Skocz do zawartości

Zdjęcie

Naukowcy: Nie szukajcie kosmitów. Są naszymi wrogami.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

butibu.
  • Tematów: 20
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

@UP
Ja wcale nie mam dobrego zdania o ONZ. Tylko, kto inny ma prawo nas reprezentować? Jakaś inna międzynarodowa organizacja? Jakieś trzecie wcielenie Ligi Narodów?
Jeżeli będą naprawdę wielkie zamieszki ( i jakieś duże zamachy terrorystyczne ), to kilku ważnych masonów stwierdzi, że te ludziki na ulicach są za głupie, i trzeba z kosmitami gadać po kryjomu. W ten sposób, my śmiertelnicy, nie zobaczymy nawet uściśnięcia macki w telewizji. Właśnie na tym rozumowaniu opiera się wiele teorii spiskowych. Dlatego, teorie te nie są nieprawdopodobne. Przynajmniej tak mi się wydaje :roll:
Więc sami prowokujemy spiski.
  • 1

Valgorth.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ha! Na tym sfora.pl pisze, że obcy będą się z nami porozumiewali poprzez kręgi zbożowe, zabawne a mnie się wydawało ze te kręgi powstają już od tysiąca lat do daty dzisiejszej tylko jakoś ludzie nie potrafią ich odczytać!! :| Myślę , że te kręgi jeśli są na użytek to tylko dla samych obcych.. A co do tytułu tematu to fakt, wzbudza nieliche zainteresowanie, szkoda z nijak ma się do treści, bo już myślałem, że są jakieś nowe fakty. Pozdro!
  • 0

taktu.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie należy szukać kontaktu z istotami pozaziemskimi, bo mogą się okazać bardziej podobni do "Obcego" niż "E.T.". Brytyjski fizyk Steven Hawking wierzy w istnienie inteligentnych form życia poza Ziemią, ale nie w dobre intencje kosmitów. - Spotkanie z Krzysztofem Kolumbem nie wyszło na dobre rdzennym Amerykanom - przypomina.

Źródło
  • 0

Kaziu.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Europejski prezydent przyznał się do kontaków z UFO.

Prezydent autonomicznej republiki w Federacji Rosyjskiej - Kałmucji, Kirsan Iljumżinow, wyznał w rosyjskiej telewizji, że kilka lat
temu spotkał się... z kosmitami - informuje "The Daily Telegraph".

Do spotkania miało dojść w 1997 roku, na balkonie jego apartamentu w Moskwie.

Drzwi balkonu otworzyły się i usłyszałem, że ktoś mnie woła - opowiadał Iljumżinow.

Jak wyglądali kosmici? Byli w półprzezroczystych rurach. Mieli na sobie żółte kombinezony i przypomiali ludzi. Powiedzieli Iljumżinowowi, że "zbierają próbki" na naszej planecie.

Nie uwierzyłbym w to spotkanie, gdyby nie to, że miałem
trzech świadków - kierowcę, ministra i asystenta - wyznał w telewizji prezydent Kałmucji.

Oświadczenie prezydenta rosyjska telewizja wyemitowała w czasie największej oglądalności. Wzbudziło ono niemałą konsternację.

Jeden z rosyjskich parlamentarzystów już domaga się śledztwa. Chce wyjaśnienia, o czym prezydent Kałmucji rozmawiał z obcymi. Czy aby nie zdradził im jakichś tajemnic?

Iljumżinowa jest szefem Międzynarodowej
Federacji Szachowej. Właśnie ubiega się o ponowny wybór na to stanowisko...

źródło:www.sfora.pl/

warto jeszcze spojrzeć:

Klik

Skąd oni do choler.. wiedzą, że będą stanowić do nas zagrożenie? Najpierw bym się zastanowił nad ludźmi...
  • 0

Serail.
  • Tematów: 52
  • Artykułów: 26
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dzisiaj wieczorem chciałem właśnie opublikować tłumaczenie na ten temat, jednak widzę, że ktoś zdążył odświeżyć wątek przede mną. ;) Artykuł na tvn24.pl jest ubogi, nawet bardzo. Jeśli zaś chodzi o samą wartość merytoryczną w nim zawartą, to zgadzam się z Hawkingiem w 100 procentach. Nic więcej dodawać chyba nie trzeba.
  • 0

taktu.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ano ubogi ale warto o nim wspomnieć ze względu na autorytet Hawkinga.

Historia Rosyjskiego prezydenta przypomina mi Leppera i Talibów :x
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych