To ja Ci będę wytykał twoje niedoskonałości w miejscu publicznym tak żeby każdy słyszał. To jest chamstwo. Szczerym można, a nawet należy być jak sie kogoś lubi, ale prywatnie.
No to wytknij, zapraszam. Nie wytkniesz, bo mnie nie znasz. O jakiej Ty prywatności mówisz kolego ? Skoro zrobiła to przed kamerami, to automatycznie zaprosiła publikę do swojego życia. Niektórzy jadą po niej po prostu w obawie o młodzież, swoje dzieci. Przypuszczam, że Cejrowski mniej więcej tym się kierował. A że zrobił to tak drastycznie, to źle ? A co miał jej powiedzieć ? Nie ładnie Frycia, tak się nie robi ? Podejrzewam, że po takim "sajgonie" jaki jej urządził, do tego przed kamerami [załatwił to tam, gdzie ona zaczęła], zastanowiła się nad sobą, choć i do tego nie jestem pewien.
Ale jest też druga kwestia o którą mam żal do Cejrowskiego, Wojewódzkiego itd. Po co oni ją wogóle zapraszają ? Mogła się skończyć na BigBrotherze i już by słuch po niej zaginął, ale nie. Oni muszą wszędzie ją wciskać na siłę. Widocznie takie wartości teraz media promują. Żeby chociaż ładnie się prezentowała jak Doda

, ale ona wygląda jak przeciętna osiedlowa piękność, z dużym nosem. Nie ważne. Wytykanie jej w jaki sposób doszła do tej popularności przez Wojewódzkiego, Cejrowskiego itp jest hipokryzją.