Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zaskakujące zjawisko nagrane kamerą monitoringu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

Lordofdragonss.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rzeczywiście wygląda jak feniks albo płonąca rozgwiazda.
Ciekawe, że widać głowę kota po odbiciu (1:02), ale to pewnie tylko odbłysk jakiś zniekształcony przez jakość.
  • 0

Mischakel.

Ataman

• Tematów: 17
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No Osamo zagiąłeś mnie. Po prostu nie wiem teraz, co odpowiedzieć. A Ty tyranozaura widziałeś? A minotaura? Na pewno wiele razy, ale nigdy na żywo, bo tyranozaury wyginęły a minotaur prawdopodobnie nigdy nie żył naprawdę. Tak samo jak anioły - jedni w nie wierzą, inni nie, ale nikt nie udowodnił nigdy, żeby faktycznie istniały. Ale każdy wie jak mają wyglądać.
  • 0

MrOsamaful.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No Osamo zagiąłeś mnie. Po prostu nie wiem teraz, co odpowiedzieć. A Ty tyranozaura widziałeś?

Nie, widziałem rekonstrukcję tyranozaura.

A minotaura?

Nie, widziałem artystyczną interpretację tego mitologicznego, wyimaginowanego stwora.

Na pewno wiele razy, ale nigdy na żywo

Ani razu, ani na żywo, ani na nagraniu, zdjęciu itp.

Ale każdy wie jak mają wyglądać.

Czyli anioł ma wyglądać tak jak na XVI wiecznym obrazie? Przecież to jest tylko artystyczna wizja...
  • 1

#19 Gość_overdose

Gość_overdose.
  • Tematów: 0

Napisano

moim zdaniem to batman, terminator albo coś z diablo 3 :)

a na poważnie i najpewniej to:

Fake.

No przecież fake.

Moim zdaniem tez fake jak ich dużo. ;)

• 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może niekoniecznie fake, raczej ktoś próbuje zrobić paranormalną sensację z czegoś, co jest tak naprawdę zwykłą grą światła.
  • 0

Sintitisir.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Osama, anioły od dawna są tak przedstawiane i się przyjeło że tak wyglądają, co widzisz wymawiając słowo anioł? Bo ja widze cała mase obrazów na których anioły są przedstawiane jako ludzie ze skrzydłami. Nie wiem po co próbujesz zabłysnąc takimi pseudo mądrymi tekstami, każdy wie co miał na myśli kolega, tylko ty nie wiesz i zagłebiasz się w jego światopogląd.

Co do tematu, stuczny tłum wymiata... chociaż jakby troche się zastanowić... hmm... fake.
  • 0

Mischakel.

Ataman

• Tematów: 17
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Osamo, nie róbmy z igły wideł. Chciałeś zabłysnąć tekstem "a co, widziałeś już anioła?"? Ja też widziałem dziesiątki czy setki artystycznych wizji anioła na obrazach, w filmach i grach. Widziałem nawet ludzi przebranych za anioła. Każdy wie jak anioł wygląda. Jakby na filmiku był człowiek z mieczem świetlnym w dłoni i powiedziałbym, że przypomina rycerza Jedi to też nie miałbym racji? Bo przecież Jedi istnieją tylko w filmach, grach, książkach...
  • 0

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Zamykam, zanim zajdzie konieczność wydzielenia tematu do działu "Religia i Filozofia" ;) Jakby ktoś miał coś konkretnego do dodania, to proszę o PW/raport.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych