Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cejrowski kontra Frytka (bez cenzury)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
49 odpowiedzi w tym temacie

FreEp.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie, to Pan WC wykazał się niezwykłym chamstem, brakiem wychowania i taktu. Czy człowiek szydzący z bliźniego może nazywać siebie samego "katolem"? Czysta ironia i cynizm. Widać było jeszcze przed wywiadem, że Agnieszka Frykowska nie jest na poziomie intelektualnym Pana WC- zaprosił ją moim zdaniem tylko po to, aby zmieszać ją z błotem i po prostu wygrać tą nieuczciwą walkę na słowa.

Aha. Wiec od dzisiaj z glupim moze rozmawiac tylko glupi, a z madrym madry :lol
Wtedy wszyscy beda szczesliwi i nikt nigdy nikomu nie sprawi przykrosci.

"Mądry" powinien przede wszystkim swoją mądrość w jakiś sposób wykorzystywać, niekoniecznie niszcząc i mieszając z błotem kogoś "głupszego". Ciężko taką postawę nazwać słuszną, lecz jeżeli komuś odpowiada taka konwencja programu- jego sprawa. Ja wolę posłuchać rozmowy dwóch inteligentnych ludzi na podobnych poziomie, niż nieuczciwej walki, którą tak naprawdę większość z nas, będąc na miejscu Pana WC, mogłaby "wygrać"...

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O Jezu ale on po niej jedzie. Uuuu frytka nie chce używać słowa "prostytutka", chociaż ta frytka też nie źle daje.
- Czy pan ma jakieś problemy z se*x*s*e*m .. spoko :mrgreen:

FreEp.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Korzystając z ciekawego tematu, chciałbym się dowiedzieć, co myślicie o tzw. seksualności Polaków? Z moim obserwacji wynika, że część z nas jest chyba świętsza od samego Boga. Nie rozumiem też całego tego wielkiego oburzenia Frytką i jej zachowaniem. Na dyskotekach normą są "młode" pary znające się od 10 minut i kończące swoją znajomość stosunkiem oralnym (i nie tylko) w toalecie na tejże dyskotece. Zachowanie takie dla wielu jest normalne, na miejscu, itp. itd.
Gdy Frytka, robiąc swoiste 'show'- udała stosunek seksualny z Kenem, cała Polska była wiele oburzona tym niemoralnym zachowaniem. Dlaczego w całej tej sytuacji obrywa jedynie kobieta, a nie facet? Czyli według Polaków, to kobieta ma się "szanować", facet zaś może szaleć i skakać z kwiatka na kwiatek?
Ostatnią kwestią, która chciałem na zakończenie poruszyć jest zachowanie Pana WC w stosunku do kobiety. Być może jestem już przeżytkiem i dinozaurem, ale nie wyobrażam sobie, jak (podobno) kulturalny i wykształcony mężczyzna może zwracać się tak nietaktownie do kobiety. I kimże jest sam Pan WC piorący własne brudy na łamach najgorszych brukowców i pseudo-gazetek (ot, choćby słynny Ekwador)? Jak dla mnie jest zwyczajną, medialną prostytutką, show-menem w najgorszym wydaniu.

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziwne :o to był zaplanowany odcinek przez zarząd i oboje dostali scenariusz do ręki. Nikt inny po prostu nie potrafi z taką aparycją rozmawiać jak Cejrowski więc nie wiem w sumie o co tyle krzyku. Temat był o seksie w wannie i w sumie o tym że Frytka miała przyznać że jest dziwką. Tyle.

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Korzystając z ciekawego tematu, chciałbym się dowiedzieć, co myślicie o tzw. seksualności Polaków? Z moim obserwacji wynika, że część z nas jest chyba świętsza od samego Boga. Nie rozumiem też całego tego wielkiego oburzenia Frytką i jej zachowaniem. Na dyskotekach normą są "młode" pary znające się od 10 minut i kończące swoją znajomość stosunkiem oralnym (i nie tylko) w toalecie na tejże dyskotece. Zachowanie takie dla wielu jest normalne, na miejscu, itp. itd.
Gdy Frytka, robiąc swoiste 'show'- udała stosunek seksualny z Kenem, cała Polska była wiele oburzona tym niemoralnym zachowaniem. Dlaczego w całej tej sytuacji obrywa jedynie kobieta, a nie facet? Czyli według Polaków, to kobieta ma się "szanować", facet zaś może szaleć i skakać z kwiatka na kwiatek?
Ostatnią kwestią, która chciałem na zakończenie poruszyć jest zachowanie Pana WC w stosunku do kobiety. Być może jestem już przeżytkiem i dinozaurem, ale nie wyobrażam sobie, jak (podobno) kulturalny i wykształcony mężczyzna może zwracać się tak nietaktownie do kobiety. I kimże jest sam Pan WC piorący własne brudy na łamach najgorszych brukowców i pseudo-gazetek (ot, choćby słynny Ekwador)? Jak dla mnie jest zwyczajną, medialną prostytutką, show-menem w najgorszym wydaniu.

Chyba sam nie wiesz czeo chcesz. Cejrowskiemu zachowanie Frytki sie nie podoba, prawdopodobnie jej nie szanuje. Wiec dealczego nie mialby jej zbesztac? Dzieki temu ta idiotka nie bedzie moze wzorem dla kogos, jesli choc jedna dziewczyna po obejrzeniu tego programu nabrala szacunku do siebie i swojego ciala to juz jest sukces Cejrowskiego.
Odbieranie chocby i szczatkowych "autorytetow" (bo kazda osoba publiczna w jakims sensie nim jest) watpliwym tego tytulu osobnikom to cel, ktory uswieca srodki. Zreszta jakie srodki tu uzyto? Nie pojechal z nia ostro, zrobil to nawet subtelnie w porownaniu do chocby Wojewodzkiego ktory mowil o partii rzadzacej zeby "poszla w pisdu" albp Szczuki, ktora na glos krytyki pobila swojego rozmowce (goscie z pyta.pl) itp. Nie badz taki wielce wrazliwy bo chamstwa przykladow w mediach jest o wiele wiecej i w o wiele gorszym wydaniu, tamto napietnuj najpierw.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych