Skocz do zawartości

Zdjęcie

Godzina 19:11

• Please log in to reply
13 replies to this topic

osama.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam serdecznie

Jakieś 2 miesiące temu zacząłem interesować się środowiskiem iluminatów, po przeczytaniu wielu informacji i po obejrzeniu paru filmów od tego czasu niemal codziennie prześladuje mnie godzina 19:11, warto dodać że rzadko kiedy spoglądam na zegarek (może 2-3 razy na dzień).
Zauważyłem że gdy przestaje myśleć o iluminatach, zawsze o tej godzinie nie wiem czemu, bez powodu wyjmuje telefon i sprawdzam godzinę i oczywiście jest 19:11. Znalazłem na tym forum identyczny przypadek lecz z przed paru lat. Co może oznaczać ta cała sytuacja?
  • 0

Logos.

Rozum Świata

• Tematów: 34
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po prostu podświadomie zwracasz uwagę na właśnie tę kombinację cyfr na zegarku, a jednocześnie podświadomie wiążesz tę godzinę właśnie z zagadnieniem iluminatów. W ciągu dnia wielokrotnie nieświadomie spoglądasz na zegarek, ale dopiero ta właśnie kombinacja przyciąga twoją uwagę.
Wielu ludzi doświadcza czegoś takiego, pojawia się pewien bodziec, na który reagujemy. Może to być właśnie specyficzna godzina dnia, dźwięk, kolor czy też kształt.

Użytkownik Logos edytował ten post 04.10.2012 - 23:16

• 2

fux777.
  • Tematów: 14
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ta sytuacja może oznaczać że :
1 zegarek ci stanął
2 podświadomie lub świadomie czekasz na 19:11
3 o 19:11 musisz wstać i wtedy dzwoni akurat budzik :P
4 próbujesz nam wmówić że to codziennośc gdy sytuacja powtórzyła się bagatela dwa lub trzy razy w roku
5 nakręciłeś się i teraz prześladuje cie ta godz wszędzie,widzisz ją nawet w lodóce
6 iluminaci cie namierzyli :)
7 kompletnie nic nie znaczy :P
I do ostatniej wersji zacznij się przyzwyczajać :D
pozdrawiam
  • 4

Witchfinder General.
  • Tematów: 6
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Było już takich tematów co najmniej z 10, poszukaj, a jeśli ci się nie chce to odpowiem - to tylko zbieg okoliczności, przypadek, sam się nakręcasz, że to coś znaczy ;) Wiem, bo mam tak z godziną 21:37, kiedy bym wieczorem nie spojrzał na zegarek to akurat o tej godzinie, mam tak od dobrych paru lat. Moją teorią jest to, że to godzina o której zmarł papież i po prostu bardzo dobrze ją zapamiętałe, stąd co chwilę się na nią "nadziewam".
  • 0

ceka.
  • Tematów: 3
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ta sytuacja może oznaczać że :
1 zegarek ci stanął
2 podświadomie lub świadomie czekasz na 19:11
3 o 19:11 musisz wstać i wtedy dzwoni akurat budzik :P
4 próbujesz nam wmówić że to codziennośc gdy sytuacja powtórzyła się bagatela dwa lub trzy razy w roku
5 nakręciłeś się i teraz prześladuje cie ta godz wszędzie,widzisz ją nawet w lodóce
6 iluminaci cie namierzyli :)
7 kompletnie nic nie znaczy :P
I do ostatniej wersji zacznij się przyzwyczajać :D
pozdrawiam

Dodałbym, że zegarek może być felerny skoro godzina ta pojawia się więcej niż raz dziennie.
Jeśli natomiast pojawia się raz dziennie to zapamiętaj, że dopiero po dobranocce możesz bezpiecznie na niego spojrzeć.

Użytkownik ceka edytował ten post 05.10.2012 - 13:56

• 2

TakZwanyBóg.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam serdecznie

Jakieś 2 miesiące temu zacząłem interesować się środowiskiem iluminatów, po przeczytaniu wielu informacji i po obejrzeniu paru filmów od tego czasu niemal codziennie prześladuje mnie godzina 19:11, warto dodać że rzadko kiedy spoglądam na zegarek (może 2-3 razy na dzień).

Ale godzina 19:11 jest tylko raz dziennie czyli patrząc 3 razy na zegarek jest to 1/3 wszystkich godzin, które widziałeś także nie ma co mówić o prześladowaniu. Jak nie chcesz widzieć 19:11 to sobie ustaw zegarek 12 godzinny.
  • 0

Stuck (czyt. stak).
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam podobnie. Tak jak już było wyżej napisane, to wszystko przez to, że sobie skojarzyłeś tę godzinę z Illuminati. Ja patrze zawsze na 14:10, bo to mi się kojarzy z bitwą pod Grunwaldem :P
  • 1

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Witam serdecznie

Jakieś 2 miesiące temu zacząłem interesować się środowiskiem iluminatów...

Bardzo śmieszne :mrgreen:

Mnie dojrzałe kobiety o figurze wiolonczeli interesują, ale nie prześladują...niestety.

19:11 na moje nie mówi o godzinie,lecz wskazuje tobie cyfry i to na nie zwracaj uwagę.Sprawdź ich kombinację w odniesieniu do całego żywota swego i najbliższych. Pierwszą myślą jaka mnie nawiedziła, to 19 listopada.
  • 0

AstralWalker.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ty myślisz że jak trafiasz na 19:11 to prześladują Cię Illuminaci, tak samo mają ludzie którzy trafiają na godziny 11:11 12:12 czy 22:22 i myślą że ktoś ich kocha. Twój umysł już podświadomie karze Ci spojrzeć o tej godzinie na zegarek. A teraz jak już chyba sobie wmówiłeś że ta godzina Cię prześladuje będziesz na nią trafiać tak czy inaczej, choć tak naprawdę nic to nie znaczy :)

Użytkownik AstralWalker edytował ten post 25.10.2012 - 22:33

• 0

Cienisty.
  • Tematów: 2
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Wszystko leży zakodowane w podświadomości :) Mnie na przykład prześladuje godzina 20:12 ze względu na koniec świata :)
  • 0

denaturat.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zakodowałeś podświadomość. można zakodować mózg tak, żeby budził się np. o konkretnej godzinie rano. przed snem wystarczy sobie powtórzyć kilka razy "obudzę się o 7" i zazwyczaj budzik przestaje być potrzebny. to z 19.11 działa na tej samej zasadzie - myślisz o tej godzinie i przez to że się nastawiłeś, ciągle patrzysz wtedy na zegarek.

i to oznacza absolutnie nic.
  • 0

pdjakow.
  • Tematów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam podobnie. Tak jak już było wyżej napisane, to wszystko przez to, że sobie skojarzyłeś tę godzinę z Illuminati. Ja patrze zawsze na 14:10, bo to mi się kojarzy z bitwą pod Grunwaldem :P

Doprawdy zabawne - spojrzałem właśnie na zegar systemowy ;)
  • 0

Ban.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

19:11 = 9/11 - "zamach" na WTC. Dlatego ci się kojarzy to z illuminatami i dlatego zwracasz na to uwagę. ;p Proste, mnie przykładowo nęka data 1911 ;p
  • 0

Olbrzym.
  • Tematów: 40
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

20:30. Nic szczególnego.
Raz oglądająć "Egzorcyzmy Annelise Michel" spojrzałem na czas filmu i było 55:55. Potem spojrzałem na zegar systemowy a tam 00:55. I nie zwróciłem na to uwagi. Gorzej było z egzorcyzmami Emily Rose, tam ciągle była godzina trzecia a jak oglądałęm to akurat zbliżała się trzecia :)

Godzina piąta, minut trzydzieści ...

Kiepski też to miał.

Użytkownik Android 4.1 Jelly Bean edytował ten post 06.11.2012 - 20:24

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych