Skocz do zawartości

Zdjęcie

Cejrowski kontra Frytka (bez cenzury)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
49 odpowiedzi w tym temacie

tatik.
  • Tematów: 291
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Bez recenzji natomiast rozrywka gwarantowana :o

Cejrowski kontra Frytka

pudzion.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

eeee stare :P Ale nieźle jeździ po niej :D

Polska.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fakt stare ale ostro po niej jeździ ^^

cisz.

Realizm Magiczny

• Tematów: 33
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No jeździ jeździ, ale to akurat nie świadczy o jego klasie. A ta głupia jak zwykle poszła do programu, gdzie jest inteligentny i nie oszczędzający swych gości prowadzący. Jej nic to nauczyło, bo później już poszła do Wojewódzkiego promować się haha zrywając rzekomo ze swym wizerunkiem jako Freeka czy coś w ten deseń.

Mnie strasznie śmieszy, że oni jej ciągle jak zaściankowa Polska ciągle jej zarzuca, że się przespała z facetem w BB. Już by dali dziewczynie spokój, a nie piętnowali jej jakby nie wiadomo co zrobiła. Po prostu aa strach i zgorszenie. Szczególnie, że tego nawet nie było widać :P

A poza tym, ale stary kotlet odgrzałeś autorze tematu.

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A moim zdaniem on prawie wcale po niej nie jeździ. Stara się z niej wyciągnąć parę informacji, a ta w ryk. Każda inna babka dałaby mu w pysk i nie nagrywała dalej :)

zak.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

on prawie wcale po niej nie jeździ

on sie po niej wozi niemieckim rwd 4.0PB

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja

Napisano

A w życiu, to całkiem przyzwoita rozmowa z nie całkiem przyzwoitą panną.

judas666.
  • Tematów: 12
Reputacja

Napisano

Cejrowski to pierwszy cham rzeczpospolitej i dał na to dobry przykład przy okazji owej "rozmowy" z którąś z kolei dziwką rzeczpospolitej.

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Cejrowski to pierwszy cham rzeczpospolitej i dał na to dobry przykład przy okazji owej "rozmowy" z którąś z kolei dziwką rzeczpospolitej.

Nie zauważyłem. Mógłbyć wskazać poszczególne fragmenty ? Chyba, że chodzi o prawde, która jak zwykle boli ? W kazdym razie między byciem chamem, a byciem szczerym [nawet do bólu], nie można postawić znaku równości. To dwie różne cechy.

#10 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.
  • Tematów: 0

Napisano

frytka to prymitywny twór, głupia ja but, dziwię się naszemu rodowitemu gringo (chociaż
podobno zrzekł sie obywatestwa), że zaprosił ją do tego programu.

Zgadzam sie z tym zachowal sie chamsko, ale patrzylem tez na komentarze
do tego filmiku które były napisane w obronie frytki.

no k**** to puszczanie sie przed kamerami i nazywanie tego kobietą wyzwoloną to już
normalne w Polsce jest ???

- jesli tak, to ja wy#$%^&m razem z Cejrowskim do Ekwadoru :/

judas666.
Reputacja

Napisano

między byciem chamem, a byciem szczerym [nawet do bólu], nie można postawić znaku równości. To dwie różne cechy.

To ja Ci będę wytykał twoje niedoskonałości w miejscu publicznym tak żeby każdy słyszał. To jest chamstwo. Szczerym można, a nawet należy być jak sie kogoś lubi, ale prywatnie.

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Judas ma absolutną rację. Chamstwo nawet jeśli jest ubrane w erudycję i inteligencję wcale nie przestaje być chamstwem. Wiem, że Cejrowski jest katolem i ma takie a nie inne wartości, ale to nie znaczy, że ma kogoś gnoić w ten swój zmanierowany sposób. jedynie dlatego, że ktoś się z kimś przespał - chociażby przed kamerami. Wielkie mi halo.
A frytka niestety nie umie się bronić i nie jest dobrą oponentką dla takich ludzi jak Cejrowski czy Wojewódzki i popełniła błąd, że tam polazła, ale to nie jest dobry argument żeby bezdusznie robić sobie jej kosztem show i traktować ją przedmiotowo.

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Judass Frytka uprawiała sex publicznie z mało jej znanym facetem i jakoś ją to nie bolało i nie przeszkadzało jej, że patrzy na nią pełno obcych. Dlaczego więc Pan Cejrowski ma ją traktować lepiej od niej samej. Chciał jej biedny otworzyć oczy, ale nawet śmiech publiczności nie dał jej do myślenia. Taki sobie obrała sposób na życie nie liczy się dla niej nic oprócz marnych pieniędzy które jej za to płacą, nie szanuje samej siebie to dlaczego inni mają ją szanować.
Pojęcia biedaczka nie ma co znaczy kobieta wyzwolona, aż strach pomyśleć jak zinterpretuje wolną wolę.
Frytka to dobry przykład na to do czego człowiek jest zdolny by zarobić parę groszy, żałosne i nie pozostaje nic jak współczuć.
Cisz Frytka po prostu jest hm prosta i głupia bo mądry umiał by się bronić, po drugie laska tam chodzi po kasę, a nie po to by bronić swej godności. Żal jeszcze raz Żal i ona ma się za wyzwoloną!

judas666.
Reputacja

Napisano

nie szanuje samej siebie to dlaczego inni mają ją szanować

Asieńko, czyżby coś sie zmieniło przez ten miesiąc jak mnie nie było? To Ty przecież mówiłaś o wzajemnej miłości itp.

Ja wiem jak Frytka się zachowuje, wydawało mi się, że adekwatnie ja nazwałem, ale to nie zmienia faktu, że Cejrowski był po prostu chamski i jedyne czego chciał, to poniżyć ją i wyśmiać. Patrząc na nią mam wrażenie, że ona wie co zrobiła, że zdaje sobie sprawę, że jest dziwką, ale nie chciała się do tego przyznać.

W sumie chyba muszę to jeszcze raz obejrzeć, bo nie wiem gdzie Cejrowski inteligencja sie wykazał... Nie zrównujmy inteligencji z wiedzą, bo to dwie różne rzeczy. Sylwusia tez ma dobre oceny w szkole.

cisz.

Realizm Magiczny

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Myślę, że ona na pytanie jak nazwać, kobietę która się sprzedała - odpowiedziała - "kobietą wyzwoloną", bo bala się, że mówiąc dziwka czy prostytutka - Cejrowski uzna, że powiedziała o sobie.

Frytka zrobiła co zrobiła i nie nam ją oceniać. Chrystus uczył nas jak postępować nawet z jawnogrzesznicami. A poza tym żadna sztuka "dowalić" słabszemu.

tak. Poza tym sam Cejrowski będąc zdeklarowanym Katolikiem powinien jako żywo przestrzegać najważniejszego w tej wierze przykazania miłości. Ale wśród Katolików (przekonałam się o tym nie raz) panuje najwięcej obłudy i hipokryzji. Moi sąsiedzi latają co niedziela do kościoła, a kopią i niszczą miski z jedzeniem, które wystawiamy z mamą dla bezpańskich kotów. Cały katolicyzm. Piękna teoria - a wstrętna praktyka. Ale to tak na marginesie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości oraz 0 użytkowników anonimowych