Napisano 17.03.2012 - 18:03
Napisano 17.03.2012 - 18:09
Napisano 17.03.2012 - 18:14
Zaje*** historyjka.Ale nie możesz wierzyć zawsze w to co się dzieje w śnie
Mi naprzykład często śnią się jakieś dziwolongi itp ale nie mówie tak o tym
Gość_coś_innego
Napisano 17.03.2012 - 18:29
Dodam, że to że mojej mamie się coś stanie jest moim największym "horrorem", najbardziej się tego boję, bo jestem z nią bardzo zżyta.
Napisano 17.03.2012 - 18:30
Napisano 17.03.2012 - 19:40
Napisano 18.03.2012 - 11:43
Napisano 19.03.2012 - 03:03
Senniki sprawdzają się tylko przy jakichś prostych, ogólnych snach. Ten wydaje się mocno rozbudowany. Znaczenie dworca - przekazanie wiadomości - może mieć sens. Ale dzieci już nie, bo to przecież nie były zwykłe dzieci, tylko jakby ledwo żywe czy wręcz umarłe z tego co mówi Avie.
Może Twój mózg po prostu obrazuje tak Twoje lęki, wielką troskę o mamę. Na pewno symbolika snu jest ważna, ale ilu ludzi tyle mogłoby się znaleźć interpretacji. Ale Ty najlepiej znasz swój umysł, więc może spróbuj tak chłodno i obiektywnie sama się zastanowić, co poszczególny element mógł znaczyć. Wg senników straszne często symbole mogą znaczyć coś bardzo dobrego. Podobnie coś miłego może znaczyć negatywną rzecz.
Może ostatnio Twojej mamie przydarzyło się coś konkretnego, jakaś ważna sprawa, która spowodowała ten sen? Pomyśl głębokoI nie martw się zawczasu.
Napisano 19.03.2012 - 09:40
Motywy dworca, ogólnie podróży i latania ogólnie bardzo często pojawiają się w moich snach, które również często są tak "rozbudowane". Nie wiem, dlaczego tak jest, ale chyba faktycznie muszę się nad tym zastanowić.
Użytkownik Lenticularis edytował ten post 19.03.2012 - 09:40
Napisano 19.03.2012 - 16:38
Czyli są to Twoje klucze snu. I to od nich należy rozpocząc interpretacje snów, a nie na podstawie senników. Sen jest zbyt złożonym zjawiskiem by interpretować go na podstawie jednego słowa. Sny bardzo często ukazują nierozwiązane problemy. Twój lęk przed utratą matki napewno jest takim problemem. Twoja podświadomość próbuje Ci to przekazać. Zazwyczaj poprawna interpretacja snu pozwala taki problem rozwiązać, gdyż odkrycie przesłania snu daje nowe spojrzenie na sytuacje i często wyjaśnią gdzie podłoże ma problem.
Napisano 19.03.2012 - 20:07
Napisano 29.03.2012 - 20:55
Napisano 02.06.2012 - 18:14
Napisano 02.06.2012 - 19:30
Ja myślę, że to projekcja Twoich lęków. Jak sama napisałaś, bardzo boisz się śmierci swojej mamy, a więc i to Twój mózg wykorzystuje w snach. Myślę, że nie masz się czym przejmować, sny zawsze były dziwne i takie będą.
Napisano 02.06.2012 - 21:50
Ja myślę, że to projekcja Twoich lęków. Jak sama napisałaś, bardzo boisz się śmierci swojej mamy, a więc i to Twój mózg wykorzystuje w snach. Myślę, że nie masz się czym przejmować, sny zawsze były dziwne i takie będą.
Dlaczego nie zakładasz, że ten lęk jest wynikiem snu?
To nie sny są dziwne, a życie i my nie umiejący je interpretować.Piszecie, że nie powinno się traktować tego typu snów poważnie, a ja się was pytam.Kto wam dał prawo tak doradzać?
Co napiszecie, jeśli uw sen się urealni, że jest wam przykro, a temu kto odszedł jest dobrze?
...tak możecie, ale do kotka i pieska pogadać, ja proszę, bądźcie poważniejsi.Tu pisanie, a realny świat to nie to samo.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych