Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zapowiedź inwazji obcych listopad 2012

• Please log in to reply
27 replies to this topic

N_Assassin.
  • Tematów: 2
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Witam. Natrafiłem na taki artykuł: http://www.koreatime...325_103329.html
Pozdrawiam.
  • -1

Jurigag.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie chce mi się tego nawet komentować ale mam rozumieć że aktualnie lecą do nas niezauważeni ? Czy dolecą tak hop siup w 5 min ? Cze jakiś teleport mają na ziemię ? Bo już dawno jakieś teleskopy by ich zauważyły ale luz :D
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Trzy gigantyczne statki kosmiczne ponownie podążają ku Ziemi. Naukowcy przepowiadają, iż statki przybędą w Listopadzie 2012.

Przybysze ciągle się zbliżają - jak podaje WWN. Dzisiejszego dnia naukowcy z SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), niezależnej organizacji non-profit, ogłosili ważne oświadczenie:

"Trzy gigantyczne statki kosmiczne zbliżają się w kierunku Ziemi. Największy z nich ma 200 mil długości. Dwa kolejne są nieco mniejsze. W obecnej chwili obiekty mijają Jowisza. Sądząc po ich prędkości, powinni osiągnąć orbitę Ziemi pod koniec 2012 roku"
Oznajmia John Malley, główny ekspert od spraw pozaziemskich w SETI.

Trzy podobne wielkie statki lądowały w Chinach i w Morzu Indonezyjskim w Listopadzie 2011. Zostały zidentyfikowane jako statki kosmiczne z Planety Gootan.

Nowe statki kosmiczne z Gootan, zostały odkryte przez system HAARP. System, znajdujący się na Alasce, został zaprojektowany do badania fenomenów zórz polarnych.
Wracając do odkrycia SETI, obiekty są pozaziemskimi statkami kosmicznymi. Będą mogły być dostrzeżone przez teleskopy optyczne gdy tylko osiągną orbitę Marsa w okolicach Listopada 2012. Rząd USA został powiadomiony o zaistniałej sytuacji.

Badacze SETI spędzili 50 lat badając przestrzeń kosmiczną w poszukiwaniu innych cywilizacji.. Dr. Malley oznajmił, iż dowodzi to że jesteśmy "nowo przybyłymi w tym wielkim i nieodkrytym świecie".

Wikileaks niedawno udostępniła wiele dokumentów udowadniających że NASA i wysocy oficjele USA zostali ostrzeżeni przed nadchodzącym niebezpieczeństwem i opracowują plany walki. Zatajają te informacje przed opinią publiczną USA od dekad.
Wikileaks potwierdza również liczne obserwacje UFO w ostatnich trzech miesiącach, co dowodzi rozpoczęcia obcej inwazji. Trzy statki matki są ostatecznym potwierdzeniem wrogich zamiarów obcych.

Malley powiedział że Chiński oficjel, Mao Kan, został zaopatrzony w ponad 1000 objętych tajemnicą fotografii NASA przedstawiających nie tylko ludzkie ślady, ale także ludzkie zwłoki na powierzchni Księżyca. Niektóre z kości zostały z ciał usunięte, powiedział Mao Kan.
Zwłoki musiały być porzucone na powierzchni Księżyca przez obce statki kosmiczne, gdzie prowadzą oni eksperymenty naukowe.

Uff. Dla treningu postanowiłem to przetłumaczyć. Ale zrezygnowałem jak usłyszałem o ruinach na powierzchni Księżyca.
  • 0

Po_prostu.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Niech szybko tu jakieś UFO przybędzie i porwie ze sobą tych, co takie bzdury wypisują! :>
  • 3

tekknoraver.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mi się wydaje że już o tych trze statkach już było,m.in. Mega Wielki Penis ;) Czy to już inne? a poza tym... Weekly Wolrd News... ;)
  • 0

Ukasy.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ta, pamiętam jak w listopadzie 2010 roku miał zostać wybrany papież murzyn i co ??? Nic się nie stało, te statki kosmitów to kolejna bajka, tak samo jak z "badaniami" pana Geryla.
  • 1

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Rok 2012 jest datą tak otoczoną mistycyzmem, przez głupie domysły pseudonaukowców, że dziennikarze, którzy nie mają o czym pisać, będą pisać właśnie różne takie rzeczy. Tak, a w maju wyjdą na zewnątrz wyjdą kretoludki i porwą 1/3 kobiet do zapłodnienia, aby stworzyć nową rasę, tymczasem w lipcu Jarek wstąpi do PO. Bajki.
  • 2

#8 Gość_Veckas

Gość_Veckas.
  • Tematów: 0

Napisano

Na oficjalnej stronie SETI nie ma nic na ten temat.
  • 0

Oomek.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Momentami mam wrazenie ze ten portal zamienia sie w Pudelka.

http://www.seti.org/node/825?pid=1539
  • 0

Muhomorniczy.Cylon.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

patrząc na twój avatar...

Dołączona grafika

Nie karmić. Na razie krótka, 3 dniowa przerwa.

/mylo

• 0

XGOŚĆ.
  • Tematów: 11
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie wiem po co tyle szumu, jak to nie dawno dostrzegł super tajnym sposobem ;) Jose Escamilla, że podobne statki krążą w głębokim kosmosie w okolicach Jowisza.
Czy mu wierzyć czy nie o to jest pytanie?
Jak by jeszcze podał sposób obserwacji, aby reszta mogła potwierdzić jego obserwacje, to była by inna sprawa, a tak pozostaje nam "pudelek" i czekanie aż sie stanie :)

Pytanie, jeżeli to prawda, to skąd rząd amerykański ma info, że jest to atak ?
Jeżeli jest to atak obcej cywilizacji, to naszą technologią możemy sobie podetrzeć 4 litery w porównaniu z tym co dysponują "ONI", którzy zapewne wyprzedzają nas o tysiące a może i setki tysięcy lat.
  • 0

ViRuS.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Byś się zdziwił jaka moc technologiczna posiadamy, gościu ;)
  • 0

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Reptalianie nie śpią. budują bazy dla tych obcych Serpentynów, i dla ludzi. zywią się adrenaliną i enzymami ludzkimi. Szaraki i reptalianie będą chceili zneutralizować Serpentynów poprzez systemy obronne które zbudowano pod Dulce. Ludzie są w tej wojnie przegranie. Jedyne co nam pozostalo, to czekać na wyrok. Jedyna nadzieja w Plejadanach i kata..ach - niecj swoją modlita obejmą nas wszyscy

Użytkownik Hologram edytował ten post 10.02.2012 - 20:42

• -5

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

http://www.seti.org/node/825?pid=1539

EMOcjonalne podejście, no no!

Prasa donosi - 31 sierpnia 1939 - Nikt nie spodziewał się wydarzeń dnia następnego

http://www.wykop.pl/...nia-nastepnego/
  • 0

Wędrowiec.
  • Tematów: 4
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Trzy gigantyczne statki kosmiczne ponownie podążają ku Ziemi. Naukowcy przepowiadają, iż statki przybędą w Listopadzie 2012.
(...)

Uff. Dla treningu postanowiłem to przetłumaczyć. Ale zrezygnowałem jak usłyszałem o ruinach na powierzchni Księżyca.

Wydaje się jasne i logiczne, że to ewidentne bzdury. I właściwie na tym można zakończyć całą tę dyskusję, ale jest pewne "ale".

Otóż, wszyscy naukowcy zajmujący się kosmosem zgodnie swierdzają, że istnieje tzw. "ciemna materia" i stanowi ona około 90% całej masy wszechświata. Co to oznacza?

Ano dość prosta jest odpowiedź - tak naprawdę nie wiedzą, co dzieje się w kosmosie. Może jesteśmy w stanie wyjaśnić jakieś 10% zjawisk, ale reszta jest wielką niewiadomą. To sobie wyobraźmy własne podwórko, gdzie bawią się nasze dzieci - wiemy, że poszło z łopatką do piaskownicy, ale... resztę sami sobie dopowiedzcie.

Warto jeszcze wziąć pod uwagę liczbę wymiarów. Jakby nie patrzeć, my żyjemy w trzech wymiarach - bo w tylu umiemy się poruszać zarówno fizycznie, jak i rozumowo. A czas jest dla nas czynnikiem niezmiennym i niezależnym od nas, płynie sobie wciąż i tylko w jednym kierunku.

A jednak naukowcy stworzyli wiele modeli wielowymiarowych, gdzie wszystko wygląda inaczej, niż to widzimy tu i teraz. Wniosek nasuwa się sam - niekoniecznie to, co widzimy jest tym, czym jest - oraz niekoniecznie jest tak, że widzimy wszystko, co się dzieje.

Dla niezorientowanych w temacie polecam przypowieść o Płaszczakach - co bardzo dokładnie opisuje problemy rozumienia wielowymiarowości...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych