Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wybory Prezydenckie 2010

• Zamknięty Temat jest zamknięty
694 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Wybory Prezydenckie 2010 - II TURA (316 użytkowników oddało głos)

Na kogo będziesz głosował/a ?

1. Głosowano Bronisław Komorowski (PO) (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. Głosowano Jarosław Kaczyński (PiS) (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

Głosuj

BadBoy.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://www.youtube.com/watch?v=YWaKJGbaWpY

• 0

Jurigag.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eeeee tvn24.pl Rozwaliło mnie przed chwilą... wziełem udział w ankiecie wybrałkiem korwina mikke i potem pisało "W najbliższych wyborach prezydenckich zagłosuję na ..." :x N/c
  • 0

Seboolek.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oddaję głos na JKM! Mam gdzieś tych Komorowskich czy Kaczyńskich. Ciągle tylko o nich głośno, jeden drugiego podaje do sądu bo coś tam i robią ogólne zamieszanie wokół siebie. Jestem za Panem Januszem i widzę większość tutaj także co mnie bardzo cieszy. Liczę że wygra!
  • 1

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Krótko i na temat...
[url="http://www.youtube.com/watch?v=ze9m979RgF0"]http://www.youtube.c...h?v=ze9m979RgF0[/url]
  • 1

Serail.
  • Tematów: 52
  • Artykułów: 26
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak JKM będzie miał poniżej 20% to imho to te wybory sfałszowane będą :x Będę się smiał jak broniek będzie 4....

Z całym szacunkiem, także jestem sympatykiem JKM, ale co to za wypowiedzi? Wczoraj rozmawiałem z moją matką. Zapytałem się, dlaczego nie będzie głosować na Mikke. Wiecie co? Stwierdziła, że gdyby został prezydentem, to - cytuję - "wyrżnąłby pół Polski". Takie mylne pojęcie polityki JKM mają miliony naszych rodaków, więc nawet na 10% bym nie liczył. A szkoda...
Co do drugiej części Twej wypowiedzi, to tutaj już jest ciekawiej. Od jakiegoś czasu rozmawiam z ludźmi prostymi na temat ich zapatrywań politycznych i poznałem ich punkt widzenia. Według ogromnej rzeszy ludzi NALEŻY głosować na BK/JK, gdyż mają "dużo punktów w telewizji". Jeśli więc cieszą się takim sporym poparciem, to znaczy, że muszą być odpowiednimi ludźmi. Są to oczywiście opinie ludzi prostych, często o niskim wykształceniu, stąd ten zadziwiający tok myślenia. Jednak pamiętać powinniśmy, że Polacy w dużej części to właśnie tacy nieskomplikowani ludzie.

Oddaję głos na JKM! Mam gdzieś tych Komorowskich czy Kaczyńskich. Ciągle tylko o nich głośno, jeden drugiego podaje do sądu bo coś tam i robią ogólne zamieszanie wokół siebie. Jestem za Panem Januszem i widzę większość tutaj także co mnie bardzo cieszy. Liczę że wygra!

Uwierz mi, chciałbym żyć w kraju, gdzie ludzie pokroju JKM byliby dopuszczani do władzy... Potem reflektuję się i dochodzę do wniosku, że żyję w Polsce z Kaczyńskim i Komorowskim.
  • 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

JKM i nie mam nic więcej do dodania. Jego poglądy są moimi, w absolutnej większości. Mój brat też głosuje na JKM. I wielu ludzi, których znam. Pokerzyści z JKM! ;)
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Andrzej Marian Olechowski- salonowiec związany z postkomunistycznymi liberałami (salon Kwaśniewskiego), kandyduje chyba dla przyjemności, bo i po co ?

Nie tak prędko. Nie wiem jak Ty ale dla mnie Olechowskki to człowiek sporego formatu - Komorowski mu do pięt nie dorasta hehe, salonowiec jak się patrzy, ponadto członek grupy bilderberg i komisji trójstronnej http://pl.wikipedia....ja_TrĂłjstronna i przedstawiciel czegoś co nazywacie NWO (nowy porządek świata). jednym słowem facet bardzo niebezpieczny dla tego kraju, na domiar tego znajomek Czempińskiego czyli samej góry najbardziej zdeprawowanych służb IIIrp ;)
Nie mniej jednak to tacy jak on prowadzą na postronku cały ten motłoch, gdyby była możliwość oddania dwóch głosów, jeden z nich poszedłby na Olechowskiego.

Użytkownik michał p edytował ten post 18.06.2010 - 20:39

• 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Eeee.... a skąd informacja, że Olechowski to przedstawiciel tzw. NWO? :D
  • 0

Serail.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zapewne stąd, że jest członkiem komisji trójstronnej. A że jesteśmy na forum sympatyków teorii konspiracyjnych, to o takie wnioski bardzo łatwo. ;)
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

hehe Kliknij w link, sprawdź sobie przeszłość andrzeja, gdzie piastował stanowiska, kto to gromosław Czempiński i jakie miał powiązania z tą elitą andrzej, to naprawdę szycha :)
  • 0

#521 Gość_Dolg

Gość_Dolg.
  • Tematów: 0

Napisano

Moim zdaniem najgorszym kandydatem jest Bronisław Komorowski.Gdyby on wygrał wtedy w polsce mielibyśmy prawie dyktaturę. Jedna partia rządziła by krajem. Tak być nie powinno.
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak rządził Kaczyński z Milerem to było OK. Jak rządziły oba Kaczyńskie to też było - dobrze i sprawiedliwie. Gdy jest szansa że PO weżnie całą odpowiedzialność za państwo w swoje ręce to nagle powstają krzyki PiSki że dyktatura. Na tym forum dobrze by było aby uczestnicy wykazywali się większym obiektywizmem.
  • 1

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak rządził Kaczyński z Milerem to było OK. Jak rządziły oba Kaczyńskie to też było - dobrze i sprawiedliwie. Gdy jest szansa że PO weżnie całą odpowiedzialność za państwo w swoje ręce to nagle powstają krzyki PiSki że dyktatura. Na tym forum dobrze by było aby uczestnicy wykazywali się większym obiektywizmem.

W Polsce odkąd "wygraliśmy" II Wojnę Światową, nie było dobrze, tym bardziej nie było sprawiedliwie...
Schemat rządzenia ustalony przy wódeczce w Magdalence jest kontynuowany i nic nie wskazuje na to, że zostanie w najbliższym czasie przerwany, może po wprowadzeniu ojro jak wszystko pierdyknie i ludzie wyjdą na ulicę...
  • 1

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dzięki za minusa ^^, widzę że aby otrzymywać plusy trzeba mieć określone preferencje polityczne. Chwała bogu że nie określoną preferencje seksualną.
  • 0

Serail.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wypowiedź nawołująca do obiektywizmu politycznego i już zminusowana? ;) No proszę, proszę.

Jak rządził Kaczyński z Milerem

Kwaśniewski?
No cóż, od razu dyktatura. W wielu krajach jest tak, że prezydent pochodzi z ugrupowania obecnie dominującego w parlamencie i nie zmienia to poziomu zniewolenia społecznego. ;) O ile możemy w dzisiejszych czasach mówić o wolności. ;]
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych