Skocz do zawartości

Zdjęcie

Olimpiada w Londynie 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Critias.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wlasnie znalazlem ciekawy material i chcialem sie nim podzielic.

P. S. Napisy leca bardzo szybko
  • 3

ELdeR.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Się tak zastanawiam nieśmiało... Kto jest bardziej nieszczęśliwy i sfrustrowany - ci, którzy są rzekomymi nieświadomymi niczego niewolnikami zmanipulowanymi przez satanistów, okultystów, wielkich bratów i w ogóle idee NWO czy może ci, którzy wierzą w ten cyrk i doszukują się w nim ukrytych symboli:)
Straaaaasznie to już nudne się robi.
  • 4

owerfull.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Się tak zastanawiam nieśmiało... Kto jest bardziej nieszczęśliwy i sfrustrowany - ci, którzy są rzekomymi nieświadomymi niczego niewolnikami zmanipulowanymi przez satanistów, okultystów, wielkich bratów i w ogóle idee NWO czy może ci, którzy wierzą w ten cyrk i doszukują się w nim ukrytych symboli:)
Straaaaasznie to już nudne się robi.

Symbolika akurat się zgadza. Sam nie jestem zwolennikiem teorii Illuminati, NWO, aczkolwiek we wszystkim tkwi ziarno prawdy, a tutaj jak sądzę mamy tych ziaren nawet więcej :).

Wytłumacz mi więc czemu pojawia się tam cała ta symbolika, jakie ma ona znaczenie. Przyjmę wszystkie argumenty i z chęcią je przepatrzę.
  • 1

Palmæro.

Anty-lewak

• Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A chociażby dlatego że projektant zna te wszystkie teorie spiskowe i zwyczajnie sobie jaja robi z jej zwolenników

Gdybym projektował jakieś logo kiedyś to bardzo chętnie umieściłbym w nim jakieś ukryte symbole chociaż z Illuminati mam niewiele wspólnego :D Tak dla strollowania ludzi
  • 0

owerfull.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A chociażby dlatego że projektant zna te wszystkie teorie spiskowe i zwyczajnie sobie jaja robi z jej zwolenników

Gdybym projektował jakieś logo kiedyś to bardzo chętnie umieściłbym w nim jakieś ukryte symbole chociaż z Illuminati mam niewiele wspólnego :D Tak dla strollowania ludzi

Teraz to żeś napisał ... Uważasz, że twórca zaaranżował w ten sposób otwarcie Igrzysk Olimpijskich ?. Przykro mi bardzo, ale na całym świecie i w wielu miejscach znajdziesz symbolikę masonerii. Jeśli jakkolwiek te symbole pojawiają się na otwarciu Igrzysk, to Ja pytam : czemu się tam pojawiają ?.

Jak projektant mógłby sobie robić jaja z ludzi w ten sposób, to jest śmieszne. Jak pisałem, nie jestem zwolennikiem tych teorii, ale obiektywnie stwierdzam, że są to jedne z najtwardziej obstawionych teorii spiskowych ...

Chociaż to i tak nie ma sensu, bo nikt w to nie wierzy i żadne zmiany nie nadejdą.

Użytkownik owerfull edytował ten post 15.05.2013 - 18:32

• 0

Nosferatoo.
  • Tematów: 40
  • Artykułów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Odnośnie Olimpiady w Londynie, plus kilka innych wątków...polecam coś ciekawego...niestety brak języka polskiego.

http://www.youtube.com/watch?v=9566K9Ioqfw
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych