Skocz do zawartości

Zdjęcie

A teraz moja historia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
36 odpowiedzi w tym temacie

Ben3k.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no, Laquade, z reguły nie jestem sceptykiem, ale teraz to już dowaliłeś do pieca.
Zabrzmiało jak zgłoszenie widzenia ufo w latach siedemdziesiątych przez policjanta z Roswell, "mam powody do podejrzeń, że mogą nam zrobić krzywdę".
Otóż, nie mogę. Czarne, czyli nieszczęśliwe niebyty, łażą, patrzą, straszą, i nic nie robią.
  • 0

Laquade.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no, Laquade, z reguły nie jestem sceptykiem, ale teraz to już dowaliłeś do pieca.
Zabrzmiało jak zgłoszenie widzenia ufo w latach siedemdziesiątych przez policjanta z Roswell, "mam powody do podejrzeń, że mogą nam zrobić krzywdę".
Otóż, nie mogę. Czarne, czyli nieszczęśliwe niebyty, łażą, patrzą, straszą, i nic nie robią.

Jestem dziewczyną, ale teraz to nie ma zbyt wielkiego znaczenia.
Możliwe, że tak jest, jednak ja wraz z kilkoma innymi osobami mam nieco inne przeżycia z tymi 'Nieszczęśliwymi Niebytami'. Rozumiem, że nie wszyscy wierzą, pewnie gdyby kiedyś ktoś mi o tym powiedział, przytaknęłabym i odeszła. I wcale nie miałam na myśli czegoś takiego, przepraszam jeśli tak brzmi to co napisałam.
  • 0

#33 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

Jak ja dawno nie czytałem tak dobrze napisanego posta

Ja także, nic to nie zmienia, aczkolwiek...
  • 0

Kropa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no. Tyle czasu minęło,a tu nic. A może jak autor tematu poszedł zrobić fotki to ta postać go w krzaki wciągnęła...? Żart oczywiście. Również jestem zdania, że to jakiś spacerowicz był. Ale szkoda, że temat wygasł.
  • 0

Garry.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mi się wydaję, że autorowi po prostu się znudziło to forum. Ja też czasami mam, że namiętnie śledze jakiś serwis a potem po prostu przestaje, bo stwierdzam, że mnie nie interesuje.

Co do autora, to dziwne, że nie zrobił zdjęć (nie wrzucił) skoro tak szczegółowo opisał lokację, nie wydaje mi się aby zmyślał, jednak jak widzimy lipa. Ciekawe czy da się ustalić IP z którego pisał? xD
  • 0

Kropa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skoro coś zaczął to mógł skończyć. Nie, że mu się odwidziało.
  • 0

Redd.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

albo po prostu ktoś Was obserwował. widział,że tam chodzicie i chciał Was nastraszyć. taka opcja jest również możliwa :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych