Napisano 07.12.2010 - 14:43

Gość_osiris

Gość_osiris

Napisano 07.12.2010 - 15:24
Po końcówce widziałem że zostało niedopowiedzenia.Ma powstać sequel który z pewnością obejrzę.

Napisano 07.12.2010 - 15:42
Crc ja dodał bym jeszcze: Incepcja, Gwiezdne Wojny – Stara Trylogia, Efekt motyla, Awatar, Abyss, Dystrykt 9, Park Jurajski, Kontakt, Predator, Matrix, Dzień Niepodległości (pomimo głupoty film fajny) no i oczywiście Odyseja kosmiczna 2001.

Użytkownik crc edytował ten post 07.12.2010 - 15:56

Napisano 07.12.2010 - 16:18
 i sporo tego wymienił, więc już zostaje tylko uzupełniać. Trzy propozycje Sci-Fi:
 i sporo tego wymienił, więc już zostaje tylko uzupełniać. Trzy propozycje Sci-Fi: 

Napisano 07.12.2010 - 17:06
 Ktoś już wcześniej wspomniał o tych głupich sczęśliwych zbiegach okoliczności. Część zwrotów akcji jest zbyt przewidywalna.
 Ktoś już wcześniej wspomniał o tych głupich sczęśliwych zbiegach okoliczności. Część zwrotów akcji jest zbyt przewidywalna.

Napisano 07.12.2010 - 17:28
Zainteresowaliście mnie z tą kontynuacją Gwiezdnych Wojen. Byłoby super. To oczywiste, że jest jeszcze potencjał i dziwiło mnie, ze Lucas nie chciał go wykorzystać. Np czasy między obiema trylogiami (gdy eliminowano resztki Jedi. Albo przed najnowszą trylogią.
Abyssa (za którego dopiero się będę zabierał),

Oczywiście przy tej samej cenie biletów/dvd. Mogli jeszcze dokręcić conajmniej kolejne 40-60 minut filmu.
Użytkownik Ladd edytował ten post 07.12.2010 - 17:28

Napisano 07.12.2010 - 19:10
Metropolis, Łowcę androidów
 Tak czy inaczej obejrzę.
 Tak czy inaczej obejrzę. 

Napisano 07.12.2010 - 20:18

Osobiście lubię dwie pierwsze części. Alien vs Predator jest do niczego, innych z Predatorem nie oglądałem.
 Osobiście lubię dwie pierwsze części. Alien vs Predator jest do niczego, innych z Predatorem nie oglądałem. 
  . Też leciał w TV.
. Też leciał w TV. Użytkownik nexus6 edytował ten post 07.12.2010 - 23:00

Napisano 07.12.2010 - 22:19

Napisano 07.12.2010 - 22:40

Napisano 08.12.2010 - 10:18
Jest już trailer Battle Los Angeles. Muzyka rzuciła mnie na kolana. Jeśli tylko fabuła i aktorzy nie zawiodą...

Napisano 08.12.2010 - 11:08
 ) Jednakże, by tego dokonać za rdzeń napędu posłużyła sztucznie stworzona miniaturowa czarna dziura. No i statek sobie poleciał, włączył ten eksperymentalny napęd i... zniknął na 7 lat. Po ich upływie pojawił się gdzieś w okolicach Neptuna. Żeby go zbadać wysłana zostaje grupa naukowców i inżynierów, w skład której wchodzi konstruktor napędu. Nic więcej nie będę Wam pisał na temat fabuły żeby uniknąć spojlerów. Nie jest to wybitne dzieło, ale naprawdę ma klimacik.
) Jednakże, by tego dokonać za rdzeń napędu posłużyła sztucznie stworzona miniaturowa czarna dziura. No i statek sobie poleciał, włączył ten eksperymentalny napęd i... zniknął na 7 lat. Po ich upływie pojawił się gdzieś w okolicach Neptuna. Żeby go zbadać wysłana zostaje grupa naukowców i inżynierów, w skład której wchodzi konstruktor napędu. Nic więcej nie będę Wam pisał na temat fabuły żeby uniknąć spojlerów. Nie jest to wybitne dzieło, ale naprawdę ma klimacik.  

Użytkownik harap edytował ten post 08.12.2010 - 11:14

Napisano 09.12.2010 - 08:10
Niezły trailer. Może nawet obejrzę.Jest już trailer Battle Los Angeles. Muzyka rzuciła mnie na kolana. Jeśli tylko fabuła i aktorzy nie zawiodą...

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych