Skocz do zawartości

Zdjęcie

Niepokoje związane z datą 21 grudnia

• Please log in to reply
643 replies to this topic

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tsunami zalewa Nowy Jork i Florydę !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=i3_YFwUJ2J8

Żeby sobie nie wykrakali oszołomy ...
  • 0

SheZ.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak to już jest z głupotą ludzką, takich zdarzeń dziś będzie tysiące, tych śmieszniejszych i drastyczniejszych. U mnie nic się nie dzieje, póki co jest świetna słoneczna pogoda. Pozostają jeszcze testy CERN'u, po testach będę mógł spać spokojnie ;)
  • 0

#483 Gość_Rolland

Gość_Rolland.

Napisano

Nie myl prepersów ze zwolennikami Geryla

Ja tam widziałem takich co wydawali szmal na bunkier właśnie na koniec świata 2012, ale mogło mi się coś pomieszać, bo nie byłem trzeźwy. :] W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd :D
  • 0

paweldexter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak to już jest z głupotą ludzką, takich zdarzeń dziś będzie tysiące, tych śmieszniejszych i drastyczniejszych. U mnie nic się nie dzieje, póki co jest świetna słoneczna pogoda. Pozostają jeszcze testy CERN'u, po testach będę mógł spać spokojnie ;)

testow jeszcze bedzie bardzo wiele, rozumiem ze przed kazdym bedziesz sie bac?:D czlowieku predzej sam sie wykonczysz psychicznie : )
  • 0

Mattiex.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A więc zaczęło się już w polsce!!! Prażące słońce, i mróz. Ja już wiem że coś jest nie tak!! Ale nie panikujcie, tak ta tęcza ta tęcza AAAAAAAAAAAAAAAAAA zalewa nas, ale zdążę posta napisać!

A tak serio nastąpiły gdzieś jakiekolwiek zmiany :P ?
  • 1

Andy-1970.
  • Tematów: 22
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ostatnie godziny przed końcem. Fragment reportażu.
...Na kominie na przeciwko pojawiły się jakieś dziwne instalacje. Zrobiło się bardzo zimno i świeci słońce. Wypatrujemy z kolegami na niebie i na ziemii nadchodzącego kataklizmu. Jakaś stacja telewizyjna przyjechała kręcić te dziwne instalacje na kominie. Mamy lornetkę, taak to załoga Fakt-u. Widzimy, że kręcą głowami z niedowierzaniem. To jednak nowe anteny sieci komórkowej. I stało się! Ktoś przyniósł flaszkę - niestety pusta i w dodatku po occie. Niepokój narasta bo zadzwonił telefon. Zapanowała cisza bo szef powiedział jak nie weźniemy się do roboty to nas pozwalnia. Janek wyłamuje się i wraca na stanowisko.
Ciąg dalszy na następnej przerwie.
  • 1

#487 Gość_Rolland

Gość_Rolland.

Napisano

Tak, u mnie nastąpiły. Wypiłem kilka piw :) A na serio to ktokolwiek w to wierzy jeszcze?
  • 0

brigante.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzień jak co dzień. Jedyne czego można się obawiać to wariatów wierzących, że dzisiaj nastąpi koniec i mogących z tego powodu popełnić jakieś głupstwa o dużych konsekwencjach.
  • 1

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Słuszna uwaga, brigante, jeśli jest możliwość to lepiej dzisiaj unikać przebywania wśród niznajomych ludzi.
  • 0

Mystogan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No dzisiaj ma być koniec świata jednak nie widać żadnej planety (Nibiru), nie widzę żadnych obcych ani zajebistych mocy niczym super-man.Myślę że już jutro będzie można śmiało zamknąć temat i czekać aż zwolennicy końca świata wymyślą nową datę lub źle zrozumieją jakąś inną kulturę czy coś..
  • 0

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Patrick Geryl - pseudonaukowiec i kretyn - powinien teraz bić czołem i publicznie przyznać, że jest zwykłym ignorantem i oszustem, który chciał się zwyczajnie dorobić na ludzkiej naiwności. Mam nadzieję, że zostanie mu wytoczony jakiś proces, bo ktoś musi ponieść odpowiedzialność za szerzenie fałszywych i przede wszystkim bzdurnych przepowiedni dotyczących dzisiejszego dnia.

Użytkownik Tempter edytował ten post 21.12.2012 - 11:00

• 0

paweldexter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Patrick Geryl - pseudonaukowiec i kretyn - powinien teraz bić czołem i publicznie przyznać, że jest zwykłym ignorantem i oszustem, który chciał się zwyczajnie dorobić na ludzkiej naiwności. Mam nadzieję, że zostanie mu wytoczony jakiś proces, bo ktoś musi ponieść odpowiedzialność za szerzenie fałszywych i przede wszystkim bzdurnych przepowiedni dotyczących dzisiejszego dnia.

a kto dzis nie zarabia na ludzkiej naiwnosci? praktycznie kazda firma : ) Po prostu znalazł sposob na biznes i go zrealizowal : ) A przepowiednie karane nie są, wystarczy dobra promocja, na którą on posiadał środki : )
  • 2

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Na ludzkiej głupocie zarabia bardzo dużo osób i instytucji, w tym rządowych, i to czasami niewyobrażalne pieniądze. Dlatego karanie za to nie wchodzi w grę.
  • 0

Lia.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ja bardzo bardzo bardzo mocno chciałabym usłyszeć jego tłumaczenie dlaczego koniec świata nie nadszedł, skoro tak ambitnie bronił daty 21 grudnia. :D
  • 0

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Podejrzewam, że chemtrialsy, szczepionki i genetycznie modyfikowana żywność zablokowały DNA ludzi w przekształcenie się w 4-ro wymiarowe istoty, a projekt HAARP i inne zablokował przebiegunowanie Ziemi i zakłócił pracę przyrządów nawigacyjnych na Nibiru.

PS.
Reptilianie.

Użytkownik frosti edytował ten post 21.12.2012 - 11:17

• 5

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych