Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dziwne zwierze w lesie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

martius.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Poszukaj tam śladów, i porób zdjęcia i daj w tym temacie, pooglądamy sobie teren i te ślady, jeżeli będą
  • 0

wksslask44.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to napisałem że większość.. już jestem w domu, tam mam domek letniskowy tylko na wakacje, dlatego dopiero teraz o tym pisze bo tam nie mam dostępu do internetu.. może faktycznie to był dzik skoro tak sądzicie, faktycznie było ciemno i byłem mocno wystraszony. Ehh Romczyn ciekawe jaki ty byś był kozak gdyby Ci sie takie coś przydarzyło, w ogóle po co sie tu odzywasz, jak mi nie wierzysz i jak Cie to nie interesuje to nic nie pisz a nie dogadujesz, tak masz racje wykopywałem ŚWIERKI, dzięki za pomoc wszystkim pozdro.
  • 0

pawlitto.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Mojemu kumplowi całkiem nie dawno przydarzyła się podobna sytuacja co Tobie wksslask44. Było to jakiś miesiądz temu, postanowiliśmy zrobić sobie z kumplami grila na działkach(taka mała bibka). Umówiliśmy się wszyscy na 20h ale jeden z kumpli stwierdził, że nie może przyjść o tej godzinie i dojdzie do nas troszkę później.
Faktycznie przyszedł ok godz. 24 blady jak by ducha zobaczył po czym stwierdził, że tą drogą już nie wraca. Kiedy zaczęliśmy się dopytywać dlaczego tak mówi powiedział, iż szedł do nas na skróty dróżką która jest dosyć kręta, porośnięta i nie oświetlona a żeby się dostać na działki trzeba nią iść jakieś 700m. Miej więcej w połowie tej drogi na poboczu rosną bardzo bujne i wysokie krzaczory, które nagle się kończą i zaczyna się zakręt(z resztą czasem jeżdże tamtędy rowerem). Stwierdza on, że kiedy szedł tamtędy i minął krzaki, coś dużego zerwało się z miejsca i jakby "pogalopowało" w przeciwnym do niego kierunku. Zaznaczył on tutaj, że wyraźnie słyszał stukot niby kopyt i głośne sapanie jakby zźajanego psa.
Wtedy go wyśmialiśmy, ze się przestraszył byle czego, ale teraz sam już nie wiem...

O i proszę http://www.paranorma...showtopic=21175 a może w obu przypadkach był/a to Chupacabra.
Szczególnie zaintrygowały mnie te oto filmiki:

Morze to było to, stukot kopyt by się zgadzał :roll: Dziwi mnie tylko, że wystraszyło się mojego kumpla :D Może było najedzone :D
  • 0

rgppanc.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Pawlitto, chubacabra jest bez wątpienia o wiele bardziej prawdopodobna niż dzik.. Zwłaszcza, że autor tematu sam już przyznał, że zapewne to zwierze jest rozwiązaniem.

Tak to już jest, wkoło same mieszczuchy, co nigdy nie widziały na żywo dzikiego zwierzęcia... :P
  • 0

Atomowy_Yeti_Niszczyciel.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja ostatnio zagłębiłem się z 4 km wgłąb lasu i mi się przypomniała historia o dogman'ie :)

O żeby mi się nie przypomniało jak na grzybkach gdzeiś zawędruje kiedyś ^^

Do założyciela tematu, na przyszłość nie warto zakładać takich tematów bez zdjęć/filmików/itp. Bo nawet jeżeli to prawdaa (no w to że to zwykłe zwierze to wierzę) to i tak nie mamy o czym gadać, nie ma ,,poszlak" :P

Do zamknięcia :P
  • 0

wksslask44.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ok, jestem nowy na forum znaczy trochę już mam konto ale sie nie udzielałem raczej czytałem sobie różne tematy, aż do czasu kiedy mi sie to przydarzyło, dzięki wszystkim za zainteresowanie sie tym tematem, do zamknięcia
  • 0

Rex Iudaeorum.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

szkoda,ze nie poszedles tam w dzien zobaczyc czy nie ma jakichs sladow :(
teraz by sie nie brachtali z ciebie ;)
  • 0

+......

Wędrowiec

• Tematów: 125