Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kim był? Powiedział, że umarł 300 lat temu.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

hydrocannabinol.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

witam, przepraszam za interpunkcie ale nie lubie dodawac ogonkow.Chce opowiedziec wam historie ktora miala miejsce dzisiaj.

Od razu mowie ze nikt nie chorowal w rodzinie na choroby psychiczne.

Moja mama pracuje w piekarni jako sprzedawca.
Dzisiaj zadzwonila strasznei przerazona itp itd, ale opowiem co mi opowiedziala jak po nia pojechalem do pracy.

Byla godzina mniej wiecej 15,
Wczesniej 2 osoby kupily ciastka ktore wklada dlonia do torebki i warzy, 2 razy wyskoczyla taka sama cena 6.50 zl nastepnie inna kobieta dala 1.70zl i powiezdiala ze chce za to ciastaka, zwazyla je idealnie za 1.70zl
Kobieta powiedziala jakie pani ma szczescie i wyszla, i w tym momencie wszedl meszczyzna okolo 40 lat, ubrany w jeansowa kurtke i spodnie
od wejscia promieniiowal usmiechem( mama mowi ze wygladal jak najszczesliwszy czlowiek na ziemi) mial idealnie przystrzyzona brode i krotkie wlosy, pod kazdym wzgledem byl idealny( tak mowi mama) kupil ciastka po czym powiedzial ze jeszcze sie spotkaja, wszystko co mowil musiala poprosic jeszcze raz aby powtorzyl. zapytala dobrze zapraszam ponownie, on powiedzial ze sie spotkaja ale nie tutaj, ze przybywa z daleka i podrozuje wraz z kolega.powiedziala ale jak to sie spotkamy, on powiedzial ze sie spotkaja i ponownie ze jest z daleka,m zapytala jak z daleka, a on wtedy zrobil ruch oczami w gore jak by w niebo, podal jej dlon i powiedzial ze on nie ma lini zycia, mama mowi ze jego dlon byla bez lini papilarnych i ze powiedzial ze nie zyje od 300 lat, byla w szoku i opmyslala ze smierc po nia przyszla, i wtedy on chwycil jej dlon i powiedzial zeby sie nie martwila ze bedize zyc bardzo dlugo.caly czas sie usmiechal i mowil jednostajnym spokojnym glosem. trwalo to okolo 10 min i nikt w tym momencie nie wszedl do sklepu. kiedy wychodzil powiedzial : prosze zagrac w totolotka ( mamy dlugi itp ale mama nie gra i w to niewirzy ale dzisiaj puscila) i kiedy on wychodzil wszedl gosc ktory codziennie robi zakupy i musial sie z nim minac, mam plakala i byla w szoku i krzyczala czy widziala tego pana ktory wychodzil i sie z nim mijal, a on mowil ze nikogo nie widzial,

przepraszam za bledy itp ,i prosze o normalne odpowiedzi , mama do tej pory jest w szoku i boi sie sic do pracy

jest osoba wierzaca ale zadko chodzi do kosciola. co o tym myslicie, czy to zblakana dusza czy cos? pozdrawiam 

Edycja: Dziki Kurak.

Dołączona grafika.

Zwróć uwagę na ortografię -- na razie upomnienie, ale przy kolejnym poście tak najeżonym błędami dostaniesz ostrzeżenie wraz z kilkudniowym urlopem na przestudiowanie reguł ortografii dla języka polskiego.

• 1

WojtekZ.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Historia ciekawa , ale od razu nasuwa mi się racjonalne rozwiązanie . Ktoś wszedł do sklepu i postanowił sobie zażartować . Każdy może wymyślić coś takiego . A to , że nikt nie wszedł do sklepu to zwyczajny zbieg okoliczności . Jeżeli to było coś nadprzyrodzonego to może opiekun Twojej mamy. Mówił żeby się nie martwiła więc nie ma się czego bać .
  • 0

hydrocannabinol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wlasnie czesto modli sie do swojego aniola stroza aby wreszcie zaczelo sie jakos ukladac, mowi ze to nikt normalny, zapomnialem dodac, ze mial zeby jakis jeszcze nie widziala na oczy, ze od dziasel byly jakby srebrne ale to nei bylo srebro a reszta normalna, mowi ze gdy wszedl przestala ja bolec nerka a gdy wyszedl spowrotem zaczela bolec, ze nigdy nie widziala tak blyszczacyc i szczesliwych oczu.
gdy podal jej reke to nic nie czula, tata ktory jest za granica mowi ze to jej stroz lub cos takiego. jak wydarzy sie cos wiecej to poinformuje, sam sie boje zasnac.
  • 0

WojtekZ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeżeli to na prawde opiekun to nie ma się absolutnie czego bać , są to istoty , które mają za zadanie pomagać człowiekowi . Każdy z nas ma swojego anioła stróża . Powiedz mamie , że doczekała się spotkania ze swoim aniołem stróżem .
  • 0

hydrocannabinol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jaj jej to mowilem, ale czlowiek ktory doznal czegos takiego jest w szoku, gosc ktory wchodzil w tym momencie a on wychodzil, zbladl po pytaniu mamy i jej opowiesci, a codziennie ja widzi i rozmawia z nia jak jest na zakupach. jeszcze przed tym 2 starsze panie mowily ze nia znaja tak dobrej kobiey jak ona, bo czasem daje chleb lub bulki jak wie ze ktos ma duza rodzine a nie ma pieniedzy i placi ze swojego portfela, ale mniejsza z tym. dzieki za odpowiedz.
  • 0

WojtekZ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie jestem specjalistą w tym temacie i nie jestem pewien do końca czy anioł stróż może w taki sposób się ukazać . Jako ciekawostke możesz sprawdzić jakiego anioła strózna ma Twoja mama http://www.myreiki.p...akiemaimie.aspx . Klasyfikacja według daty urodzenia . Tyle ode mnie pozdrawiam .

Użytkownik WojtekZ edytował ten post 12.04.2012 - 22:32

• 0

erebeuzet.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie jestem specjalistą w tym temacie i nie jestem pewien do końca...

i nie sprawdzasz linków, które wstawiasz...
  • 0

restek.
  • Tematów: 52
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ja bym tego samego dnia zagrał ;)
  • 0

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zagraj w totolotka (albo najlepiej niech Twoja mama puści kupon) i powiedz, czy coś trafiłeś.
  • 0

Wahacz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawy przypadek. Najlogiczniejszym wytłumaczeniem jest po prostu czyjś głupi żart, ale ten brak linii papilarnych i nie zauważenie tej osoby przez innego klienta - zbyt dużo zachodu jak na żart :>

Użytkownik TheMichal edytował ten post 13.04.2012 - 15:15

• 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Historia albo wymyślona, albo ktoś sobie żartował. Jak wygracie totka to wklej zdjęcie kuponu z liczbami, to sobie porównamy i sprawdzimy.
  • 0

MrOsamaful.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nikt nie zadał zasadniczego pytania. Po co komuś kto nie żyje ciastka?
  • 3

hydrocannabinol.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No bajkopisarzem nie jestem, a z duchów sobie nie zartuje, tylko dziwne jest to ze po calodniowym raporcie brakowalo 9.50 za ciastka, ktore byly wybite na raporcie. tego sie nie da wyjasnic, jak sie trafi piatka albo 6 to dam skan kuponu ;)
  • 0

Templariusz.
  • Tematów: 35
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wybaczcie mi oftopic ale muszę coś powiedzieć.Po prostu krew mnie zalewa jak widzę niektóre nazwy tematów oraz często sposób w jaki są napisane, sporo użytkowników pisze tak niedbale że od razu odechciewa mi się czytać ich wywodów, nie dbacie nawet o duże litery na początku zdań, co jest najbardziej oczywistym elementem języka polskiego.Sam czasami mam problemy z ortografią, ale na litość boską czy nie można napisać nazwy tematu nie robiąc przy tym kilkunastu różnych błędów?
  • 3

zabusia3.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zagraj w totolotka (albo najlepiej niech Twoja mama puści kupon) i powiedz, czy coś trafiłeś.

prosze zagrac w totolotka ( mamy dlugi itp ale mama nie gra i w to niewirzy ale dzisiaj puscila)

Przecież pisze że zagrała :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych