Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cejrowski kontra Frytka (bez cenzury)

• Please log in to reply
49 replies to this topic

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jemu chodzi o prawa podatkowe ale o tym pewnie nie słyszałeś :/

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

I to jest problem tego społeczeństwa, że ludzie wzorują się na medialnych dziwkach i nietolerancyjnych chamach pokroju Cejrowskiego.

O, a według Ciebie wszyscy powinni być grzeczni i konformistyczni. Otóż Piotrze, powiadam Ci, że pan Cejrowski jest szalenie wartościowym człowiekiem, a to, że ma jakiś tam kontrowersyjny sposób bycia i poglądy, które nie każdemu mogą się podobać, życie i tyle. W modzie jest tolerancja, więc to, że on nie toleruje dajmy na to wolności seksualnej i mówi o tym głośno znaczy, że to źle? No proszę...

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Tak, to jest źle, bo sie potem dzieci uczą pluć na innych. Ty pewnie zawsze byłaś po stronie plującej, ale ja byłem po stronie opluwanej i wiem jak to jest...

Santeri.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Judas666

Widzę ze uparcie próbujesz pokazać że świat powinien być pełen tolerancji i taka Sylwusia czy inna Frytka winna całkowicie nie wyrózniać sie z tłumu. Niestety tolerancja (w jednym z wielu rozumień tego słowa) polega na tym iż szanujemy poglady drugiej osoby nawet kiedy się z nimi nie zgadzamy. Ty zaś nie szanujesz pogladów Cejrowskiego i co więcej twierdzisz iz gdybyś go zobaczył na ulicy zastosowałbyś wobec niego przemoc fizyczną. Cejrowski również nie szanuje poglądów wielu osób jednakże jest pewna różnica: WC nigdy nie twierdził że jest tolerancyjny ty zaś próbujesz pokazać to wszystkimi dostępnymi środkami. Z teorią jest u ciebie dobrze drogi Judasu666 lecz z praktyką słabo...jak u katolików.

judas666.
Reputacja

Napisano

Ja nigdy nie twierdziłem, że jestem tolerancyjny, wręcz przeciwnie, zawsze powtarzam, napisałem to nawet w odpowiednim temacie, że nie toleruję nietolerancji. I, elemencie od roweru, nie wkładaj mi nic do ust. Pokaż gdzie pisałem, ze bym Cejrowskiego bił.

Santeri.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja jakbym zobaczył takiego gnoja, to bym zatłukł.

Tutaj? Chyba że mam problemy z czytaniem.

Przy okazji czuje się opluty tym że nazwałeś mnie elementem od roweru :mrgreen:

Edit do postu poniżej
Popełniłem błąd i przepraszam bardzo za moje nazwijmy to oskarżenia co do użycia siły względem Cejrowskiego. Jednak resztę moich chorych pogladów nadal podtrzymuje.

judas666.
Reputacja

Napisano

Nom masz problemy z czytaniem, oto całość:

"CYTAT
Moi sąsiedzi latają co niedziela do kościoła, a kopią i niszczą miski z jedzeniem, które wystawiamy z mamą dla bezpańskich kotów. Cały katolicyzm. Piękna teoria - a wstrętna praktyka.

Ale ludzie się czepiają frytki albo Sylwusi. A ja jakbym zobaczył takiego gnoja, to bym zatłukł."

limonka.
Reputacja

Napisano

Tak, to jest źle, bo sie potem dzieci uczą pluć na innych. Ty pewnie zawsze byłaś po stronie plującej, ale ja byłem po stronie opluwanej i wiem jak to jest...

Judas, nie masz zielonego pojęcia ile razy byłam upokarzana publicznie przez szczupłe 'koleżanki' w gimnazjum, więc nie mów tak, a użalać się nad sobą nie mam zamiaru :]
Cejrowski to coś więcej niż to całe 'chamstwo', jak je nazywasz :) Poczytaj sobie jego książki, pooglądaj programy, a zobaczysz jaki potrafi być :)

judas666.
Reputacja

Napisano

Oglądałem jak hodował robaka w palcu albo jadł smażone chomiki i co to zmienia? Świat jest niesprawiedliwy, bo Cejrowski się bogaci, a Irwin nie żyje :(

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mango, już był gdzieś temat o przekłamaniach Cejrowskiego w jego fascynujących książkach i innych medialnych produktach tego pana. W sumie lubię jego programy podróżnicze i styl ich prowadzenia, ale skąd mam wiedzieć czy nie naciąga on pewnych faktów. Mam weryfikować każdą podaną przez niego informację?

A poza tym to co zrobił Frytką (bliźnim swoim, a poza tym kobietą) to było upokorzenie jej, zmieszanie z błotem. Nie nazwę tego inaczej. W dodatku niech on sobie dyskutuje z kimś równie wygadanym, zobaczymy jaki mocny będzie w gębie. Przykre, że taki inteligentny człowiek z potencjałem tak żałośnie sobie pogrywa.

limonka.
Reputacja

Napisano

Ale w jaki sposób jej ubliżył? Jak?! Zadawał jej PYTANIA, jej wina, że pozwoliła sobie na ciągnięcie tej rozmowy.
Rozmawiał nie raz z mocniejszymi osobowościami ode mnie i potrafił się wybronić, więc nie przesadzaj.

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mango, jeśli Ty tego nie zauważasz, to ja Ci tego nie wytłumaczę. Jesteś inteligentną dziewczyną i obydwie widziałyśmy ten sam materiał. Jeśli Ty nie widzisz nic karygodnego w zachowaniu WC, to widocznie mamy inną wrażliwość.
A WC na swoim blogu/stronie czy gdzie tam może sobie różne rzeczy wypisywać - mam pewne wątpliwości co do jego relacji i nie wiem czy tym razem nie manipuluje słowem na przykład... bo na dobrą sprawę co my o tym wiemy.

Santeri.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chciałem tylko zauważyć że WC nie przytargał Frytki za włosy do studia. Ona sama zgodziła się na tę rozmowę i wiedziała czego moze sie spodziewać ze strony naczelnego kowboja RP. Przecież jasnym było że Cejrowski nie będzie wobec niej grzeczny i miły. Jednak ona mimo to zdecydowała się na nagranie. Nie usprawiedliwiam WC ale Frytka dokładnie wiedziała że on jej pogłowie nie pogłaszcze i nie powie "dobrze zrobiłaś dziewczynko".

FreEp.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie, to Pan WC wykazał się niezwykłym chamstem, brakiem wychowania i taktu. Czy człowiek szydzący z bliźniego może nazywać siebie samego "katolem"? Czysta ironia i cynizm. Widać było jeszcze przed wywiadem, że Agnieszka Frykowska nie jest na poziomie intelektualnym Pana WC- zaprosił ją moim zdaniem tylko po to, aby zmieszać ją z błotem i po prostu wygrać tą nieuczciwą walkę na słowa.

WC jest dla mnie przykładem najbardziej plugawego i zakłamanego człowieka- pseudo-patryjota, pseudo-katolik, pseudo-podróżnik (zainteresowani niech poszukają w internecie całej prawy o Panu WC i o tym jakie bzdury wygaduje (słynna historia z Ekwadorem i jego kompletną nieznajomością tego kraju!)).

Zgodzę się, że WC miał kilka fajnych i ciekawych publikacji, jednak w/w wywiadami i wypowiedzami sam zasłużył sobie, że ludzie po prostu już go nie lubią i mają dosyć. Temu Panu już podziękujemy...

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie, to Pan WC wykazał się niezwykłym chamstem, brakiem wychowania i taktu. Czy człowiek szydzący z bliźniego może nazywać siebie samego "katolem"? Czysta ironia i cynizm. Widać było jeszcze przed wywiadem, że Agnieszka Frykowska nie jest na poziomie intelektualnym Pana WC- zaprosił ją moim zdaniem tylko po to, aby zmieszać ją z błotem i po prostu wygrać tą nieuczciwą walkę na słowa.

Aha. Wiec od dzisiaj z glupim moze rozmawiac tylko glupi, a z madrym madry :lol
Wtedy wszyscy beda szczesliwi i nikt nigdy nikomu nie sprawi przykrosci.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych