Korzystając z ciekawego tematu, chciałbym się dowiedzieć, co myślicie o tzw. seksualności Polaków? Z moim obserwacji wynika, że część z nas jest chyba świętsza od samego Boga. Nie rozumiem też całego tego wielkiego oburzenia Frytką i jej zachowaniem. Na dyskotekach normą są "młode" pary znające się od 10 minut i kończące swoją znajomość stosunkiem oralnym (i nie tylko) w toalecie na tejże dyskotece. Zachowanie takie dla wielu jest normalne, na miejscu, itp. itd.
Gdy Frytka, robiąc swoiste 'show'- udała stosunek seksualny z Kenem, cała Polska była wiele oburzona tym niemoralnym zachowaniem. Dlaczego w całej tej sytuacji obrywa jedynie kobieta, a nie facet? Czyli według Polaków, to kobieta ma się "szanować", facet zaś może szaleć i skakać z kwiatka na kwiatek?
Ostatnią kwestią, która chciałem na zakończenie poruszyć jest zachowanie Pana WC w stosunku do kobiety. Być może jestem już przeżytkiem i dinozaurem, ale nie wyobrażam sobie, jak (podobno) kulturalny i wykształcony mężczyzna może zwracać się tak nietaktownie do kobiety. I kimże jest sam Pan WC piorący własne brudy na łamach najgorszych brukowców i pseudo-gazetek (ot, choćby słynny Ekwador)? Jak dla mnie jest zwyczajną, medialną prostytutką, show-menem w najgorszym wydaniu.
Chyba sam nie wiesz czeo chcesz. Cejrowskiemu zachowanie Frytki sie nie podoba, prawdopodobnie jej nie szanuje. Wiec dealczego nie mialby jej zbesztac? Dzieki temu ta idiotka nie bedzie moze wzorem dla kogos, jesli choc jedna dziewczyna po obejrzeniu tego programu nabrala szacunku do siebie i swojego ciala to juz jest sukces Cejrowskiego.
Odbieranie chocby i szczatkowych "autorytetow" (bo kazda osoba publiczna w jakims sensie nim jest) watpliwym tego tytulu osobnikom to cel, ktory uswieca srodki. Zreszta jakie srodki tu uzyto? Nie pojechal z nia ostro, zrobil to nawet subtelnie w porownaniu do chocby Wojewodzkiego ktory mowil o partii rzadzacej zeby "poszla w pisdu" albp Szczuki, ktora na glos krytyki pobila swojego rozmowce (goscie z pyta.pl) itp. Nie badz taki wielce wrazliwy bo chamstwa przykladow w mediach jest o wiele wiecej i w o wiele gorszym wydaniu, tamto napietnuj najpierw.