Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odgłosy przyprawiające o ciarki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

Sporek.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich bo choć czytam forum od dawna to mój pierwszy post :D

Tak jak powiedział Eurycide nienawidze wprost drewnianych patyczków do lodów i lizania go językiem.....brrr. Nie zbyt przyjemne jest tez dotykanie sciany pomalowanej taką farbą która nie jest śliska tylko taka jak papier ścierny. A tak po za tym to dużo rzeczy mnie niestety denerwuje. Ale najbardziej to chyba głośne dzwięki i jak ktoś nie myje rąk, uwali wszsytko wokół siebie i ogólnie jest niechluj :P

ŻyRAffA.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a mnie co przyprawia o ciarki?
hmmm... ogólnie jakbym się dłużej zastanowił to bym tego trochę znalazł, ale najgorsze jak dla mnie jest odgłos rozdzielających się dwóch materiałów przyczepionych na rzep... brrr! jak tylko to słyszę, a nie daj Bóg jeszcze to zacznę dotykać to już w ogóle... nawet teraz myśląc o tym mam okropne ciarki... ^^ albo jak się paznokciem zahaczy o jakiś materiał [uczucie podobne do tej rzepy]...
okropne uczucie ;dd

Wojak.
  • Tematów: 21
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla mnie tak z dotykowych to pocieranie ręką o jakiś materiał na samą myśl mi się coś robi.

Brykus.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z dzwiekowych to nie mam czegos takiego ale z dotyku brrrrr wole nawet nie mowic juz mnie skreca.Jak na przyklad taki 'zadzior' sie zrobi na paznokciu.WIecie o co chodzi tak troche krzywo (nawe tego dobrze nie widac) obciety paznokiec i jak np. zachacze o spodnie albo o cos brrrrr to masakra mujsze go odrazu obciac idealnie! awrr opowaznie az mi ciarki przeszly;d

#50 Gość_Bayakus

Gość_Bayakus.

Napisano

Zdecydowanie dotyk gazety wyborczej.Powoduje destrukcje mojej psychiki.

Papcio Chmiel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

heh! :mrgreen:
Gdy byłem młodym żołnierzem i "dziadek" coś zrobił "kotowi"[np. lepa] mówiło sie:
"PRZESZłY MNIE DRESZCZE,
PROSZę O JESZCZE" :))

dla niewtajemniczonych, chodzi o zjawisko fali w wojsku.

Ban.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Hehe, lol. Ciekawych rzeczy się od was dowiedziałem. O kredzie, sztućcach, basach, patyczkach od lodów, ładunkach elektrycznych nie słyszałem. Nikt w moim otoczeniu tego nie ma. Do tego prawie nikt nie ma tego co ja. Czyli ja nie wytrzymuję wszystkich dziwnie piszczących dźwięków, takich jak mocne ocieranie ręką o drewno, styropian, ocieranie linijką o ławki, czy paznokciami o cokolowiek. To jest straszne.
Z dotykowych nic na mnie nie działa. No jedynie robaki na mnie strasznie działają, ale to chyba od wstrętu do nich. :)

Ale z was .... oryginały. To, że wam jakiś dźwięk przeszkadza to tylko stan umysłu, nad którym da się bez problemu zapanować.

Bzdura. Nie jeden raz się starałem. Po prostu te dźwięki wywołują bardzo dziwne reakcje. Niekontrolowane bóle głowy, trzęsienie się rąk itp. Jestem przekonany, że one mają jakieś dziwne częstotliwości czy coś i moje uszy tego nie lubią, ale nie znam się na tym. Ja to czuję. :)

Grzesiek85.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja nie znoszę, kiedy ktoś pociera dwa kawałki styropianu o siebie :| wtedy po prostu uciekam byle dalej z takiego miejsca bo wytrzymać nie mogę.. :/

a z wrażeń dotykowych to hmm.. z pewnością ciasnego golfu okrywającego szyje x|
..oraz zagryzania zębami swetra /wydawałoby się, że idiotyzm ale tak jest :mrgreen: /

Driv.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

obrzydza mnie dzwięk końcącego napoju pitego przez rurke.

taki jak na reklamie ery. laska podchodzi do 3 funfli i pyta 'co jest grane"

jeden właśnie coś pije i robi "siorb"

jakbym akurat jadł to chybabym oddał spowrotem >/

oraz mimowolne jakby skurczenie w sobie i dreszcz powoduje u mnie odgłos zgniatanego duzego robala. takie chryp x]

whitepatriot.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja nie znoszę tego

lizania drewnianego patyczka

w porcelanowych kubach zawsze dół jest nie pomalowany gdy tym dołem się o obrus pociera to jest taki
"zły" dzwięk

nie lubię też gdy się paznokciem przejedzie po gołej blasze
x] x]

Pomaranczka.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja jestem wręcz uczulona na chrapanie jest to coś czego nie wytrzymam i ogólnie jednostajnych dźwięków jak np. kapanie z kranu.
Z dotykowych hmmm gryzienie swetra, gryzienie papieru i uczucie suchych rąk jakbym sie na budowie bawiła.

kitket.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie zawsze przechodzą ciarki jak myśle że przecieram rękami z długimi paznokciami o stalowy piec :D

Ruk13.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

albo jak się paznokciem zahaczy o jakiś materiał [uczucie podobne do tej rzepy]...
okropne uczucie ;dd

o tak, okropne ; P

jeszcze mi się coś przypomniało: jak idę do fryzjera na obcięcie włosów i metalowe, zimne nożyczki dotką mojej szyi [ ale tylko po prawej stronie ] dostaje wściku >.< smyra mnie to, ale i boli .

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jak widelec przejedzie po talerzu. Albo po zębach.

Brivion.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

z dzwiekow to jak w ciemnosci cos burczy:D a to przez rury w domu ale nie moge sie przyzwyczaic. a z dotyku to nienazidze miec skaleczony palec i wtedy cos z cytryna robic.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych