Skocz do zawartości

Zdjęcie

USA czeka zagłada atomowa przed Bożym Narodzeniem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

MoRdaS.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia, Stany Zjednoczone czekają poważne problemy. Zacznie się od zamieszek, spowodowanych wyborem czarnoskórego prezydenta. Brak stabilizacji w państwie zostanie wykorzystany przez grupę "twardogłowych" komunistów w otoczeniu Putina, którzy rozpoczną... wojnę atomową.

Tak rozpoczyna się przepowiednia Lelanda Freeborna z Utah, znanego przywódcy grupy religijnej, nazywanego "prorokiem z Parowan". Dotychczasowe przepowiednie byłego mormona były zaskakująco trafne. Udało mu się między innymi przewidzieć uniewinnienie O.J. Simpsona i większą liczbę głosów w wyborach prezydenckich w 2000 roku dla Ala Gore'a (przypomnijmy, że pomimo to Al Gore przegrał).

Jak podaje Los Angeles Times, początkiem kariery proroka była katastrofa lotnicza, którą wizjoner przeżył. Zapadł jednak w śpiączkę, która trwała trzy tygodnie i stała się momentem kluczowym w jego życiu. To właśnie wówczas udało mu się "przejść na drugą stronę" i zobaczyć przyszłość.

Przepowiedni dotyczących końca świata i globalnej katastrofy jest bez wątpienia mnóstwo. Dlatego nie przejmujcie się zbyt mocno jeszcze tą jedną. Najlepiej zaś, poczekajcie do świąt i jeśli w dzień Bożego Narodzenia obudzicie się cali i zdrowi, to będzie można uznać Freeborna za kolejnego mitomana. Tym zaś, którzy wszelkie przepowiednie traktują na serio życzymy udanych przygotowań do roku 2012. Wówczas już nie tylko Stany Zjednoczone, ale cały świat dopadnie Apokalipsa i Armagedon w jednym.

Info: www.niewiarygodne.pl

Ps. szukałem tematu ale nie mogłem znaleźć jeśli takowy istnieje proszę moderatorów o usunięcie Dziękuje :)
  • 0

#2 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.
  • Tematów: 0

Napisano

ide z każdym o zakład ( powiedzmy 1.000 zł). że żadnej atomowej
zagłady w USA do Bożego narodzenia nie będzie.
Wygrane pieniądze przeznacze na schronisko dla zwierząt oraz napoje alkoholowe.

www.niewiarygodne.pl

jakas nowa strona :D , coraz wiecej chłamu powstaje w sieci :D
  • 0

sharwood123.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hmm. nie dziwi mnie to. Chociaż wiele było już przepowiedni, że tego i tego roku będzie KŚ to sądzę, że rok 2012 powinniśmy przyjąć przygotowani. Bo nie wiadomo czy w końcu któraś się nie spełni.
  • 0

Adventus.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

eeee, do Bożego Narodzenia 8 dni, jakby miało się coś dziać, już dawno byśmy wiedzieli.

stawiam dyszkę, że nawet zamieszek nie będzie :rotfl:

jakas nowa strona :D , coraz wiecej chłamu powstaje w sieci :D

hola hola, to prawie to samo co nasze paranormalne.pl !
  • 0

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mam nadzieję, że ta przepowiednia się sprawdzi. W końcu po coś USA, Rosja, Watykan i inni wybudowali te schrony na wojnę nuklearną.
  • 0

stb.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dobrze aby była wojna po to aby wykorzystać w końcu atomowe schrony?

W takim razie dobrze abyś wpadł pod samochód, w końcu przeszczepy organów trzeba robić, a jest tylu potrzebujących :) .
  • 0

NO_NAME.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

frosti? dlaczego masz nadzieję że nastanie wojna atomowa której skutkiem będzie śmierć milionów, jeśli nie miliardów ludzi, skażenie środowiska i cierpienia ludzi którzy przeżyli z powodu chorób i straty rodziny? ja rozumiem że nastolatki nie mają zajęcia więc chcą aby ciekawsze czasy nastały, ale myślenie nie boli. pogadaj z dziadkiem co przeżył wojnę, zastanów się i przeczytaj jeszcze raz swojego posta. ja mam nadzieję że ta przepowiednia się NIE spełni. wojna atomowa, w obecnej sytuacji byłaby gwoździem do trumny naszej cywilizacji i człowieczeństwa.
  • 0

Śledziu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przepowiednia przepowiednia ale jeśli ten "szaman" z Utah jest w miarę wiarygodny to może i coś tam na rzeczy jest,zresztą jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić,konflikt na Bliskim Wschodzie owszem ale to...tak jak zwykle pozostaje nam czekać na jakieś oznaki.
  • 0

Tao.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z doświadczenia wiem, że nie należy wierzyć w każdą przepowiednie, jaka pojawi się na forum. Jednak poczekajmy do świąt. Ostatnio wszystko mnie zaskakuje.

Jeśli będziemy wszyscy w to mocno wierzyć, to na pewno to się stanie. Dla tego boje się 2012 roku (w co wierzy 1/6 ludzkości, czyli dość dużo). Sprawa jest bardziej skomplikowana, niż nam się zdaje, jednak wszystko sprowadza się do wiary w to.

Dobrze, że kupiłem sobie ostatnio nową łopatę. Jutro idę kopać schron :-)
  • 0

Adventus.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mam nadzieję, że ta przepowiednia się sprawdzi. W końcu po coś USA, Rosja, Watykan i inni wybudowali te schrony na wojnę nuklearną.

tak, zginie setki milionów ludzi, chaos ogarnie cały świat, upadnie cała gospodarka. W końcu to Ameryka.

A ty się z tego cieszysz???
  • 0

Vaherem.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

twardogłowi komuniści w otoczeni Putina muszą mieć faktycznie twarde głow, skoro nie przewidzielni kontruderzenia USA :) Chyba, że w świętej wojnie przeciw zgniłym imperialistom idą na całość - czyt. samobójcze ataki atomowe ;)

Kolejna wyssana z palca przepowiednia. Też się moge założyć. Rozstrzygniecie całkiem niedługo.
  • 0

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kolejna wyssana z palca przepowiednia. Też się moge założyć. Rozstrzygniecie całkiem niedługo.

Pomijając fakt że właśnie Putin pozbył się z Rosji komunistów to dlaczego miałby atakować USA ? Polityka światowa jest nieco inna od prezentowanej przez naszego prezydenta który w Gruzji obiecał pomoc militarną. :o Najgorsze jest to że wśród dzieci neo takie obietnice chwytają. USA i Rosja nie jest w stanie wywołać totalnej wojny na wyczerpanie.
  • 0

NIKROY.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Grunt żeby była w domu choinka i prezenty ;)
  • 0

GAB.
  • Tematów: 2
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Te przepowiednie są coraz to głupsze ^^
  • 0

Lerlitz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kurde musze sie spieszyc z moim schronem przeciwatomowym :D oby nie bylo sniegu.

Żadnej wojny atomowej nie bd, generałowie i przywódcy państw to nie idioci i wiedza co moze sie stac po odpaleniu choc by jedenj rakiety z glowica w przeciwnika. A poza tym broń atomowa to zabytek zimnej wojny, straszak polityczny, wojskowi maja juz calkiem inne zabawki :)

Kolejny wizjoner ktory gów*o za przeproszeniem przewidzial (i znowu amerykanin...), zrobi biznes jak ta babka ktora mowila ze obcy przyleca, ludzie zaplaca a on sie zwinie. Mambo dżambo.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych