Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dziwne zachowanie Moniki Olejnik

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

TakiKtos.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie znacie się. Oto przykład opętania przez szatana "Belzebub 39%".

Tu natomiast mamy przykład człowieka-złodzieja. Koleś jest mistrzem. Potrafi okradać nas na setki tysięcy złotych, jak i nie milionów i nic nie możemy z tym zrobić. Siłą telepatii (czytaj TVN) zawładnął mózgami osób w wieku 50 +

To co robią jest dziwne. Nie darzę tych panów sympatią, ale to "coś", co robią jest naprawdę przerażajace na tyle, że muszę się tym podzielić. Co o tym myślicie? Ja osobiście jestem przerażony!

Wracając do tematu:
Przecież mnóstwo jest tego typu filmików na youtubie. Nie doszukujcie się w niej szatana, anioła, niziołka, golema, syndromu niewładnego cyca czy innych cyrków ;] Jak dla mnie to nie nadaje się na zakładanie tematu, ale to tylko moje zdanie :P

Użytkownik TakiKtos edytował ten post 11.02.2013 - 21:37

• 1

czorna666.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Haha, ten temat rozbawił mnie :mrgreen: . Do rzeczy : każdy ma swoje głupie zachowania. Ja za dzieciaka jak się nudziłam robiłam fikołki na łóżku albo wisiałam głową w dół trzymając nogi na ścianie. Dziś jak długo nie śpię albo śpię za mało bądź po prostu jestem zmęczona to mam tzw. głupawkę, śmieję się i gadam głupoty. Pani z filmiku wygłupiała się - może to jej sposób na stres? Sama gdy się denerwuję to zaczynam się śmiać nerwowo albo głupie miny robię (np.przed egzaminami na studiach).
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych