Od dawna czytam te forum, praktykuje co nieco.
Do rzeczy. W pokoju mam akwarium na którym wisi medalik. Postanowiłem spróbować go poruszyć leżąc w łóżku w podobny sposób jaki tworze Psi Balle.
Ustawiłem ręke w strone akwarium i medalika po czym wyobrażałem sobie że energia z mojej ręki czy ciała wędruje w strone medalika i porusza go.
Medalik ani drgnął. Aczkolwiek stało się coś dziwnego. Miałem takie wrażenie jakie się ma jak jest się pijanym czy mdlejącym. Akwarium i medalik tak jakby zaczeły mi wirować. Gdy 1 raz się tak stało przestałem próbować poruszyc medalik i spróbować ponownie w celu sprawdzenia czy taka sytuacja ponownie się wydarzy. Okazało się że tak. Znów mi zawirowało. Co ciekawe światło w akwarium zaczeło przygasać. Mogło to być spowodowane jakimś zwarciem niczym "Paranormalnym" aczkolwiek wydaje mi się to dziwne.
Co o tym sądzicie.? Czy wirowanie w głowie mogło być spowodowane tym że po prostu za bardzo chciałem poruszyć ten medalik za dużo energii wysłałem i byłem zmęczony tym.? Czy przygasające światło mogło być spowodowane ową Energią.?
Dodam że nie uważam się za nikogo majestatycznego , że rzucam psi ballami czy coś, nic z tych rzeczy. Tak naprawdę mało rzeczy z forum mi wychodzi, w sumie tylko psi balla potrafię stworzyć ale w czasach gdzie wszystko zaczyna tracić jakąkolwiek logike próbuje coś ze sobą zrobić.
Z góry dzięki