Skocz do zawartości

Zdjęcie

Patric Geryl i rok 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Słońce wzejdzie na zachodzie.

To znaczy: obrót Ziemi dookoła własnej osi zmieni się na odwrót? WTF?!
  • 0

Original.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja uważam, że Ziemia nie jest zaprogramowana, żeby co ileś tam tysięcy lat sobie zmieniac kierunki obrotów. Z resztą nie ma nawet na to teorii, która dałaby jakiś przykład na innych ciałach stałych. A w dodatku to przebiegunowanie (nagłe - śmiac mi sie chce) to już w ogóle bujda, przebiegunowanie trwa sporo czasu, byc może 2012 to początek przebiegunowania. Albo Geryl w to wierzy naprawde (wtedy będę się smiał), albo ktoś go źle cytuje (to już inna sprawa). Co do Majów... kończyli ery jakimś kataklizmem... Ale dla nich kataklizmy to były banalne rzeczy (tu odsyłam do lektury chociażby na internecie). Więc nie będzie żadnego końca świata, ani wyginięcia ludzi, czy zwierząt. Prędzej Illuminati wytrują świadomie ludnośc do miliarda ludzi, niż Nibiru. Z resztą to i to, jest jedynie teorią... W co każdy wierzy to już jego rybka.
  • 0

Alkazam.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Google wyrzuca 300 tys. trafień na zapytanie "Koniec świata 2012" hehe osobiscie to sprawdzilem :) I Wyniki 1 - 10 spośród około 249,000 dla zapytania Koniec świata 2012. (Znaleziono w 0,25 sek
No prawie sie zgadza LOL :) A co to samej daty to mysle ze zacznie sie owiele szybciej niz w r 2012
Wypatujcie niburu w maju 2009 to bedzie niepodwazalnym znakiem....Ale wam zbladną dupsk. w tedy :D a ja w tedy napisze A NIE MOWIŁEM QRW.!! :)
  • 0

BadBoy.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

kilka przepowiedni wskazuje na to, że początkiem wojny ma być zamach na ważną osobę

potrzebny jeszcze pretekst na miarę 9.11.

Wg Johna Leara (Project Camelot) bedzie zamach na G.W.Busha przed koncem wyborow, wprowadzony zostanie stan wojenny, wladze przejmie Dick Cheney i prawdopodobnie wtedy rozpocznie sie jakas wieksza wojna tudziez inne pieklo.

Witam.. na to właśnie wygląda, że coś takiego będzie aby sprowokować wojnę, dużo wątkow jest o wojnie z Chinami, jak wiadomo mamy zaraz olimpiadę, Niemcy przed II wojną też zrobili olimipadę a w dodatku Bush się podobno tam wybiera... a co do teorii przebiegunowania to też coś w tym jest i wiadomo, że ziemia tak sobie się nie przestawia a tym impulsem może być przelot planety x i zamieszanie jakie wywoła w naszym układzie słoneczym. W wątkach o Nibiru jest plik pdf pokazujący orbitę tej planety. Pierwsze teleskopy już ją widzą i zaraz będzie panika, dlatego wybuchnie wojna, żeby "bydło" przywołać do porządku, oznakować, mieć pod kontrolą i pokazać kto tu rządzi..
Anomalie na ziemi i w kosmosie wraz ze zbliżaniem się tej planety będą narastać co już się dzieje, reakcje ze słońcem mogą spowodować burze elektromagnetyczne a punktem kulminacyjnym może być właśnie obrócenie ziemi. Takie jest moje zdanie w temacie. Polecam także jak kogoś interesuje teorię fali czasu Terrenca Mc Kenny, która też wpisuje się idealnie w teorię zmian na ziemi.
  • 0

KRYCHU.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nibru? Gdzie i jakie teleskopy ją widzą? Podaj linka do stronki na której są jej współrzędne niebieskie. Zmiana biegunów zachodzi w płaszczu ziemi, czyli w wnętrzu planety. Nie jest możliwe zatrzymanie planety i obrócenie jej
  • 0

AndiDVB.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

skoro jest to nie mozliwe jak wytlumaczyc stare przekazy ze kiedys slonce gdzie indziej wschodzilo i zachodzilo???

dla przykladu wezmy sobie maly silniczek i jak zminimy mu na wejsciu bieguny to bedzie sie krecil w druga strone takie sa prawa elektromagtetyzmu
  • 0

KRYCHU.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oś ziemi zmienia nachylenie, za kilka tyś lat zamiast gwiazdy polarnej biegun będzie wyznaczać Vega. Zmieni się w ten czas pozorne położenie wschodu i zachodu.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych