Skocz do zawartości

Szanowni Państwo, przypominam o konieczności zachowania ciszy wyborczej do godz. 21:00 w niedzielę 18 maja.

Zdjęcie

Rozmowy w toku - dzisiaj!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja tego odcinka nie oglądałem, i oglądać nie zamierzam. Bojkotuję "Rozmowy w kroku", również odcinki "paranienormalne".

Stan takowy spowodowały machlojki, do jakich niejednokrotnie dochodziło przy realizacji programów. Przykładowo, krótko po obejrzeniu odcinka o inkubach i sukkubach, w którym występowała jako znawczyni pani egzorcycystka Wanda Prątnicka, dowiedziałem się, że występujące w tym odcinku paniusie doświadczające molestowania przez duchy okazały się być jej współpracownicami.

Inny przykład, może mniej paranormalny. Zakładam, że większość z was widziała odcinek ze "słitaśną Sylwusią"? Niedługo po emisji tego odcinka wyszło na jaw, że na dziewczynie wymuszono zrobienie z siebie klauna, tylko po to, żeby przyciągnęła uwagę Ewy Drzyzgi i całej publiczności. Żeby wyglądać jak plastik fantastik, Sylwusia nakupiła i napożyczała różnych różowych pierdół i na wizji udawała debilkę.
Wszystko dla większej gaży za występ. Teraz tego biedaczyna żałuje.

Właśnie przez takie machlojki nie oglądam tego typu programów.
  • 0

B@dB0y.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Inny przykład, może mniej paranormalny. Zakładam, że większość z was widziała odcinek ze "słitaśną Sylwusią"? Niedługo po emisji tego odcinka wyszło na jaw, że na dziewczynie wymuszono zrobienie z siebie klauna, tylko po to, żeby przyciągnęła uwagę Ewy Drzyzgi i całej publiczności. Żeby wyglądać jak plastik fantastik, Sylwusia nakupiła i napożyczała różnych różowych pierdół i na wizji udawała debilkę.
Wszystko dla większej gaży za występ. Teraz tego biedaczyna żałuje.

Z tym akurat mógłbym się nie zgodzić, ponieważ kiedyś miałem jej adres do profilu na portalu gdzie można dodawać swoje zdjęcia, chyba każdemu znanym ale że nie będę reklamował napisze www.fot*a.pl, obojętnie czy adres był prawdziwy czy nie, ale na zdjęciach była ona i z wyglądu itp jakoś nie różniła się od tej z "rozmów w toku"
  • 0

Pylbas.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ostatnio w rozmowach w toku o duchach itd jaja sobie robili...

P.S
Ogólnie rozmowy w toku są fajne, niestety zdarzają się odcinki żałosne.

P.S 2
Właśnie przeczytałem że ten temat jest o tym odcinku o którym wspomniałem
I do tego...
Większość osób miała coś z głową. Ta pierwsza panna co myślała że jest pijana i dziewczynka od anioła stróża - zapłacili im czy coś nie tak z nimi?
  • 0

Pixxel.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ee to była zwykła bujda. widać, że to wszystko takie nadmuchiwane było. najbardziej mnie rozbawiło jak ten chłopak latał z nożem xD
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych