasnowidzów" i innych tego typu ludzi dla wojska - innymi słowy - to zwyczajnie nie działało.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych