Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej, art. 25, p. 2:
Bo ksiądz powiedział prawdę,Od 966 roku Katolicyzm jest religią państwową w Polscę i każdy prawdziwy polak jest katolikiem.Cytat ten oznacza, że nie masz racji.Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym.
Droga Pani wyjechała mi tu pani Konstytucją która chyba została wprowadzona za czasów komunistycznych w Polsce. A jak zapewne pani ze wie ze od 1945 po dzień dzisiejszy w Polsce rządzą sowieccy agenci.Dlatego oni mogą rozwalać Polskę i ustanawiać takie prawo. Być może taki wpis w konstytucji panował w II RP, bo nie znam się na prawie. Więc mogę uzasadnić się tym ustrój Demokratyczny jaki panuje w tym kraju działa na tej zasadzie że ,,dwóch pijaków z pod sklepu ma więcej do powiedzenia niż jeden profesor'' tak wypowiedział się Pan Wojciech Cejrowski i dlatego to zacytuję. Czyli od 1772 roku polakami rządzą inne mocarstwa. I za przeproszeniem nie chcąc nikogo urazić tymi słowami trudno mi tu,,przekrzyczeć stado baranów'' Użyłem tego określenia bo nic mi do głowy mądrzejszego nie wpadło.