Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kim był? Powiedział, że umarł 300 lat temu.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

hydrocannabinol.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

OK. Przepraszam osoby urażone moimi błędami.
Ale sa to efekty kilkuletniego, szybkiego pisania na GG ( którego już dawno nie posiadam)
Błędy popełniane w młodości utrwalają się najszybciej i najtrwalej.

Pozdrawiam.
  • -1

B@dB0y.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kłamie już na początku, w każdej rodzinie są historie z chorobami psychicznymi i nadciśnieniem, jak coś wygracie daj tutaj znać
  • -6

zabusia3.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kłamie już na początku, w każdej rodzinie są historie z chorobami psychicznymi i nadciśnieniem, jak coś wygracie daj tutaj znać

Nie przypominam sobie żeby w mojej rodzinie był ktoś psychicznie chory. Więc nie twierdz że w każdej, bo tobie w tym momencie można zarzucić kłamstwo!!!
  • 0

WojtekZ.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja też nie przypominam sobie , żeby w mojej rodzinie był ktoś chory psychicznie i od kiedy nadciśnienie daje takie objawy ? Więc nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz , że kłamie .
  • 0

tybysh.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie bardziej zastanawia jego nazwa użytkownika;D Co do robienia błędów to żal się tłumaczyć szybkim pisaniem na gg, nie ma żadnego tłumaczenia, jak jesteś zbyt leniwy żeby się nauczyć poprawnie pisać to chociaż sobie sprawdzaj błędy wtyczką w przeglądarce.

Co do historii - nie wierzę w to, ale nie dyskredytuje zeznań jego matki.
  • 0

Wieniawa.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ładnie, ładnie.
Po twojej ortografii śmiem twierdzić, iż nie byłbyś w stanie zmyślić takiej ładnej historii. Więc weryfikację wstępną mamy już za sobą :D Twoja mama trafiła na kogoś niezwykle ciekawego, który nie żyje od 300 lat i nie ma linii papilarnych, ok, ale co w tym dziwnego? Po świecie łazi dużo ciekawych osobników i trzeba się z tym pogodzić. Dziwniejszą sprawą byłoby, gdyby mamusia strzeliła 6 w totka, to załóż o tym temat, bo to by było naprawdę niezwykłe!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych