Skocz do zawartości

Zdjęcie

Światowy Kongres Żydów wzywa do bojkotu Polski

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#46 Gość_Horror

Gość_Horror.
  • Tematów: 0

Napisano

Niech Sienkiewicz za mnie pisze;

„I powiedz waćpan, o co tym złodziejom chodzi? Nie siedziałby to każdy psubrat lepiej w domu? Nie robiłby spokojnie pańszczyzny? Co my winni, że nas Pan Bóg szlachtą, a ich chamami stworzył i powinnymi im być kazał? Tfu! Złość mię porywa! Słodki ja człowiek, do rany mnie przyłożyć, ale niechże mię do pasji nie doprowadzają. Za dużo oni mieli swobód, za dużo chleba, toteż się rozmnożyli jak myszy w gumnie, a teraz się na kotów porywają… Poczekajcie! Poczekajcie! Jest tu kot, co się nazywa kniaź Jarema, i drugi — Zagłoba! Co waść myślisz, czy będą tentowali traktatów? Żeby się tak w pokorę udali, jeszcze by ich można zdrowiem darować — co?”

A tak na marginesie.

Rząd chce wiedzieć kim zawiaduje – spis powszechny ludu czyni.

Ja chcę wiedzieć kto mną rządzi – testy DNA „elity” wnoszę.
  • 1

rolpiek.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ale to i tak pikuś w porównaniu do tego jak wycyckali amerykanów na BILIONY dolarów na ostatnim kryzysie
  • 1

#48 Gość_scigany

Gość_scigany.
  • Tematów: 0

Napisano

Muszę i ja zabrać w końcu głos w tej sprawie.
Prawda jest taka że naród Żydowski oczernia bardziej Polaków niż chwali,nikt z nich nie zastanawia się co groziło na przechowanie Żyda ,a przecież gdyby Hitlerowcy znalezli Żyda u Polaka zostali by rozstrzelani na miejscu albo wywiezieni do obozu,Polacy ryzykowali nie tylko własnym życiem ale też życiem swoich małych dzieci.
Najgorsze we wszystkim jest to że w tych rozmowach o wojnie pomijane są Hitlerowskie Niemcy.
Według dzisiejszych wiadomości to Polska napadła na Niemcy a pózniej skumali się z Niemcami i napadli na ZSRR ,wypędzili Niemców z ich ziem,mordowali żydów itp.
Nikt nie atakuje Niemców i Rosji i nie chce milionowych odszkodowań ,wrócenia kamienic i ziem,tylko jest wszystko odwrotnie to Niemcy odbierają Polsce ziemie i gospodarstwa i wyganiają Polaków,Żydzi upominają się o kamienice itp Ja czegoś nie rozumie do jasnej ciasnej ! To jest jakaś nagonka na Polaków i zmienianie histori na siłę,ktoś teraz pościł (poważny serwis) jakieś pierdoły że Polsce się należy jakaś tam duża część ziemi Czeskiej,dlaczego ktoś! Usilnie pracuje na tym aby Polaków znienawidził cały świat?
Rząd Polski nie robi nic w tej sprawie! A powinien narobić tyle szumu aby puścił to każdy serwis na całym świecie,ale do tego trzeba mieć RZĄD ...

Użytkownik scigany edytował ten post 08.04.2011 - 21:06

• 2

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Rząd Polski nie robi nic w tej sprawie! A powinien narobić tyle szumu aby puścił to każdy serwis na całym świecie,ale do tego trzeba mieć RZĄD ...

Przecież władza od dawna nie jest w rękach Polskich. Nie łudź się, jesienią wybierzesz nowy rząd, tylko że wszyscy co są do wyboru grają w jednej drużynie. Polska jest sprzedana i pozostaje się z tym pogodzić.

Musieli by w 89 zebrać się Polacy z krwi i kości, z dziada pradziada, a nie podstawieni agenci. I wtedy wystrzelać agentów i przejąć władzę siłą, wtedy byś miał Polskę a nie żydokomunę. Dobrowolnie nikt władzy odda, a dziś są czasy gdzie nikt walczyć nie pójdzie, ludziom się podoba dobrobyt i są przeciw wojnie. Innymi słowy pozostaje się z tym pogodzić, bo skoro siłą Polacy władzy nie przejmą, to wcale jej nigdy nie przejmą.

Wystarczy postawić kilka pytań, Watykan pompował miliony dolarów dla "podziemia" :) Kto się z tego rozliczył ? Czy te pieniądze legalnie weszły w obrót po 89 ? Ciekawe swoją drogą czy Papież wiedział, że pompuje tą kasę w Żydów ale po prostu mu zależało dobru ogólnym kraju więc to zaakceptował. Może się łudził, że te zwykle polskie robole co wyszli na ulicę, coś z tego będą mieć :) A tu psikus, zostali stękającymi bezrobotnymi po prywatyzacjach a dzisiaj biednymi emerytami :) A u władzy tylko naród wybrany.
  • 2

PaZi.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Xellos, czy masz jakieś dowody na swoje słowa? Sądzą po twoim drugim akapicie nie rozumiesz słów, których używasz albo masz duże braki w wiedzy. Jakby było tak jak ty chcesz to dalej byśmy mieli, jak ty to mówisz, rusko-komunę bo przy jakichkolwiek agresywnych ruchach wjechałyby do nas czołgi ruskie. Dzięki temu, że Wałęsa się nie awanturował i uzgodnił co uzgodnił przy okrągłym stole, to komuniści zgodzili się oddać część władzy. Dzięki temu dzisiaj możesz walczyć głosami, a nie prostacko siłą.

Pozdrawiam
  • -1

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

rusko-komunę ? Są pewne różnice między tym, że na szczycie piramidy byli ruscy gdzie szły profity a tym że na dole Żydzi. Co w tym trudnego do zrozumienia ? Wiedząc, że ruskie utracą wpływy dogadali się jedni Żydzi z drugimi. Narodowość to jedno a światopogląd to drugie, co za problem być żydem z SLD lub żydem z PiS ? Napisałem wyraźnie żydokomunę a nie ruskokomunę.

Albo jeszcze inaczej, przed 89 Żydzi byli pod Ruskimi, a nie głównodowodzącymi. Po 89 Ruskie znikły, a Żydzi przeskoczyli poziom wyżej na szczyt władzy.

Ciekawe jak chcesz dowody uzyskać w tym kraju :lol Jak nawet na to co się działo po 89 dowodów już nie ma, nic nikomu nie dowiedziesz, kto ile nakradł. Stary temat, którym się Lepper podniecał swego czasu, mówił dobrze ale dowodów nie ma bo cwaniaki zniszczyli wszystkie ślady.

Ciekawe jak można udowodnić dane pieniądze jako "prezent" na lewo, to chyba tylko w aktach Watykanu o ile takie rzeczy księgują.

A wiem bo mam w rodzinie kogoś kto znał skarbnika Solidarności tamtych czasów. Szczegółów nie piszę bo nie wiadomo z jakiego obozu Ty jesteś, a na pewno tu siedzą i Żydzi. Szkoda mojego życia za takie historyczne pierdoły.

edit:

Pozwolę sobie coś dodać, bo widziałem post poniżej ( który usunięty został ) o tym, że ktoś zapuka mi do drzwi :) Nie boje się o życie w sensie śmierci. Tylko podając konkrety bez dowodów na papierze, i kogoś to mocno dotknie to mnie będzie ciągnąć za pomówienie. W tym sensie mi chodziło, że ja jakieś nazwisko napiszę, a akurat będzie na forum, ktoś z tej rodziny i się mnie przyczepi tak na serio. Przecież w Internecie siedzą też ci o których się pisze post i może akurat i na tym forum :) Dlatego zostawmy historię w spokoju.

To może podsumuje tak, bez dowodów nazwiemy to wiarą czyli:

Jedni wierzą, że udział KK w obaleniu ruskich ograniczał się tylko do machania Papieża ręką, pozdrawianiu wiernych, dodanie otuchy, podtrzymanie na duchu, wsparcia dobrym słowem i ogólnie strefa duchowa.

Drudzy wierzą, że oprócz powyższego pomoc była też konkretna finansowa, a ktoś zapyta co w zamian ? Odpowiadam -> Odzyskanie ziem czyli komisja majątkowa o której ostatnio tak głośno :) Za darmo nic nie ma. Nasłanie CBA na tą komisję traktuję jako grube przekroczenie kwoty pożyczki sprzed lat, i dotychczasowi sojusznicy KK poczuli że są dymani z nawiązką.

Użytkownik Xellos edytował ten post 10.04.2011 - 08:32

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych