Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pięć dziwnych obiektów latajacych film

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

koko11998.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

robertmaximus, nie denerwuj się. Zawsze ktoś bedzie mieć jakieś "ale". Ludzkość nie jest w stanie przyjąć istnienia życia pozaziemskiego.
  • 0

DaVinci.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

robertusmaximus, wpierw udowodnij, że twoje obiekty latają szybciej od odrzutowców. Oglądając filmik jakoś tego nie zauważyłem.

Oj koko11998, koko11998 mnie akurat do istnienia życia pozaziemskiego nie trzeba przekonywać.
  • 0

Anders.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Chińskie lampiony mają to do siebie że gdy ktoś jest obserwuje to ma wrażenie że lecą one szybciej od samolotów czy to pasażerskich czy f-16.

Co do twojego obiektu jestem w 90% przekonany że jest to chiński lampion.

1. Obiekt drga - jak sam zaznaczył operator kamery (chińskie lampiony niesione przez wiatr też drgają/skaczą"

2. Obiekt coś oświetla od środka - chińskie lampiony są oświetlane od środka
  • 0

robertusmaximus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witajcie
1. obiekt nie drga tylko zmienia odległość od kamerzysty tak napisałem a to różnica i dość znaczna
2. nad miastem jest korytarz samoloty taka samą odległość pokonują kilka razy wolniej, co do F16 tez wolniej latają, często jestem w Poznaniu i kilkanaście razy obserwowałem ich starty, zresztą widać jak jeden obiekt wyhamowuje, a pisałem co do reszty
3. co do jasności nie wiem co by trzeba było wsadzić do lampionu żeby tak mocno świecił, latarnie z odbłyśnikami świecą ciemniej.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych