Skocz do zawarto軼i

Zdj璚ie

Niezwyk造 d德i瘯 w Kijowie i w innych miejscach 鈍iata

• Zaloguj si�, aby doda� odpowied�
619 odpowiedzi w tym temacie

Moltenlair.
  • Post闚: 423
  • Tematów: 8
  • P貫�:M篹czyzna
Reputacja ponadprzeci皻na
Reputacja

Napisano

Jestem jeszcze niewinny, dopiero teraz zajrza貫m w temat. Ale po takiej prostackiej wypowiedzi do mnie chyba jednak spe軟i� swoje "gro嬌y".
  • 0

ciasteczkowypotwor.
  • Post闚: 96
  • Tematów: 2
Reputacja Z豉
Reputacja

Napisano

Jestem jeszcze niewinny, dopiero teraz zajrza貫m w temat. Ale po takiej prostackiej wypowiedzi do mnie chyba jednak spe軟i� swoje "gro嬌y".

Skoro na tyle Ci� sta�.
  • 0

Kamilos.
  • Post闚: 121
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalaj帷a
Reputacja

Napisano

Osobi軼ie uwa瘸m, 瞠 to jedna wielka bujda na resorach. Nie uwierz� dop鏦i sam nie us造sz�.

http://www.youtube.com/watch?v=-vCU1wkRJPk

Oj wiele bym da�, 瞠by m鏂 co� takiego us造sze� Do陰czona grafika
  • 2

Gwynbleidd.

May the dark side of the Force be with you

• Post闚: 69
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalaj帷a
Reputacja

Napisano

Skoro minusowanie OT zajmuj帷ego +/- 2 strony to dla Ciebie zachowanie poni瞠j poziomu to nie mam wi璚ej pyta�, wystarczy這 przedstawi� dowody za i przeciw by mo磧iwe by這 nagranie takich odg這s闚 na sprz璚ie "domowym", a nie analizowa� i rozpisywa� si� nad rodzajami g這郾ik闚 etc... to do嗆 denerwuj帷e si� przez to przebija� skoro kto� wchodzi by sprawdzi� czy s� jakie� wnioski, kolejne nagrania lub sprawa pad豉, a dostaje si�...
"to".
  • 3

Moltenlair.
  • Post闚: 423
  • Tematów: 8
Reputacja ponadprzeci皻na
Reputacja

Napisano

Ja 郵edz� ciekawe tematy w taki spos鏏:

Zagl康am w temat, stwierdzam: ciekawa, interesuj帷a sprawa, sprawdz�, czy kto� ju� rozwi您a�, zagl康am na ostatni� stron� a tam co?
Jaki� be趾ot, poprzednia strona to samo. W tym momencie moje zainteresowanie wyparowuje.

Pewno nie jestem jedyny.
  • 0

ciasteczkowypotwor.
Reputacja Z豉
Reputacja

Napisano

Gwynbleidd, tylko 瞠 minusy akurat dosta貫m za posty dotycz帷e za i przeciw domowej analizy tego d德i瘯u, nie za of o g這郾ikach. Wi璚 chyba takie zachowanie na poziomie nie jest?

Kamilos, moim zdaniem r闚nie� jest to bujda na resorach.
  • -1

Jarecki.
  • Post闚: 4113
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bujda nie bujda, te� bym ch皻nie chcia� us造sze� na w豉sne uszy ale nie s康z� aby nagle wszyscy ludzie poszaleli i zacz瘭i tworzy� te koszmarne d德i瘯i w domowym zaciszu po to by je p騧niej udost瘼nia� ca貫mu 鈍iatu.
Jaki to ma sens ?
Tymczasem pojawi� si� kolejny film z bardzo dziwnymi d德i瘯ami przypominaj帷ymi jakby tr帳ki.

• 2

Pomaranczka.
  • Post闚: 370
  • P貫�:Kobieta
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na tym filmie widac po reakcji psa, 瞠 to nie jest fake. Pies strasznie piszczy, boi si� i jak tylko d德i瘯 narasta to ucieka do Pana.
D德i瘯i bardzo ciekawe, zupe軟ie inne ni� ca豉 reszta. Bardzo ciekawe.
  • 1

ciasteczkowypotwor.
Reputacja Z豉
Reputacja

Napisano

PIKuS, pisk zatkanego nosa operatora telefonu s造cha� od samego pocz徠ku filmu. W tle wida� osob� kt鏎a sobie idzie i nie zwraca uwagi na d德i瘯, pies przybiega do w豉軼iciela, wcale nie siedzi blisko niego, bo za jaka� 豉wk�. W dodatku merda ogonem, wi璚 raczej si� cieszy, a nie boi.

Film - kolejna bujda na resorach. Cho� najlepsza to chyba s� d德i瘯i "A tutaj d德i瘯i z jaskini w Tybecie,by這 chyba o tym nagraniu co� na forum.
Bardzo podobne do tych z Kijowa." z pierwszej strony tematu. 10min a s這鎍e si� nawet nie przesun窸o i centymetr.

Ciekawym jest fakt i� d德i瘯i te doskonale stroj�, za ka盥ym razem jest to jaki� akord :)
  • 0

tybysh.
  • Post闚: 330
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W filmiku od Kamilos wyra幡ie s造cha� misy tybeta雟kie, a dok豉dnie nie misy tylko te wi瘯sze, wisz帷e "blachy" na kt鏎ych te� si� gra.
  • 0

endl3ss.
  • Post闚: 30
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Do wszystkich sceptyk闚!

Wyobra嬈ie sobie, 瞠 jest rok 2020. Wy ci庵le k堯cicie si� o to samo; kt鏎y materia� jest prawdziwy, a kt鏎y nie. Tak nie dojdziecie prawdy, no niestety, jakby軼ie nie analizowali tych film闚... Mo瞠 by tak skupi� si� na innych rzeczach i faktach.

U mnie w mie軼ie to s造szano, link do lokalnego forum:

http://forum.pomorsk...e-2401-t115781/ wybaczcie chamstwo, tam tak zawsze.

Dalej temat na 這wcach burz, r闚nie� za這zony przeze mnie, znalaz� si� kolejny 鈍iadek z ekipy tego� serwisu!

http://lowcyburz.pl/...php?f=60&t=6041

Z Wykopu za這穎ny przez kogo�:

http://www.wykop.pl/...and-15-01-2012/

No i temat z innego forum, na uwag� zas逝guje m.in. ostatni post w w徠ku oraz data dodania!

http://www.paranorma...?showtopic=4516

Ja ju� troch� odpuszczam temat, z ciekawo軼i sprawdzam co si� zmieni這 i czy co� si� wyja郾i這, na si喚 przekonywa� nikogo nie b璠� bo. Odpowiedzi nie otrzymam tylko ci庵貫 spory co jest fejkiem a co nie. Oczywi軼ie, 瞠 cz窷� jest podrobiona, ale przynajmniej kilka jest jak najbardziej prawdziwych. Ja wiem na oko, p馧 godziny tego nas逝chiwa貫m, wszystko co jest w miar� podobne uznaje za prawdziwe lub skopiowane z prawdziwych materia堯w i lekko (lub nawet nie) obrobione, czyli podr鏏ka na zasadzie "tego" d德i瘯u. Kanada i Kij闚 to dok豉dnie te d德i瘯i, wobec innych jestem sceptyczny no ale mog� nie mie� racji.

To na tyle, do moderator闚: je郵i czujecie si� w jaki� spos鏏 ura瞠ni tym, 瞠 powy瞠j poda貫m link do innego forum o podobnej tematyce to bardzo prosz� o nie usuwanie postu a o ew. wymoderowanie tego� linku, jednak je郵i jest taka mo磧iwo嗆 to prosz� go oszcz璠zi�, to dosy� wa積y dow鏚 na to, 瞠 owo zjawisko nie jest niczym nowym.
  • 0

klaq.
  • Post闚: 98
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W dodatku merda ogonem, wi璚 raczej si� cieszy, a nie boi.

Chcia豚ym doda� fakt, 瞠 pies machaj帷 ogonem nie koniecznie instruuje pozytywne emocje.

W tle wida� osob� kt鏎a sobie idzie i nie zwraca uwagi na d德i瘯

A tutaj chcia豚ym zauwa篡�, 瞠 je瞠li s造sza豚ym taki d德i瘯 np:. 2-3 raz to ju� bym ola� ten fakt. Nie ka盥y jest napale鎍em teorii spiskowych 瞠by lata� i macha� g這w� na wszystkie strony.
  • 2

Pomaranczka.
  • Post闚: 370
  • P貫�:Kobieta
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja wiem na oko, p馧 godziny tego nas逝chiwa貫m

Czemu tego nie nagra貫�... CZEMU!
Sorki musia豉m wy豉dowa� emocje.
Jak mo積a s逝cha� czego� dziwnego i tego nie nagra� i jeszcze si� chwali�, 瞠 si� s造sza這 takie d德i瘯i. Tylko nie m闚, 瞠 nie masz telefonu kom鏎kowego :P
Ludzie jak s造szycie jakie� dziwaczne d德i瘯i to je nagrajcie i podzielcie si� nimi z nami tutaj.

P.S w nocy s造sza豉m jak zak豉d (o kt鏎ym m闚i豉m wcze郾iej) spuszcza� par�. Wiem, wiem obieca豉m, 瞠 go nagram, ale w nocy nie chcia這 mi si� opuszcza� 堯磬a. Zreszt� m捫 by si� krzywo na mnie patrzy� jakby zobaczy�, 瞠 otwieram okno i nagrywam szum spuszczanej pary w zak豉dzie, w kt鏎ym on pracuje :P No i dodatkowo synek mi si� w nocy wpasowa� do 堯磬a i nie chcia豉bym go zazi瑿i� :)
  • 0

endl3ss.
  • Post闚: 30
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie nagra貫m gdy� my郵a貫m, 瞠 zjawisko jest ju� wyja郾ione, 瞠 wr鏂� do domu, odpal� Internet i wszystko b璠� wiedzia�. Tak jednak nie jest jak wida� :-)
  • 0

sebacyw.
  • Post闚: 246
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"Tylko nie m闚, 瞠 nie masz telefonu kom鏎kowego"
Uwierz, 瞠 nie ka盥y ma telefon kom鏎kowy...
Oczywi軼ie nie oznacza to 瞠 ta osoba m闚i prawd�, ale wykluczy� tego te� nie mo積a. Osobi軼ie jestem coraz bardziej sceptycznie nastawiony do tych d德i瘯闚. Wi瘯szo嗆 to moim zdaniem wklejki do materia逝 filmowego i sianie paniki.
  • 0

U篡tkownicy przegl康aj帷y ten temat: 0

0 u篡tkownik闚, 0 go軼i oraz 0 u篡tkownik闚 anonimowych