Moja ocena kandydatów w kolejności :
Marek Jurek- nic mi na jego temat nie wiadomo... ;/
Jarosław Aleksander Kaczyński- jak dla mnie ma trochę za bardzo socjalistyczne poglądy na gospodarkę i wiarę w możliwość odgrywania regionalnego mocarstwa przez Polskę, no i zbytnio się "pcha"
Bronisław Maria Komorowski- poparcie w sondażach ma tylko dlatego bo lansuje go PO, ignorant i gościu o niejasnej przeszłości, myślę że jakby został prezydentem to jego gafy by zniechęciły wielu ludzi do PO
Janusz Ryszard Korwin-Mikke- ideowiec, zbyt skrajne poglądy liberalne, zabawna postać, można posłuchać no i nieco prawdy jest w tym człowieku.
Andrzej Zbigniew Lepper -
Kornel Andrzej Morawiecki- zasłużony działacz Solidarności, mądry gościu- wykładał fizykę kwantową ale teraz jakiś taki..
![x]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/evil5.gif)
(wiek robi swoje), nie wiem po co startuje.
Grzegorz Bernard Napieralski- młody, klasyczny wytwór nowoczesnego marketingu politycznego ale przynajmniej niezwiązany życiorysem z PZPR , może poprowadzić SLD w kierunku czysto socjalistycznym a nie salonowym (taki twór wywodzący się z postkomunistycznej nomenklatury która władzę polityczną zamieniła na gospodarczo- medialną)
Andrzej Marian Olechowski- salonowiec związany z postkomunistycznymi liberałami (salon Kwaśniewskiego), kandyduje chyba dla przyjemności, bo i po co ?
Waldemar Pawlak- reprezentuje partię branżową (przeżytek), ale ogólnie nie znam gościa...
Bogusław Zbigniew Ziętek- Nie mam pojęcie kto to taki...
Czyli "nic z tych rzeczy" . . . może za kilka lat będzie tak, w końcu, że za swoim kandydatem będę stała murem.
Użytkownik Alexi Arduscoini edytował ten post 17.06.2010 - 23:08