Skocz do zawartości

Zdjęcie

Krzyk w domowych głośnikach

• Please log in to reply
18 replies to this topic

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie mówię, że odgrzewanie starych "kotletów" jest czymś złym ale zadawanie pytań do użytkownika który prawie od roku nie logował się na forum jest już lekką przesadą.

BTW. Ciekawe dlaczego zaprzestał aktywności (o ile aktywnością można nazwać wyskrobanie 2 postów - obu w tym temacie). Czyżby te odgłosy powróciły i przyprawiły go o zawał? ;)
  • 0

unwanted.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

och jak ja uwielbiam takie odkopy...

po pierwsze proponuje przestać oglądać horrory ... po drugie na jakich wy głośnikach macie takie odgłosy ? u mnie stoją dwie 15 cm bestyjki :P i nic do mnie nie mowią. a jak macie 4 cm jakies logitechy to musicie wiedzieć że wystaczy że są podłączone kablem do kompa i już leci impuls elektryczny, nie zależne od tego czy jest wpięty do sieci czy nie ;)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Logitechy zwłaszcza X-230 oraz X-530. Bardzo często odbierają radio, wystarczy poczytać opinie użytkowników w sklepie Komputronik. Dlaczego więc inne miałyby tego nie robić?
  • 0

Wieniawa.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Koleżko, jeśli nie zmyślasz, a to coś jest naprawdę czymś innym niż elektroniką, to wpadłeś w niezły shit. Sam nie wiem co zrobić a takiej sytuacji, bo możesz mieć do czynienia z czymś co potrzebuję pomocy, albo wyższym demonem, takie rzeczy zdarzają się naprawdę rzadko. Jeśli możesz to napisz od mnie na GG, zobaczymy z kim Cię skontaktować. GG: 41790809
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych