Napisano 27.05.2008 - 23:19
Napisano 28.05.2008 - 09:38
Smieszny jestes. Czy to forum jest o zjawisk paranormalnych, czy moze jest to kacik wzajmenej adoracji i pocieszania po utracie bliskich? Mam to gdzies, czy ktos mu zginal, nie zwalnia go to od myslenia, do tego zauwaz, ze bylo to w roku 2007, a teraz mamy chyba 2008. Po drugie, twoj post jest chyba najwiekszym offtopem tutaj (no moze nie liczac tego mojego, ktory jest do niego odpowiedzia). Jesli myslisz, ze pisanie postow w kazdym temacie, typu: ohh czules sie smutny i przydarzylo ci sie cos niezwyklego, nie martw sie, to normalne. To daleko nie zajdziesz.Ja szczerze powiem tak, od dłuższego czasu to całe forum schodzi na psy... niestety, ale taka jest prawda.
Chłopak chce z kimś pogadać, stracił kogoś bliskiego i to rozumiem, bo wiem jak to jest. Przyznam rację, że różne rzeczy dzieją się po smierci bliskieiej osoby, każdy kto stracił kogoś bliskiego, po prostu przyzna mi rację. Ja rozumiem, że ktoś w tym momencie powie, jak chłopak chce się wygadać to niech idzie do mamy albo kogoś bliskiego (bo to forum, a nie zwierzenia pt. porycz się w TV), ale ludzie dajcie spokój, trochę otuchy dla tego człowieka, on nie prosi o blaszkę na browar, tylko odrobinę zrozumienia.
Co do mojej wypowiedzi na temat (czyli taki offtop) dlaczego to forum schodzi na psy, a no dlatego, że większość wypowiedzi przez dosłownie większość osób to po prostu wypociny na jedno marne i bez sensu zdanie. Jeżeli któryś(aś) ma coś do powiedzenia, błagam przemyślcie to, a nie walicie sobie liczbę postów na koncie głupią i żałosną wypowiedzią.
Tak na koniec, szymon021990, wierzę ci, być może Tata chciał ci powiedzieć, że wszystko jest w porządku, że jest mu dobrze tam, że po prostu ZAWSZE będzie przy tobie... pozdrawiam
Napisano 28.05.2008 - 10:10
Napisano 28.05.2008 - 11:50
To raczej ty daleko nie zajedziesz ze swoim brakiem zrozumienia i nieczułością.Jesli myslisz, ze pisanie postow w kazdym temacie, typu: ohh czules sie smutny i przydarzylo ci sie cos niezwyklego, nie martw sie, to normalne. To daleko nie zajdziesz.
Napisano 28.05.2008 - 12:01
Masz absolutna racjeomgwtf, wybacz te słowa, może będą zbyt ostre, ale odniosłem wrażenie, że przeczytałem posta napisanego przez pozbawione uczuć wszelakich zwierzę (mające głęboko w pupie i banalizujące czyjś ból po stracie bliskiej osoby), a nie przez człowieka...
To raczej ty daleko nie zajedziesz ze swoim brakiem zrozumienia i nieczułością.Jesli myslisz, ze pisanie postow w kazdym temacie, typu: ohh czules sie smutny i przydarzylo ci sie cos niezwyklego, nie martw sie, to normalne. To daleko nie zajdziesz.
Napisano 28.05.2008 - 13:22
Napisano 28.05.2008 - 13:26
Napisano 28.05.2008 - 14:24
Napisano 28.05.2008 - 15:47
Napisano 28.05.2008 - 17:18
a od kiedy duchy wydzielaja zapachy ? ludzie, te zapachy moga byc skadkolwiek, od sasiada przez pochlaniacz, przez okno itd.
Napisano 28.05.2008 - 17:48
Napisano 28.05.2008 - 18:05
Ja za to jestem zdziwiony tym, ze kobieta pisze takie dyrdymaly i to z caps lockiem. Oczywiscie ja moge mu dac doskonala rade: uzyj odswiezacza powietrza, ja uzywam w sprayu i nie czuje zadnych niemilych zapachow, od razu znikaja paranienormalne zjawiska jak na przyklad zapach dymu papierosowego (sic!). Mysle, ze bardzo pomoglem, ba nawet bardziej jak Piechu ROFL! i udzielilem przydatnej porady.
PS
W piatek zmarla moja prababcia w wieku lat 94 i jakos nie zalozylem tematu, ze firanki mi sie w domu ruszaly gdy sie o tym dowiedzialem, bo zyjemy w czasach gdzie nauka wie jak powstaje wiatr. Moge tez zalozyc temat o dziwnych blyskach w moim mieszkaniu, oczywiscie natury paranormalnej, bo tak mozna okreslic zamykanie przez sasiada okna.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych