Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

USA czeka zagłada atomowa przed Bożym Narodzeniem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

Ban.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Kolejna strona dla niedorobionych dzieci neo. Wszedłem na nią i pierwszą moją myślą było: "Onet, Interia...", blisko byłem: "Copyright ? 1995-2008 Wirtualna Polska". Zresztą design tej strony, to co na niej piszą i ten "wampir na śląsku" mówią same za siebie.
  • 0

mortyr.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

czy moze ktos wie czy on ma na pokladzie atomowki

http://wiadomosci.on...11,12,item.html

Tu masz pełen opis tej jednostki:

http://www.militariu...art.php?aid=243
  • 0

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No najwyższa pora z tymi statkami. Rosja nie może darować USA posiadania HAARP i technologi "UFO" i planów New World Order. Wszystko pięknie pasuje. Jaki może być lepszy moment ataku niż nowy rok 23:59:59 ? Jaki może być lepszy moment uruchomienia programu 'Blue Beam' niż po wojnie atomowej ("EMPowej")?
  • 0

sharwood123.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja gdzieś czytałem, że Polska po 2012 roku ma być mocarstwem.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Rosja nie może darować USA posiadania HAARP

Tekst dosłownie zwalający z nóg.....zerknij szanowny przyjacielu na badania które prowadzi Instytut Badawczy Radio-Fizyczny (Niżny Nowogród, Rosja) "SURA". Jakoś mi się nie zgadzają daty kto pierwszy rozpoczął prace w tym temacie.
Podobne projekty prowadzą:
Szwecja
Portoryko
Norwegia i pewnie wiele innych
  • 0

Kruk....
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Strona, z której pochodzi ta informacja jest bardzo godna zaufania. Najbardziej podobał mi się artykuł o tym, że święty mikołaj używa nanotechnologii.
  • 0

PeGazuS.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najbardziej podobał mi się artykuł o tym, że święty mikołaj używa nanotechnologii.

:mrgreen:

Nie wydaje mi się to zbyt prawdopodobne.
Rosja nie uda się na z góry pewną porażkę z wielkiej i potężnej jankeskiej dłoni :) .
  • 0

22z.
  • Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

czy moze ktos wie czy on ma na pokladzie atomowki

http://wiadomosci.on...11,12,item.html

Tu masz pełen opis tej jednostki:

http://www.militariu...art.php?aid=243

No to cos sie zaczyna. No ale zaczekajmy jeszcze te 6 dni, a sie okaze :D
  • 0

Seroslav.
  • Tematów: 17
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ta przepowiednia ma co najmniej jeden atut - nie trzeba długo czekać by ją zweryfikować :)

O tym gościu nic nie słyszałem i sądzę, że to sfabrykowana plotka, ta przepowiednia. Guzik atomowy naciska się w ostatecznej ostateczności, a nie, bo wybrał ktoś czarnego prezydenta. Nikt przy zdrowych zmysłach nie dopuściłby do tego by osoby niepoczytalne miały taki guzik w zasięgu ręki, poza tym, że istnieje wiele zabezpieczeń przed przypadkowym uruchomieniem.
  • 0

#40 Gość_Bayakus

Gość_Bayakus.
  • Tematów: 0

Napisano

Doskonale Cię rozumiem...pewnie za karę że nie uczestniczą w ludobójstwie w Iraku i Afganistanie. Nasze media wykonały doskonałą robotę. sad3.gif

Chodzi mi o to że nie lubię mentalności tego kraju a w dodatku kojarzy mi się on tylko z KOMUNIZMEM.
  • 0

22z.
Reputacja

Napisano

Chodzi mi o to że nie lubię mentalności tego kraju a w dodatku kojarzy mi się on tylko z KOMUNIZMEM.

Jakiej mentalnosci? Ta co byla pol wieku temu czy ta aktualna? Nie wszyscy przeciez naleza do jednej grupy "KOMUNISTOW". To tak jakby na podstawie kilku zlych polakow oceniac caly narod i ich zle poglady.
  • 0

Heweliusz.
  • Tematów: 14
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Jedno jest pewne zagrożenie jest możliwe. Można porównać taką sytuację, złodzieja nie upilnujesz.
  • 0

#43 Gość_Bayakus

Gość_Bayakus.
  • Tematów: 0

Napisano

Jakiej mentalnosci? Ta co byla pol wieku temu czy ta aktualna? Nie wszyscy przeciez naleza do jednej grupy "KOMUNISTOW". To tak jakby na podstawie kilku zlych polakow oceniac caly narod i ich zle poglady.

Obecnej mentalności,przeszłej czy to takie trudne.A wiesz jak ustrój tam panuje chyba Komunistyczny.
  • 0

22z.
Reputacja

Napisano

Obecnej mentalności,przeszłej czy to takie trudne.A wiesz jak ustrój tam panuje chyba Komunistyczny.

A moje pytanie: Czy znasz chociaz jednego czlowieka mieszkajacego w Rosji, oprocz tych ktorych mozna spotkac np. w Polsce?
  • 0

herbee.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cytat ze znalezionej dziś wiadomości, coś dużo takich dziwnych ruchów ostatnio:

>>Rząd Izraela jest poważnie zaniepokojony doniesieniami o rosyjskich dostawach rakietowego systemu obrony powietrznej S-300 dla Iranu. Informację o rozpoczęciu dostaw podała rosyjska agencja informacyjna w czasie wizyty w Moskwie wysokiego urzędnika, Amosa Gilada, który w okresie przedwyborczym kreuje politykę bezpieczeństwa Izraela. Dostaw broni do Iranu z Rosji, nie będzie, ponieważ Izrael przekonuje Moskwę, co do korzyści bliskiej współpracy między państwami – ocenia "Niezawisimaja Gazieta".<<

Cały news na wiadomosci.onet.pl
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych