Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zupa z człowieka?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
90 odpowiedzi w tym temacie

London.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale jak można przełknąć dzieciaka lub pse, to mi zakrawa na kannibalizm.

No nie wiem czy zjedzenie pse zakrawa o kanibalizm. Zależy czym jest pse? =o

Alyna.
  • Tematów: 14
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wywalenie go do kosza jest leprze niż zjedzenie...

Powiem szczerze. Ale ty jesteś głupia. IQ na poziomie ameby, aczkolwiek nie wiem czy nie obrażam ameby. Nikt nikogo to kosza nie wyrzuca.

Może to zabrzmi brutalnie, ale embriony się utylizuje. Z tego co wiem, jeżeli dziecko umrze poprzez poronienie, to rodzice mogą poprosić o zwłoki i normalnie pochować.

Ale wg. Ciebie szert, pewnie lepiej jest zjeść niż zutylizować. Przynajmniej się nie zmarnuje co nie?

Szert.
  • Tematów: 23
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wątpie, żeby ameba wchodziła do tego tematu ;)

Rukius.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To po co grzebać zwłoki, 70 kilo mięsa bez kości zakopywać?

To by rozwiązało problem głodu na świecie

Szert.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to był dobry pomysł, nie twój, ale wybuchła epidemia...

Ban.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie widzisz, że nie jest? Ja jestem stanowczo temu przeciw, to jest okropne i nie powinno to w ogóle podlegać dyskusji, ale gdy słyszę szert..... wyobraźnia mnie ponosi. Tak sobie wyobrażam jak ją kroją na kawałki i wcinają z uśmiechem na twarzy. Hehe.

No ale skoro miałbyć zamknięty, to przydałoby się go zamknąć.

Confident.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy jak twój dziadek umiera, czy wujek, ojciec, to wyrzucasz go do kosza? Czy ty jesteś tak płytka emocjocnalnie? Przydałby ci się jakiś rezszerzony kurs do życia w społeczeństwie, bo aż strach pomyśleć co może z ciebie wyrosnąć za 5 lat jak pójdziesz do gimanzjum.

Też jestem za zamknięciem.

Szert.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy jak twój dziadek umiera, czy wujek, ojciec, to wyrzucasz go do kosza? Czy ty jesteś tak płytka emocjocnalnie? Przydałby ci się jakiś rezszerzony kurs do życia w społeczeństwie, bo aż strach pomyśleć co może z ciebie wyrosnąć za 5 lat jak pójdziesz do gimanzjum.

Też jestem za zamknięciem.

?? jakim zamknięciem? Pozatym ja jestem w gimnazjum xD

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://www.rotten.co...ns-best-friend/

Zanim zjem mięso, to albo najpierw zwymiotuje na talerz, zemdleje, albo obrzydzi mnie i przerzucę się na soje.
Teoretycznie człowiek jest kanibalem. Człowiek to zwierze tylko że bardziej rozwinięte (najczęściej). Więc nie mówcie, że jakieś zwierze np. kot jest więcej wart niż człowiek. One nie zabijają się za pieniądze i karierę. Czasem walczą o jedzenie, ale po to by przeżyć.
Raz widziałam film, grupka ludzi robiła się samolotem na lodowcu, nie mieli już co jest, więc odkrajali kawałki zmarłych osób i je jedli. Dlaczego bo chcieli żyć, przeżyć mróz. Większość ludzi aby przeżyć robi dziwne rzeczy np. Zabija. To instynkt samozachowawczy. Domena człowieka znajdującego się w potrzasku to PRZEŻYĆ.
Sory odbiegłam od tematu. Przypomniał mi się cytat z filmu Seksmisja "Może grzebanie zmarłych to marnotrawstwo". Nie wiadomo czy za kilkadziesiąt lat sami nie staniemy się czyimś pokarmem.

London.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Teoretycznie człowiek jest kanibalem.

kanibal
1. «człowiek, który zjada ludzkie mięso»

kanibalizm
1. «zjadanie mięsa ludzkiego przez innych ludzi»
2. «pożeranie się osobników tego samego gatunku wskutek głodu, zagęszczenia populacji itp.»

Jednak ludzie nie są kanibalami (nie wszyscy).

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Co do tych zdjęć i faktu KANIBALIZMU

Fakt kanibalizmu...? Hmmm...
Czy przypadkiem zbytnio nie upraszczasz? Osoby nie uznające płodu ludzkiego za człowieka (a takich jest sporo, także na tym forum) mogłyby wcale tego tak nie nazwać. Może nazwaliby to "spożywaniem odpadów poaborcyjnych", czy jakoś podobnie...

Oczywiście, dla mnie jest najautentyczniejszy kanibalizm.

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

mariush -
- " Osoby nie uznające płodu ludzkiego za człowieka (a takich jest sporo, także na tym forum) tak by tego zjawiska raczej nie nazwały. Może nazwaliby to "spożywaniem odpadów poaborcyjnych", czy jakoś podobnie...
Osoby nie uznające płodu ludzkiego za człowieka (a takich jest sporo, także na tym forum) tak by tego zjawiska raczej nie nazwały. Może nazwaliby to "spożywaniem odpadów poaborcyjnych", czy jakoś podobnie... "

Może lepiej zapytaj się - a każda z osób twierdzący,że płód jest płodem tylko i wyłącznie, chętnie Ci odpowie, co na ten temat sadzi. Może tak będzie prościej, co o tym myślisz ?

Szert.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Skoro widzisz tylko jeden minus tego, że z człowieka jest robiona zupa, to ja nie mam do jasnej cholery już żadnych pytań.

Podaj więcej minusów. (Oczywiście darujmy sobie "bo Rydzyk...")

Ban.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Idąc twoim tokiem myślenia powinienem cię zabić i wszyscy oddawaliby mi za to cześć, bo mieliby nareszcie spokój. Ale czy na prawdę by tak było? Nie, dlatego, że dla wielu ludzi istnieje coś takiego jak moralność. A zabijanie czy jedzenie trupów jest niemoralne i nienormalne. Minusów ci nikt nie poda, bo z twojego punktu widzenia minusów nie ma. Skoro już i tak nie żyje to można to zjeść, po co jedzenie marnować? Same plusy.

No ale wyobraźmy sobie, że to zrobiło się popularne i wiele osób to je. A skoro jest podaż to i jest zapotrzebowanie. Jak już ktoś wcześniej wspomniał, mogłyby powstać na prawdę takie farmy płodów. Tylko, że to żaden minus, kolejny plus. Szert się przynajmniej naje do syta.

Słyszałaś kiedyś, żeby ktoś się powoływał na Rydzyka w takim przypadku? Więc to co powiedziałaś jest trochę śmieszne.

Tak w ogóle to jaką religię wyznajesz? (Jeśli wyznajesz) Masz rodziców? Jeśli masz, to jaką oni wyznają? Kogoś tak płytkiego jeszcze nie widziałem. Brak mi słów. Jedź se do Chin i jedz se z nimi te płody, a nam najlepiej daj już spokój.

Adventus.
  • Tematów: 10
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeszcze parę fotek od naszych braci z Chin:

http://poetry.rotten...gia/taboo1.html

http://poetry.rotten...gia/taboo2.html

http://poetry.rotten.com/shavedpussy/

http://www.rotten.co...ns-best-friend/

już po obejrzeniu pierwszych 2 fotek najchętniej najechał bym na ten kraj i zrównałbym z ziemią
to przeklęte miejsce. Już sama aborcja to normalne barbarzyństwo >/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych