rusko-komunę ? Są pewne różnice między tym, że na szczycie piramidy byli ruscy gdzie szły profity a tym że na dole Żydzi. Co w tym trudnego do zrozumienia ? Wiedząc, że ruskie utracą wpływy dogadali się jedni Żydzi z drugimi. Narodowość to jedno a światopogląd to drugie, co za problem być żydem z SLD lub żydem z PiS ? Napisałem wyraźnie żydokomunę a nie ruskokomunę.
Albo jeszcze inaczej, przed 89 Żydzi byli pod Ruskimi, a nie głównodowodzącymi. Po 89 Ruskie znikły, a Żydzi przeskoczyli poziom wyżej na szczyt władzy.
Ciekawe jak chcesz dowody uzyskać w tym kraju

Jak nawet na to co się działo po 89 dowodów już nie ma, nic nikomu nie dowiedziesz, kto ile nakradł. Stary temat, którym się Lepper podniecał swego czasu, mówił dobrze ale dowodów nie ma bo cwaniaki zniszczyli wszystkie ślady.
Ciekawe jak można udowodnić dane pieniądze jako "prezent" na lewo, to chyba tylko w aktach Watykanu o ile takie rzeczy księgują.
A wiem bo mam w rodzinie kogoś kto znał skarbnika Solidarności tamtych czasów. Szczegółów nie piszę bo nie wiadomo z jakiego obozu Ty jesteś, a na pewno tu siedzą i Żydzi. Szkoda mojego życia za takie historyczne pierdoły.
edit:
Pozwolę sobie coś dodać, bo widziałem post poniżej ( który usunięty został ) o tym, że ktoś zapuka mi do drzwi

Nie boje się o życie w sensie śmierci. Tylko podając konkrety bez dowodów na papierze, i kogoś to mocno dotknie to mnie będzie ciągnąć za pomówienie. W tym sensie mi chodziło, że ja jakieś nazwisko napiszę, a akurat będzie na forum, ktoś z tej rodziny i się mnie przyczepi tak na serio. Przecież w Internecie siedzą też ci o których się pisze post i może akurat i na tym forum

Dlatego zostawmy historię w spokoju.
To może podsumuje tak, bez dowodów nazwiemy to wiarą czyli:
Jedni wierzą, że udział KK w obaleniu ruskich ograniczał się tylko do machania Papieża ręką, pozdrawianiu wiernych, dodanie otuchy, podtrzymanie na duchu, wsparcia dobrym słowem i ogólnie strefa duchowa.
Drudzy wierzą, że oprócz powyższego pomoc była też konkretna finansowa, a ktoś zapyta co w zamian ? Odpowiadam -> Odzyskanie ziem czyli komisja majątkowa o której ostatnio tak głośno

Za darmo nic nie ma. Nasłanie CBA na tą komisję traktuję jako grube przekroczenie kwoty pożyczki sprzed lat, i dotychczasowi sojusznicy KK poczuli że są dymani z nawiązką.
Użytkownik Xellos edytował ten post 10.04.2011 - 08:32