Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poruszający sie talerz

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tylko że ten "mój" kwiatek w doniczce ważył więcej niż butelka 5litrowa wody(pełna)

Musiałbym to widzieć żeby uwierzyć, ciężko mi to sobie wyobrazić. Ale coś musiało spowodować że ten kwiatek spadł, czy ktoś chociaż próbował sprawdzić jaka mogła być tego przyczyna?. Widziały to 4 osoby, ty też?

Jak można wytłumaczyć to, że moja cała rodzina siedziała przy stole, gdy nagle talerz SAM bez niczyjej ingerencji zaczał ze środka stołu kierować się powoli na krawędź ?

To jaka była powierzchnia, z czego zrobiona. czy tylko jeden jedyny raz się takie coś zdarzyło, może warto zrobić testy czy to się może powtórzyć.
  • 0

Ice cream.
  • Tematów: 4
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Wedlug mnie wszystkie historie, ze cos tam spadlo/poruszalo sie to zmarle osoby dajace znak.
  • 0

ZielonyKubek.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszystko to nie, ale nie przemawiają do mnie te teorie o śliskich blatach. Z czego te blaty były, z lodu? Ileż to razy kładłam coś na mokry blat a talerz ani drgnął?
Czasami jak tak czytam to forum to mam wrażenie, że ludzie szukają recjonalnych wyjaśnień na siłę, nie tylko w tym temacie. Nie trzeba od razu przyjmować, że to duchy, ale też bez przesady w drugą stronę.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych