Skocz do zawartości

Zdjęcie

Samotny spacer po lesie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

Astro1004.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja tam w tym nic paranormalnego nie widzę. Mam w "swoim" lesie,który znam od zawsze,kilka takich ścieżek,że ktoś nie znający tego lasu, też będzie miał dziwne odczucia.
Mam jedno pytanie nie dało by się może tego na google earth odtworzyć,bo z tego co widziałem jakość zdjęć jest dość dobra.
  • 0

used2be.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Maylo

Zaczynasz spamować ostatnio. Czyżbyś przejmował moją rolę forumowego trolla?

Jak czytam takie bzdury, to wprost muszę.Czy robię to celowo?

Tak.

Mało się dzieje, to ktoś z "zarządu" produkuje się, by ludzie klikali, ot cała prawda.
W tym tekście powyżej (dobrze napisanym) nie ma nic paranormalnego, nic prócz wyobraźni wynikającej z najczystszego strachu.Wy możecie sobie wypisywać cokolwiek zechcecie, a ja mam obowiązek negowania, bo czytam bujdy.

Ktoś, kto rzeczywiście doświadcza spraw paranormalnych nigdy się swymi doświadczeniami nie dzieli, bo istnieje opcja zostania wyśmianym.
Ot cały powód niepisania.

To tam wyżej, to tylko żart.Dlaczego nikt tego nie widzi?

A mnie zawsze śmieszą takie pseudo mądrale forumowe co myślą, że wszystkie rozumy pozjadali, a nawet dobrze składniowo i ortograficznie wypowiedzi nie potrafią sklecić. "Ktoś, kto rzeczywiście doświadcza spraw paranormalnych nigdy się swymi doświadczeniami nie dzieli, bo istnieje opcja zostania wyśmianym.
Ot cały powód niepisania." Skąd taki wniosek? Przeprowadziłeś jakieś badania naukowe? Testy psychologiczne? Masz w ogóle jakieś pojęcie o psychologii, że wysnuwasz takie teorie? Nie uważam, że ta historia to prawda, ale nie wykluczam też, że nią nie jest, ponieważ brak jest wystarczających dowodów, żebyś mógł jednoznacznie orzec jak rzeczywiście było. Zazwyczaj mam gdzieś komentowanie takich rzeczy, z prostego powodu - nie ma to sensu, ale tym razem zrobiłem wyjątek specjalnie dla Ciebie. Strasznie irytuje mnie przemądrzałość ludzi.
  • 2

#18 Gość_RekaThora

Gość_RekaThora.
  • Tematów: 0

Napisano

Moim zdaniem najstraszniejsze w tej historii jest niedojrzałe i bezmyślne podejście autora do przyrody, bo jak zrozumiałam wciąż takie ma, że to nic złego śmiecić w lesie, nie śmieci tylko po to, by ludziom to nie przeszkadzało. Samo zgubienie, coz każdy się kiedyś gdzieś zgubił, ja też, a że była akurat kapliczka to nabrało to troche tajemniczego nastroju i nic więcej.
Jeśli Cię to intryguje, to możesz tam się znowu udać, tym razem z kimś i zbadać to miejsce :) Nie śmiećcie tylko :P
  • 0

sabathius.
  • Tematów: 7
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem najstraszniejsze w tej historii jest niedojrzałe i bezmyślne podejście autora do przyrody, bo jak zrozumiałam wciąż takie ma, że to nic złego śmiecić w lesie, nie śmieci tylko po to, by ludziom to nie przeszkadzało. Samo zgubienie, coz każdy się kiedyś gdzieś zgubił, ja też, a że była akurat kapliczka to nabrało to troche tajemniczego nastroju i nic więcej.
Jeśli Cię to intryguje, to możesz tam się znowu udać, tym razem z kimś i zbadać to miejsce :) Nie śmiećcie tylko :P

Najbardziej niedojrzałe i bezmyśle jest komentowanie czegoś, czego się najwyraźniej nie zrozumiało;)

Też w sumie temat zastanawiający - czy zawsze tak było, że ludzie nie potrafili czytać tekstu ze zrozumieniem, czy to obecny system szkolnictwa tak nam rozregulował tą zdolność...

Spójrz raz jeszcze, przeczytaj dokładnie i zobacz jaki mam stosunek do śmiecenia. Nie śmiecę, nie śmieciłem i śmiecić nie będę - właśnie przez szacunek do człowieka.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych