Napisano 30.12.2012 - 14:29
Napisano 30.12.2012 - 14:53
Nie węzmę cię za wariatkę - Zresztą tu to chyba nikt by cię nie wzioł Powiem ci szczerze - Jako dziecko widziałem szatana w rogu mojego pokoju, tato przybił krzyż i powiesił Matkę Boską i wszystko skończyło się na tym jednym defakto strasznym incydencie. Ciężko mi powiedzieć co mogło by ci pomóc, wiadomo nie od dziś że nie ma skutku bez przyczyny - Jeżeli twoje problemy leżą w sferze duchowej udaj się niezwłocznie do księdza, opowiedz mu o tym i razem znajdźcie rozwiązanie Na nowy rok życzę ci dużo sukcesów w walce ze swoim problemem ! Niech bóg ma cię w swojej opiece.
Użytkownik Anel edytował ten post 30.12.2012 - 14:55
Napisano 30.12.2012 - 14:56
Napisano 30.12.2012 - 15:00
kilka modyfikacji
rozjaśnienie
Inversja
obrys
Faktycznie trochę dziwne odbicie, na skórze można by powiedzieć że położyłaś się na ręce i tak się odbiło lecz to nie będzie takie same na stoliku jak wcześniej wspomniałaś. Jeżeli by patrzyć na to jako troll to można by nawet powiedzieć że znajomi cię uderzyli gumową rękawiczką i masz takie odbicie. Też z innego punktu wygląda to jakby ktoś po prostu położył rękę na nodze by cię uspokoić delikatnie kładąc rękę bo jakby ktoś/coś próbowało cię "porwać/zaciągnąć" to raczej jest to kiepskie miejsce by cię złapać. Nawet na taki rozmiar ręki to łatwiej było by łapać zaraz nad kostką.
Napisano 30.12.2012 - 15:11
Napisano 30.12.2012 - 15:15
Napisano 30.12.2012 - 15:39
Napisano 30.12.2012 - 17:08
I bardzo dobrze, najlepiej samemu podejmować takie rzeczy. Poczytaj ile możesz byś była bardziej świadoma, nawet i na internecie znajdziesz wiele informacji. Nawet jak będziesz bardziej świadoma tego co cię otacza to może i nawet spróbujesz nawiązać kontakt i nawet to ci da wiele informacji. Powoli i racjonalnie to rób, ale przede wszystkim najpierw sobie uświadom co może z tego wyjść i co robić by zapobiec.
Napisano 30.12.2012 - 21:59
Użytkownik Code Breaker edytował ten post 30.12.2012 - 22:00
Napisano 30.12.2012 - 22:55
I bardzo dobrze, najlepiej samemu podejmować takie rzeczy. Poczytaj ile możesz byś była bardziej świadoma, nawet i na internecie znajdziesz wiele informacji. Nawet jak będziesz bardziej świadoma tego co cię otacza to może i nawet spróbujesz nawiązać kontakt i nawet to ci da wiele informacji. Powoli i racjonalnie to rób, ale przede wszystkim najpierw sobie uświadom co może z tego wyjść i co robić by zapobiec.
Bez urazy, ale takich bzdur nie miałem okazji jescze czytać... Rozwijanie swojej świadomości i duchowości nie jest rzeczą łatwą i przyjemną jak nauka historii z podręcznika, proszę autora o zastanowienie się przed napisaniem jakiegokolwiek "złotego środka" bo mimo zamierzeń może to wyrządzić wiele złego..
Rozwijanie swojej świadomości i duchowości nie jest rzeczą łatwą i przyjemną jak nauka historii z podręcznika
proszę autora o zastanowienie się przed napisaniem jakiegokolwiek "złotego środka"
bo mimo zamierzeń może to wyrządzić wiele złego.
Powoli i racjonalnie to rób, ale przede wszystkim najpierw sobie uświadom co może z tego wyjść i co robić by zapobiec.
Napisano 30.12.2012 - 23:04
kilka modyfikacji
rozjaśnienie
Inversja
obrys
[...]
Napisano 31.12.2012 - 11:01
Użytkownik ultimate edytował ten post 31.12.2012 - 15:32
Napisano 31.12.2012 - 14:06
@LukeKZ
Drogi użytkowniku pozwolę sobię przytoczyć twój pierwszy post :I bardzo dobrze, najlepiej samemu podejmować takie rzeczy. Poczytaj ile możesz byś była bardziej świadoma, nawet i na internecie znajdziesz wiele informacji. Nawet jak będziesz bardziej świadoma tego co cię otacza to może i nawet spróbujesz nawiązać kontakt i nawet to ci da wiele informacji. Powoli i racjonalnie to rób, ale przede wszystkim najpierw sobie uświadom co może z tego wyjść i co robić by zapobiec.
Poleciłeś tej pani szukania informacji na internecie, nie wnikam skąd taki pomysł przyszedł ci do głowy, niemniej jednak musisz być wyjątkowo ubogi w wiedzy skoro- Jak sugeruje twój post - Internet jest źródłem twoich informacji. Według mnie nie jest to najlepsze rozwiązanie.
"(...)Będziesz bardziej świadoma" Na pewno jeśli informacji będziesz szukać w internecie (Wyczuwasz ironie ?) Nie wspomnę już o sugerowaniu ewentualnego kontaktu (ze światem duchów?) - DEBILIZM że tak to określę.
Więc, idąc logicznym tokiem myślenia doszedłem do wniosku że twoim Złotym środkiem jest pozyskiwanie wiedzy/informacji z internetu (czyt.nie pewnych źródeł) a następnie wykorzystywanie je do celów intelektualno/duchowych mogących pomóc przy powyższym problemie.
Jakieś ale ?
Napisano 02.01.2013 - 09:51
@LukeKZ
Drogi użytkowniku pozwolę sobię przytoczyć twój pierwszy post :I bardzo dobrze, najlepiej samemu podejmować takie rzeczy. Poczytaj ile możesz byś była bardziej świadoma, nawet i na internecie znajdziesz wiele informacji. Nawet jak będziesz bardziej świadoma tego co cię otacza to może i nawet spróbujesz nawiązać kontakt i nawet to ci da wiele informacji. Powoli i racjonalnie to rób, ale przede wszystkim najpierw sobie uświadom co może z tego wyjść i co robić by zapobiec.
Poleciłeś tej pani szukania informacji na internecie, nie wnikam skąd taki pomysł przyszedł ci do głowy, niemniej jednak musisz być wyjątkowo ubogi w wiedzy skoro- Jak sugeruje twój post - Internet jest źródłem twoich informacji. Według mnie nie jest to najlepsze rozwiązanie.
"(...)Będziesz bardziej świadoma" Na_pewno jeśli informacji będziesz szukać w internecie (Wyczuwasz ironie ?) Nie wspomnę już o sugerowaniu ewentualnego kontaktu (ze światem duchów?) - DEBILIZM że tak to określę.
Więc, idąc logicznym tokiem myślenia doszedłem do wniosku że twoim Złotym środkiem jest pozyskiwanie wiedzy/informacji z internetu (czyt.nie pewnych źródeł) a następnie wykorzystywanie je do celów intelektualno/duchowych mogących pomóc przy powyższym problemie.
Jakieś ale ?
Tak, takie małe ale... kolory czerwony i zielony pozostaw proszę dla admina i moderatorów
edycja... ultimate
Poczytaj ile możesz byś była bardziej świadoma, nawet i na internecie znajdziesz wiele informacji
Napisano 16.01.2013 - 21:51
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych