Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cejrowski kontra Frytka (bez cenzury)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
49 odpowiedzi w tym temacie

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jedziecie po Cejrowskim że cham i ok, a Frytka to dziwka i tez ok. Kochać wszystkich bez różnicy, każdy jest takim jakim chce być.
Frytka poszła do programu po kasę bez względu na to co z nią zrobi Cejrowski, dlatego też nikogo nie bronię ani też nie oceniam jedynie stwierdzam fakt. Powinna być przygotowana na taki atak ze strony Pana Cejrowskiego i chyba była tylko że sobie z tego nic nie robi. Ja nie zauważyłam by się rozpłakała lub żeby jej było chociaż przykro to po co my się mamy nad nią użalać?
Cisz robienie z seksu sportu czy tez rozrywki bo jest fajnie zatraca cały jego urok, gdzie tam może być mowa o wyższych doznaniach, ona w taki sposób nigdy ich nie osiągnie, przykre. :(

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Cisz robienie z seksu sportu czy tez rozrywki bo jest fajnie zatraca cały jego urok, gdzie tam może być mowa o wyższych doznaniach, ona w taki sposób nigdy ich nie osiągnie, przykre. sad3.gif

hmm no seks jest po trosze rozrywką, po trosze sportem - nic na to nie poradzimy. Ja jestem trochę niedoświadczona w tych dziedzinach (albo mało doświadczona;)), ale nie zabraniam robić tego innym. Seks jest naturalny, nie musi służyć jedynie prokreacji.
To, co zrobiła Frytka - ja oczywiście bym tak nie zrobiła, ale cóż. Ona już za to swoje odpokutowała - ciągle nasze "cudne" społeczeństwo ją za to karze. Ach, jak my kochamy moralizować.
Nawiasem mówiąc, Frytka bardzo przeżyła program u Cejrowskiego. Niejednokrotnie się o tym wypowiadała. Ja jestem dzieckiem telewizji i nie tylko- niestety karmię się pudelkami i innymi takimi, żeby znaleźć balans pomiędzy naukowością, którą kocham najmocniej.

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

hmm no seks jest po trosze rozrywką, po trosze sportem - nic na to nie poradzimy. Ja jestem trochę niedoświadczona w tych dziedzinach (albo mało doświadczona;)), ale nie zabraniam robić tego innym.

Seks jest najpiękniejszy wtedy, gdy jest wynikiem miłości, a nie sportem dla rozrywki - tutaj możesz tylko kilka kalorii spalić. Jednak jak się go uprawia z kim popadnie i gdzie popadnie, to jak się idzie do programu o seksie warto się przygotować, a nie pozwolić sobie na takie zagrywki Cejrowskiego.
Osobiście nie pluję za rozwiązłymi kobietami, bo wyznaje zasadę twoja d... twój problem :D

Seks jest naturalny, nie musi służyć jedynie prokreacji.

Dokładnie i nie służy, bo odpręża, uspakaja i wspaniale się po nim śpi. Dla mnie to najlepszy lek na stres, nie wspomnę o dzieleniu się przyjemnością, dotykiem, bliskością z ukochaną osobą.

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To ja Ci będę wytykał twoje niedoskonałości w miejscu publicznym tak żeby każdy słyszał. To jest chamstwo. Szczerym można, a nawet należy być jak sie kogoś lubi, ale prywatnie.

No to wytknij, zapraszam. Nie wytkniesz, bo mnie nie znasz. O jakiej Ty prywatności mówisz kolego ? Skoro zrobiła to przed kamerami, to automatycznie zaprosiła publikę do swojego życia. Niektórzy jadą po niej po prostu w obawie o młodzież, swoje dzieci. Przypuszczam, że Cejrowski mniej więcej tym się kierował. A że zrobił to tak drastycznie, to źle ? A co miał jej powiedzieć ? Nie ładnie Frycia, tak się nie robi ? Podejrzewam, że po takim "sajgonie" jaki jej urządził, do tego przed kamerami [załatwił to tam, gdzie ona zaczęła], zastanowiła się nad sobą, choć i do tego nie jestem pewien.

Ale jest też druga kwestia o którą mam żal do Cejrowskiego, Wojewódzkiego itd. Po co oni ją wogóle zapraszają ? Mogła się skończyć na BigBrotherze i już by słuch po niej zaginął, ale nie. Oni muszą wszędzie ją wciskać na siłę. Widocznie takie wartości teraz media promują. Żeby chociaż ładnie się prezentowała jak Doda :P , ale ona wygląda jak przeciętna osiedlowa piękność, z dużym nosem. Nie ważne. Wytykanie jej w jaki sposób doszła do tej popularności przez Wojewódzkiego, Cejrowskiego itp jest hipokryzją.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jak to po co? Dla oglądalności oczywiście. Telewizja to show, zawsze nim była i zawsze będzie. Takie akcje w BB puszczane są po 23, więc jak młodzież to ogląda, to tylko z winy rodziców. Ale wiadomo, najłatwiej zwalić na innych. Strzelaniny w szkołach są przez brutalne gry komputerowe i Mansona, nie przez problemy dzieci, które z takiego czy innego powodu nie mówią o nich rodzicom, albo mówią, ale oni je bagatelizują albo całkiem olewają.

Frytka też zrobiła show. Seks sie sprzedaje i będzie sprzedawał, czy się wam to podoba, czy nie.

Btw, jak już napisałem seks z Frytka puszczony był pewnikiem po 23, a program Cejrowskiego, w którym on używał słów uznawanych za wulgarne w środku dnia, kiedy obejrzeć mogą go wszystkie dzieci.

#21 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.
  • Tematów: 0

Napisano

Przemo bardzo dobrze to powiedziałeś, ale mam jedno zastrzeżenie, a własciwie usprawiedliwienie
dla Cejrowskiego, gdyby on tak naprawde chciał "kasy" to czy nie uważasz, że lepsze byłoby
dla niego obywatelstwo USA, któregoś kraju UE, kupno apartamentu, luksusu itd...

On woli "DZICZ" i udowadniał to już nie raz (pijąc wode z gó**a słonia, wracając głodny z polowania itd..)

A co mi tam: stoje twardo murem za Cejrowskim, frytka dno totalne niech
idzie zarabiać jak najlepiej potrafi.

proponuje dla niej dwie pierwsze opcje:
1. Sklep mięsny, jako sprzedawczyni
2. dawanie d...

3. Dyskusje z osobami które przewyższają ją intelektem niech sobie odpuści.

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Bardzo inteligenty człowiek, jakim bez wątpienia jest Cejrowski

Programy jego oglądam z przyjemnością jak też podzielam niektóre jego fascynację. Lecz uwierz mi poza kamerami jest zupełnie innym człowiekiem :( (Akurat wiem coś o tym)

Tutaj masz próbkę:

CEJROWSKI

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Cejrowski ma poglądy 180 stopni odmienne od moich,

Frytka zasłużyła na swoj los stając się osobą medialną :o Co do Ciebie zawsze byłem zdania że masz coś z kota, czyli potrafisz spaść na czery łapy po najgorszej wpadce ! W skrócie czasami wykazujesz zdolności chłopa z jajami ;)

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

taki był niestety temat tego programu i miało być ostro i soczyście. Tak czy nie ? Pewnie myśleliście że będzie rozmówka na wykwintnym talerzu a nie kaszanka na gazecie. A mnie się podobało bo było to widowisko dla ludożerki, a Frytka mogła zrezygnować. Mówienie coś o Cejrowskim poza kamerami jest wcale nie lepsze.

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja

Napisano

Halo halo, chciałam powiedzieć dwie rzeczy:

1) Frytka obejrzała ten wywiad przed wyemitowaniem go w telewizji i miała pełne prawo, by odmówić puszczenia go i zatrzymać dla siebie pieniądze, czego nie zrobiła.
2) Słaba psychicznie?

Proszę, brońcie dalej panienki.

#26 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

Moi sąsiedzi latają co niedziela do kościoła, a kopią i niszczą miski z jedzeniem, które wystawiamy z mamą dla bezpańskich kotów. Cały katolicyzm. Piękna teoria - a wstrętna praktyka.

Wszechobecna obłuda panuje i trzeba z tym żyć, bo jak inaczej.
Frytka - bez komentarza, bo cóż można powiedzieć o nicości i czarnej dziurze, a Cejrowskiego lubię za szczerość tak w ogóle, choć niektóre jego poglądy na życie potrafią zbulwersować niejednego.

Santeri.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja bardzo szanuje Pana Cejrowskiego za to że inaczej niż Kuba Wojewódzki i Szymon "Naczelny Błazen RP" Majewski (oraz wielu innych) posiada jakiekolwiek przekonania w które wierzy i sa to jego przekonania a nie przekonania narzucone przez społeczeństwo.

A teraz krótka wypowiedź Cejrowskiego która może rzucci trochę światła na caly wywiad i przekona kilka osób do kilku rzeczy:

Nie wiem, dlaczego nie wyszła w czasie rozmowy. Ja grałem w tym programie na to, że właśnie kobieta w którymś momencie zrobi to co ja bym zrobił po 5 minutach takiej rozmowy - wstaje i mówi: "Proszę pana nie życzę sobie, żeby ktoś ze mną tak ostro rozmawiał. Wychodzę!" A ona nie! Poryczała się w czasie tego wywiadu. Potem, jak ochłonęła trochę, to poprosiła, żebyśmy nagrali tę rozmowę RAZ JESZCZE. Jej menedżerka poprosiła, żebym zadał te same pytania w tej samej kolejności, bo ona nie była przygotowana na tak ostrą rozmowę.

No to ja rozdziawiłem gębę i oczy i mówię: "Proszę bardzo - te same pytania w tej samej kolejności." Znowu się poryczała. Wyszła do garderoby. Podpisała umowę I ZGODĘ NA EMISJĘ! I wzięła honorarium! No, więc nie mam skrupułów pokazywać tego w telewizji i zawiesić na internecie.

To była rozmowa obliczona na to, że przy trzecim pytaniu ja dostaję w twarz i zaczynami inną rozmowę: "A, czyli jest w pani człowiek, który jakieś skrupuły ma, jakieś zasady." A ona tak jak była sprzedajną dziwką w programie "Big Brother" i przed kamerami w pianie, w wannie uprawiała stosunek płciowy z obcym mężczyzną, mając pełną świadomość, że to jest "Big Brother" i wszyscy patrzymy, tak w tym programie dała się zczołgać i wzięła 500 złotych... No proszę pani - jak portowa dziwka!

No jak tak można - żadnych zasad, wszystko na sprzedaż? Nawet własne poniżenie na sprzedaż? I podpisanie zgody na emisję i 500 złotych i idę do domu, wzięłam honorarium? Przecież można ochłonąć po takiej rozmowie, za drugim razem. Można zadzwonić 7 dni później, przed emisją i powiedzieć, zgodnie z prawem autorskim: "Wycofuję swoją zgodę na emisję tego materiału!" Ja bym się wkurzył, bo już mamy zmontowany program, ale wolno to zrobić nawet po wzięciu pieniędzy!

Źródło-Wywiad dla Radia Wrocław

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja

Napisano

Santeri, to właśnie czytałam i napisałam tyle ile zapamiętałam ;)

Wojciech Cejrowski jest dla mnie jednym z niewielu ludzi, których mogę nazwać swoimi autorytetami. Biorę go całego, ze wszystkimi poglądami - większość podzielam :)

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A tutaj odnośnie tej polskości:

I kilka mądrych słów:

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

I to jest problem tego społeczeństwa, że ludzie wzorują się na medialnych dziwkach i nietolerancyjnych chamach pokroju Cejrowskiego.

Moi sąsiedzi latają co niedziela do kościoła, a kopią i niszczą miski z jedzeniem, które wystawiamy z mamą dla bezpańskich kotów. Cały katolicyzm. Piękna teoria - a wstrętna praktyka.

Ale ludzie się czepiają frytki albo Sylwusi. A ja jakbym zobaczył takiego gnoja, to bym zatłukł.

"Żeby być bardzo bogatym obywatelem rzeczpospolitej" - słowa Cejrowskiego. A Watykan gromadzenie dużego bogactwa uznał za grzech. No ale z niego jest taki sam katolik jak z większości katolików w tym kraju.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych